Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Оф аз закъснях,че си правих малко ремонт на мотора,ама ме хванаха лудите и бегом на масата. Капнах си една ракиика и Наздраве.

Коментар

По некой път човек си пие кроткои си рови из форумитеА донесоха ми една чиния пържени мръвки (свата клал прасе)А аз съм решил да свалям 10 килаА ме чака и пиуе с картофи на фурнаОтслабването отлагам за утре сега ше се намаам ама първо аперитиваа за пиленцето съм си скрил една пласмасова Каменичка
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Аз ше карам малко на антибиотик,ама докторката каза,че една ракийка няма да пречи.Наздраве.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
          ЕЕЕееййййййййй, много пусто у кръчметооо
          Пусто я. То трябва да поработваме по малко. После докато се поприбереме, и ако остан време в кръчмата
          Айде Наздреве.
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Аз ше карам малко на антибиотик,ама докторката каза,че една ракийка няма да пречи.Наздраве.
            И аз съм чувал, че антибиотика ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пие с ракия... Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              И аз съм чувал, че антибиотика ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пие с ракия... Наздраве.
              Да и с водка...А после се чудя, защо един мой познат на 17 години има цироза...
              Наздраве!
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
                Да и с водка...А после се чудя, защо един мой познат на 17 години има цироза...
                Наздраве!
                Адашче внимавайвидиш ли кво става не само старите пиянища са застрашениА ти вместо в техническата част си увиснал в кръчматаА хората чакат някой да даде акъл
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Никаква посещаемост, кръчмата ще фалира. Ще я затваряме май. Наздраве.

Коментар

• Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Оф аз закъснях,че си правих малко ремонт на мотора,ама ме хванаха лудите и бегом на масата. Капнах си една ракиика и Наздраве.
                    Знаеш какво успокоява човеки на голо ли я жулиш или с лимонада

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                    Никаква посещаемост, кръчмата ще фалира. Ще я затваряме май. Наздраве.
                    Са ше се довлекат пиянищата сигурно са снощниНаздраве на всички присъстващи
                    Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 20:12.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                      Адашче внимавайвидиш ли кво става не само старите пиянища са застрашениА ти вместо в техническата част си увиснал в кръчматаА хората чакат някой да даде акъл
                      Адашче, аз сега се събудих.Чакай малко да се окопитя и ще се прехвърля в техническата част.
                      А младите пиянища са по-застрашени.Аз лично тоя трезвен не съм го виждал.Щом го засека някъде, винаги е на гумено мече.УжОсТ, няма какво да говорим...
                      С "Фармахим" - непобедим
                      Дизел - само дънки!

Коментар

Поздрав от мен за компанията:

"Червено вино снощи пих и чатих кат замаян.
                        Монитора се изпоти
                        от думите на Ана.
                        Не бих желал дори и щерка на султана
                        щом правя нощем до зори
                        аз cyber sex със Ана."

Наздраве!
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Що не спите, брее,утре пак е ден за работаааааааааааа ,айде наздравееее,и умерено

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                            Що не спите, брее,утре пак е ден за работаааааааааааа ,айде наздравееее,и умерено
                            Ти за какви ни взе? То работа, работа, ам атрябва и малко удоволствие. Примерно студена бира в добра компания. А и от сън спомени няма. Та наздраве
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Да работят маймуните, че да станат хора. Да разрешим на бедните създания да еволюират. Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                                Туй беше и провокация към нашият сертифициран англоговорящ модератор....
                                Никиии, Ники! "Спьйш ката гльедаш!" (както викаше една рускиня)....
                                Трябваше да забележи, че щом са две, трябваше да са в множествено число..
                                Наздраве!
                                Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                Сертифициран ли е вече ??? И няма beers(така ли се пише )
                                Наздраве .....
                                Ето, че дойде вече момента да кажем, че съм "сертифициран".

По този повод - НАЗДРАВЕ, приятели.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X