Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Малеее, мале, нямаше ме за малко и какво намирам: "Шъ тъ земъ, няма да тъ земъ; дай ми, на ти"...То цял латиносериал сме станали бре
Ха наздраве, аз се пазаря отсега за кума, а пък вие както и когато щетеИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеИма ли значение
Айде бе, Тише, убеждават ме за Нивата да се женя, а той още не си е платил нито на Макса, нито на тебБЕЗОБРАЗИЕ!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАхааа, тука съм, тукаа!Ей, разбойници ниедни, да оставяте Зорито на мира, че да не се развихрям!
Който иска нещо от нея, плаща на мене и аз решавам дали може или не. Пари не се връщат изобщо независимо от решението. Плащания в натура тоже не се приемат. Тъй че развързвайте кесиите щом искате достъп до момата!
Шот за толко нерви докато я озаптя викам аз да хлебя парсата...
АмЪ,ако ша я харчиш по-арно-диил,само да не я върнат,щото вироглаво добичето...
Абе,наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеКолко искаш
Чекай малко!
То туй да не ти е "Къпълъ чарши" бе градски??
Влиза се със заети ръце ... пие се до ... та след няколко дена, ако има оживели се пита шепнешком.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Къдеси бе жениха що се криеш .Сега как да наддавам без теб.И какво пари ли въглища ли що бе хайванино.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнениеМалеее, мале, нямаше ме за малко и какво намирам: "Шъ тъ земъ, няма да тъ земъ; дай ми, на ти"...То цял латиносериал сме станали бре
Ха наздраве, аз се пазаря отсега за кума, а пък вие както и когато щете
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНе са бой Зоре, зад теб съм!
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеБратчет,докато се лъзгат "мингиянски въртележки",присети ли се ко и пише на патето у кръщелното...?
Абе,наздраве!Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеБратчет,докато се лъзгат "мингиянски въртележки",присети ли се ко и пише на патето у кръщелното...?
Абе,наздраве!Предвидил съм ти дял от парсата!
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеОооппааа ...
Чекай малко!
То туй да не ти е "Къпълъ чарши" бе градски??
Влиза се със заети ръце ... пие се до ... та след няколко дена, ако има оживели се пита шепнешком.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнениеМи Зоре, аз тогава за шаферка да се цаня, даже и някоя ръченица ще науча ако трябва. Ха наздраве!
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАре на Зорито , на хубавото Зори!Давайте парички повече, и всички!
Не ми се циганете, джобове опразнете! Айдеее...
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнениеМи Зоре, аз тогава за шаферка да се цаня, даже и някоя ръченица ще науча ако трябва. Ха наздраве!
На такава шаферка не мога удържа много!
Усещам че ще си умра беден...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
Искаш ли да се отървеш от мен или не? С тая антиреклама....
То сега не е лизгавица,но стават инциденти.../май ще прибирам лаптопи подир мънъчко/
Наздраве!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар