Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Юли за к'во ще черпиш бе? Да не би Зорка да сай прижалила? Блага ракия ли ше пиим?
    Ай наздраве дружина!
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
      Дека сте,бре,къв повод за черпене
      то с повод всеки знае без повод е важно , а наздраве
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
        Юли за к'во ще черпиш бе? Да не би Зорка да сай прижалила? Блага ракия ли ше пиим?
        Ай наздраве дружина!

ако викат там сме , а наздраве
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добра вечер и от мен ! Каберне с луканка по план . Т.е. плана е кабернето да издържи до св. Валентин , Зарезан де .... абе до други ден ! Та като чукам по бурето вече ехти на празно като рев през девет дерета.Добре че профилактично източих една дамаджана преди време като неприкосновен запас !
          А ! Максо , като джвакаш динозавъра ... Да не би пък да си попаднал на пържола от жилата му бе ?! Може баш кога е гонил некоя самка и още да не е могъл да олаби , та тогава да са го гръмнали
          Дъвчи бавно , тя ша омекне
          А наздраве !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Привет!
            Здравейте събутилници...
            Наздравичката и от мен...
            Днес ходих да храня бръмбарите...чи като ма напитеха по едно време...мани, мани...около 20 броя са ма стефасали само по главата, по ръцете и краката нямам си на идея, но да научите нещо от пчелар...най добрият лек е кортикостероиди или чист алкохол...нещо водка, ракийка...добре де аз нямам нам кви стероиди и водка...пийвам си кайсиева варена с мед...много помага...само дето главата ми е като шиник, пък пръстите на ръцете като кебапчета, но утре ще съм кукуряк...
            Моля всички да ми пожелаетге скорошно и напоително оправяне...
            Още веднъж наздравичката и от мен...
            Последно редактирано от hun_ter; 10-02-09, 20:06.
            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
            .................................................................................................
            Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              А ! Максо , като джвакаш динозавъра ... Да не би пък да си попаднал на пържола от жилата му бе ?!
              Дъвчи бавно , тя ша омекне
              Аз си мисля,че съм му случил само жилата/на търговеца определено/.
              ...и сега го дъвча бавно,опитах го преди малко композирано с домати,лук,чесън,моркови,чимен и пресен магданоз.
              ...има шанс да не го смуча,а да вечерям-процента на надеждите ще го упомена по-после...
              Поне водката не е от птеродактил влюбен в киликанзер,астралопитек,инджикипляктор и прочее мастити владетелки на модни конкурси за красота и финес!!!
              Наздраве!

Коментар

А, да пийнеме още малко, че стана късно и требе да си легаме. Наздраве.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Аз си мисля,че съм му случил само жилата/на търговеца определено/.
                  ...и сега го дъвча бавно,опитах го преди малко композирано с домати,лук,чесън,моркови,чимен и пресен магданоз.
                  ...има шанс да не го смуча,а да вечерям-процента на надеждите ще го упомена по-после...
                  Поне водката не е от птеродактил влюбен в киликанзер,астралопитек,инджикипляктор и прочее мастити владетелки на модни конкурси за красота и финес!!!
                  Наздраве!
                  А бе наборе сите зъби ли са ти у устатаако нема половината попреметай попреметай па гълтай гъските зъби немат па ядъти гълтат
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    А бе наборе сите зъби ли са ти у устатаако нема половината попреметай попреметай па гълтай гъските зъби немат па ядъти гълтат
                    Братчет,зъби има още,ама нямат диамантена накатка в режещата си част,та...
                    Уловката е,че мръвката я купих от кварталната транжорна,имам още един/два пакета,утре ще намина да видя чорбаджията..."телешко" ли му се яде или фитнес.
                    Ама това утре,вече взе да ми минава-сложих и пресния магданоз и го оставих ястието да се задушава и поема миризми от подправките.
                    Барнах и едно червено винце-наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Братчет,зъби има още,ама нямат диамантена накатка в режещата си част,та...
                      Уловката е,че мръвката я купих от кварталната транжорна,имам още един/два пакета,утре ще намина да видя чорбаджията..."телешко" ли му се яде или фитнес.
                      Ама това утре,вече взе да ми минава-сложих и пресния магданоз и го оставих ястието да се задушава и поема миризми от подправките.
                      Барнах и едно червено винце-наздраве!
                      Аз за това наблегам само на всичко домашно.Днеска мойта ми донесе чаша мляко от наще кравицелото в каймаци е това е млеко да пийнеш
                      с кеф
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        Аз за това наблегам само на всичко домашно.Днеска мойта ми донесе чаша мляко от наще кравицелото в каймаци е това е млеко да пийнеш
                        с кеф
                        Връзкар си ти,наборе-булката 2 и кравата 5-кой като тебе?
                        При мен каймака н'л съ сещаш само де да го трАжа?/буля откак откърми малкото сега търся офталмолог и евтини цайси/
                        Не че е лош/каймака/,де...
                        НАЗДРАВЕ!

Коментар

Тука никой нищо не пие!
                          Баси ... Макса ослепява от менте алкохол ....
                          Нема ли некоя първескиня тука да му "изцърка" малко у очето???

Шъ взема да си налея едно ... то се не трае вече ...
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Честит рождене ден на Стоянчо!
                            От днес той може да си кърка законно
                            Стоянееее, наздраве!
                            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Благодаря ти Андро!!!Действително вече къркам законно, но ще гледам да не прекалявам!И все пак, на празненството мисля да се направя на гумено мече...
                              Черпя всички в бара тази вечер, пък и утре вечер - продължаваме!!!Всеки да пие колкото иска, чистачка за след това все някак ще намерим...
                              С "Фармахим" - непобедим
                              Дизел - само дънки!

Коментар

Насам, народе, безплатна почерпка за сметка на един пълнолетен (вече) рожденик.
                                Стояне, само хубави неща да ти се случват, че да имаш повече поводи да черпиш, де.
                                Ха, наздраве.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X