Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеКъдеси бе жениха що се криеш .Сега как да наддавам без теб.И какво пари ли въглища ли що бе хайванино.С какво ще наддаваш? Парите не играят/ че са ми кът
/
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеОтиде да пие..... и да ми изневерява!!
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеАми сега!? След такава реч как да не се омъжа
http://www.youtube.com/watch?v=-QjQlBTGgT8Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеТука съм. .............
И наздраве.
ПП. То се е видяло, че май скоро тук сватба няма да има, ами добре, че една колежка от службата ще се жени в края на месеца, че да има повод за празник.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеТука съм. Ама и ти ли ще наддаваш? В Ямбол нещо кюмюр, нещо такова да имате?С какво ще наддаваш? Парите не играят/ че са ми кът
/
Е как можа да си го помислиш?
И аз така...
http://www.youtube.com/watch?v=-QjQlBTGgT8Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеХа, добре завърнал се, тогава.
И наздраве.
ПП. То се е видяло, че май скоро тук сватба няма да има, ами добре, че една колежка от службата ще се жени в края на месеца, че да има повод за празник.А Аз съм само Little Lover
Наздраве, поне за сватбата на колежката ти...Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеАбе нямаме кюмюр у Ямбол ама имаме добри души които могат да ти помогнат .Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Ако наистина искаш Зорито ще я имаш и нищо и никой не може да те спре приятелюСамо спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеАко наистина искаш Зорито ще я имаш и нищо и никой не може да те спре приятелю
Ама тя, НЕ! та НЕ!
Кюмър, та кюмур. Напълних мазето с кюмюр, ама пеш не мога да стигна Русе, със 100 кила на гръбD
Сега тунинговам байка. Слагам му дисаги, и слет тест-драйва тръгвам на там
НаздравЕ и успех на менеКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеТия тука са се изпонапили и са заспали.а наздраве , има си дижурни къ мислиш , тука има ред
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеТия тука са се изпонапили и са заспали.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеА, няма такова нещо, бре, адаш.а наздраве
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеТия тука са се изпонапили и са заспали.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар