Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    То само тв да е.....утре пак ша идват. Едни майстори съм цанил, та ми слагат изолации из дома, ма много пият, брате...те май повече пият, отколкото работят, па и язе с тех, та.......Наздраве. Като гледам, до края на месеца ша стане, хубу, че е кратък, февруари...ако ми свърши пиеньето, помощ ша требе, та на кого да обаждам ? bahmaamu.com
    Малиии,аз от изолации не разбирам,ма като додете на веселата част,да зема да дода?Гледам има матрял...А наздрае
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Малиии,аз от изолации не разбирам,ма като додете на веселата част,да зема да дода?Гледам има матрял...А наздрае
      Матрял колко щеш....булки няма, бегаха. Са остаяхме самотни пияндета, нем кой една сви....ъъъъъъъ...пица да ни извърти, за друго да мислим не смеем...Наздраве
      ПП. Аз май ша легам...две дежурства, толко пиенье и самотност.....човек и от спанье нужда има, та ...лека. Ако се събудим сабале, ша пишем, ако ли не - жавумре....хлъц....Наздравье

Коментар

Матрял колко щеш....булки няма, бегаха. Са остаяхме самотни пияндета, нем кой една сви....ъъъъъъъ...пица да ни извърти, за друго да мислим не смеем...Наздраве
        Булките от мене...Не му мисли!Ама нещо го не вервам...У Варничката булки да нема...
        П.П.:леле ако жената види кви ги пишем...Ше ми строши прЪстите...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

...П.П.:леле ако жената види кви ги пишем...Ше ми строши прЪстите...
          мойта ша ми строши главЪта с монитора, хубу, чи спи....за чужди ортувам, своите са стига, намалеа нещо, икономска криза световна....та отнема ги.
          Па за Варна, те тука не стават, треа си нещо Пловдивско, Бургаско, Русенско.......еле па Старозагорско или Казанлъшко - ете тея са се утепали . За...ъъъъъъ ......катериците говорим, нали, пардон, за таралежите, де.....
          ПП. Но защо ли стана
          таз глава камбана
          до смъртта под всеки удар в мен
          дааа звънииии.....хлъц....

Коментар

мойта ша ми строши главЪта с монитора, хубу, чи спи....за чужди ортувам, своите са стига, намалеа нещо, икономска криза световна....та отнема ги.
            Па за Варна, те тука не стават, треа си нещо Пловдивско, Бургаско, Русенско.......еле па Старозагорско или Казанлъшко - ете тея са се утепали . За...ъъъъъъ ......катериците говорим, нали, пардон, за таралежите, де.....
            Да бе, за таралежите... Я успокойте смоците малко, че хептен ги навирихте след полунощ

Коментар

Де'е тея змие и таралежЕ...Наздра'е за катериците.Се едно от къде са.И са кво,ше играем играта на самотните мАже?!(щот и мойта спи...)
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Де'е тея змие и таралежЕ...Наздра'е за катериците.Се едно от къде са.И са кво,ше играем играта на самотните мАже?!(щот и мойта спи...)
                Ба, ша играем...легаме си и ние...ае лека, то де да ода пинал, аз без кола не мое движа, нале сам 100 кила...кревата ми близко, само се извъртим и...даже нема ставам от столето...ае, лекинка..... гасим компутеро....

Коментар

ОФРОУД КЛУБ СТАРА ЗАГОРА Честит 1- ви рожден ден и НАЗДРАВЕ на Старазагорци
                  Последно редактирано от nickbochev; 04-02-09, 20:28. Причина: премахване на линк към друг форум
                  (0+)
                  Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Никой ли няма в бара ,бе
                    (0+)
                    Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Ба, ша играем...легаме си и ние...ае лека, то де да ода пинал, аз без кола не мое движа, нале сам 100 кила...кревата ми близко, само се извъртим и...даже нема ставам от столето...ае, лекинка..... гасим компутеро....
                      Леле, кво съм правил снощи..... много ме е срам, тц тц тц май съм спрел да броя мерките с домашно (0,4L), тая вечер по леко ще го давам....Наздраве.

Коментар

Леле, кво съм правил снощи..... много ме е срам, тц тц тц май съм спрел да броя мерките с домашно (0,4L), тая вечер по леко ще го давам....Наздраве.
                        Само нема да се пуашиш, bodo, сички сме така. Е, аз бех до оня ден на антибиотици, та само ви се смеех кви сте пияници /пардон -пиячи/ , ама вече и аз съм във форма: Айде на водка с пържени картофки.НАЗДРАВЕ..
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        -----------------------------------------------
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Добър вечер и от мен. Само сега се чудя дали ракийка или винце да си сипя.Наздраве все пак!
                          0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                            Добър вечер и от мен. Само сега се чудя дали ракийка или винце да си сипя.Наздраве все пак!
                            ...и бира,чадо,и бира...
                            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                              Ако уважаваш мнението Ми, сипи си ракийка.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              Питието определя съзнанието....
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                ...и бира,чадо,и бира...
                                Наздраве!
                                хах .... Наздраве.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X