Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

На "Стария" с новата фаца и на патерица-да иляди и бял ден от софри да не види...
    Жив и здрав,наборче!!!
    На Васко/Кolonal/ каквото и да му пожелая е във възможностите му-годините са пред него.Желая му го от сърце!!!
    Честит празник,Васко!!!
    На всички останали писюри и лунгурници/чки от задименото кръчме желая лубрикантно притикване на патронния празник/и'спицялно си надигнах напальонките да съм първи с по-здравия/.
    ...и не вращяите,че софраджии есте,ама чистачки-йок...
    ...за туканка си хортуваме...
    НАЗДРАВЕ!!!
    Последно редактирано от maxxx; 02-02-09, 03:47.

Коментар

Честит ви петльов ден!
      На всички анално податливи юнаци им пожелавам приятно да ги прекаратА за тези, дето сме от правилната страна на барикадата - НАЗДРАВЕ!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнение
        Честит ви петльов ден!
        На всички анално податливи юнаци им пожелавам приятно да ги прекаратА за тези, дето сме от правилната страна на барикадата - НАЗДРАВЕ!
        Наздраве,ами тогава да почерпят http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=326010
        (0+)
        Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Ето кой ще почерпи.Наздраве.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Пффффф,влезнах преди малко да видя кое-как и вдясно гледам некви картони и една пътна табела-викам си:Брях,днеска пък кого настъпих по мазолЯ?
            Да те повишат на 02.02 не е повод да се кикотите под масата,изфращялници надялкани до козирката..ЪХЪ!
            Аре Наздраве,с тъз дубръ душъ ко да въ праъ-кът сте симпутяги/и спрете да се хилотите с дъртите ми кокали.../.
            А,честит празник на който го дърпа...

Коментар

Наздраве наборе не им намирай маананали сме на масата а не под неяаз един препек със салата от репи много били таковата....нали се сещаш аз ше пробвам и ше ти обадя нали сме приятелчета
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                Наздраве наборе не им намирай маананали сме на масата а не под неяаз един препек със салата от репи много били таковата....нали се сещаш аз ше пробвам и ше ти обадя нали сме приятелчета
                Единия ми прадядо като ходел на панаир давал на коня си ряпа-и на всяка крачка-резачка/сигурно си е разбрицало дифа хайванчето/...
                При евентуални симптоми надигай инътъ бузка да подобриш дифузията...
                ...дън съ праиш на Хорнет по никое време...
                Наздраве,още една патерица за живот и здраве от мен.

Коментар

Наздраве приятели!...Току що седнах на "тезгяха" и вече цапнах една бърза за адаптация?

Коментар

Наздраве и от мен. Нещо чувам че има повишени днес... Ама защо точно дес Нещо повод ли имат
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Наздраве и от мен!!!
                      Ники,внимавай днеска къв персонал ше пуснеш!!!Да немат нещо под полите...
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Единия ми прадядо като ходел на панаир давал на коня си ряпа-и на всяка крачка-резачка/сигурно си е разбрицало дифа хайванчето/...
                        При евентуални симптоми надигай инътъ бузка да подобриш дифузията...
                        ...дън съ праиш на Хорнет по никое време...
                        Наздраве,още една патерица за живот и здраве от мен.
                        Кой ли ме е излъгал че репите били по добри от секва виаграАма аз пак не разбрал белите ли или чернитеТи дали си ял и как ти действат
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Добър вечер и от мен. Баф мааму , днес усещам , че съм истинал ..ама яко . Тъкмо се чудех дали да звъня на личния доктор и се сещам че в темата " Как се праи убава ракия " може да има подраздел за приложение на ракията за лечебни цели.
                          Влизам аз и - верно ! Там пише : "Когат човек усети че ше се разболява , немедленно да приложи греяна ракия превантивно !. Да утепа бацилите , ама да продължава с превенцията , та да уплаши и другите бацили , дето се навъртат наоколо ! "
                          Таман съм забъркал на печката един чайник с мед и една препечена грозданка 55 градуса ( за специални цели) и влиза жената . Вика "Кво прайш бе , от антрето още смърди на алкохол ?! " Викам : Ми лекарство . Ше права анихилации на водна пара. А тя: Е ква водна бе, аз още имам излизане с колата - от парите само ше ме просмуче до 2 промила ! Недай Боже "ония" да са си изпушили цигарите и да са се върнали към ежедневието - с хранилката . Иди обяснявай .....
                          Викам : Споко бе жена ! Сега гювечо е у Горна Баня , нема проблем ...
                          Както и да е , сега маам яко лекарството , ама се сетих че у темата "как се прави..." нищо не пише за количеството ! Та явно специалистите са оставили тоа вапрос на импровицацията ...демек : на корем
                          Та наздраве ! С греана ... в последствие може и тостове да има ...
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Хаха,верно гювеча е у Горна Баня...Аз съм Горнобански зет...Ма днеска неща да видим ни тъща ,ни гявол...А наздраве
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Привет!
                              Наздравичката и от мен...
                              Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                              .................................................................................................
                              Е. Абу

Коментар

Владо нали знаеш че ракията е по полезна от секакви лекарства.Пий и се не бой.Абе нашия набор от Русе изчезнаказах му за репите че са по най от виагратада не е отишъл да маа репинека пробва човекът
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X