Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Да пием за жените, които приемат фактите!
    Такива жени са по-ценни от златото... И по-редки от диамантите...
    Наздраве!!!
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

• Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
      Привет!
      Здравейте събутилници...
      Айде наздравичката и от мен...
      Мене друга тема ме вълнува, но докато обмислях и чаках някой да ми налее акъл аз си наливах винцой...
      Аверчетата казаха да го взимам...пък и аз стигнах до това мнение...
      Тъй, че наздравичката за бъдещият ми гараж...
      Всъщност утре ще стани бели...
      А, нали там се разбрахме - взимай го и сядай да пиеме тука по едно червено ! Че то ако не се полее предварително , може да се разсъхне сделката ... А ! Ето повод !Наздраве !

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
      Да пием за жените, които приемат фактите!
      Такива жени са по-ценни от златото... И по-редки от диамантите...
      Наздраве!!!
      Еййй , романтично ! Гадев , кво пиеш , та тъй ги редиш ?!
      Последно редактирано от cveti; 24-01-09, 16:54.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        А, нали там се разбрахме - взимай го и сядай да пиеме тука по едно червено ! Че то ако не се полее предварително , може да се разсъхне сделката ... А ! Ето повод !Наздраве !
        Привет!
        Наздраве и от мен...
        За гаража вече съм решил да се набутам...
        Ама утре как ще ставам рано...неми се мисли...ама ко ще се справя някак си...
        Наздраве и от здраве да не се отървете...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
          .........

Предадох се.... на алкохола Утре какви ще ги сричам в офиса... нямам представа /в момента не се сещам и къде е офиса, но това е друга тема/ НАЗДРАВЕ!!!
          А аз не само ще трябва да съм на работа, но и преди това ще се явявам на заключителен тест за ниво по английски език. Така че, май ще е добре вече да почивам, че утре няма да ми се става.
          Наздраве на всички, които ще останат да "поддържат огъня".
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts
            Еййй , романтично ! Гадев , кво пиеш , та тъй ги редиш ?!
            По-принцип - всичко, днес - като свърши бирата - домашна гроздовица, сложих я на 58 градуса в бурето, сега на колко е... де да знам, три години са това... ма влиза като....
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

аз неможах да се напия, бас случея от вас имали под масата вече
              а наздраве
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                а наздраве
                Привет!
                И аз съм тъй...май...вече надхвърлих литър червен винцой ама ми е гот...и продължавам...
                Юли...приятелю...бъди мъж...я хвани пак чашата и наздраве от мен...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  А аз не само ще трябва да съм на работа, но и преди това ще се явявам на заключителен тест за ниво по английски език. Така че, май ще е добре вече да почивам, че утре няма да ми се става.
                  Ти пък ! Не знаеш ли че кат стигнеш "трета фаза" тогава английския ти тръгва мазно от устата кат на преподавател в Оксфорд ?! Вкарай и още 2х100 и ше се убедиш ! От личен опит ...
                  Е , все пак Good Luck tomorrow ! Ние дето сме ги взели теа изпити преди години ше поостанем тук Наздраве !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                    Привет!
                    Наздраве и от мен...
                    За гаража вече съм решил да се набутам...
                    Ама утре как ще ставам рано...неми се мисли...ама ко ще се справя някак си...
                    Наздраве и от здраве да не се отървете...
                    Щом си решил - действай!
                    И аз си турих гараж преди две години.. празен стои, щото е на 80 метра от входа, а колите си ги паркирам...ЪЪЪ от 2-10 метра....
                    Ама пък що боклуци побира... + 12 зимни/летни гуми с джантите...
                    Надздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                      Привет!
                      И аз съм тъй...май...вече надхвърлих литър червен винцой ама ми е гот...и продължавам...
                      Юли...приятелю...бъди мъж...я хвани пак чашата и наздраве от мен...
                      аре ще опитвам пак а наздраве, почвам на големи глътки
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        а наздраве
                        Ъъъъъ, на кое викаш под масата? Има един крак до главата ми, един до левия ми крак, един до десния и ъъъъъъъъъъъъъъъ...............таван на 70 санта отгоре. Баси...........................под масата съм.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          Ники, няма да се изложим, все трениран отбор сме /кой повече, кой по-малко/ Стискаме палци за теста! Лека вечер!
                          Последно редактирано от Zorka; 21-01-09, 22:48. Причина: то било тест бе м@мк******
                          Daddy's girl! Always & Forever!
                          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Наздраве от мен на всички трезвени, пиещи и вече пияни!
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
                              Наздраве от мен на всички трезвени, пиещи и вече пияни!
                              Аз съм в последните изредени НАЗДРАВЕ!
                              Daddy's girl! Always & Forever!
                              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                                По-принцип - всичко, днес - като свърши бирата - домашна гроздовица, сложих я на 58 градуса в бурето, сега на колко е... де да знам, три години са това... ма влиза като....
                                Ха ! Три години ?! Че тя остаряла ! В темата " Как се прави ракия" пише , че три годишна ракия не бива да стои дълго време , необходимо е да се унищожи .
                                А за бирата : махай този ръждопреобразувател веднага - и Нивата даже се отказа от нея ( почти де )

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X