Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абе то тъща и гявол ... Не знам , може и да има разлика
    А , тука видех и едно мнение Ники Бочев да пуска в бара след проверка на под полите ... Напротив , Ники пускай сичките таа вечер , а накрая кой кво фанал , фанал ! Половите изненади влизат в риска ...

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Владо нали знаеш че ракията е по полезна от секакви лекарства.Пий и се не бой.Абе нашия набор от Русе изчезнаказах му за репите че са по най от виагратада не е отишъл да маа репинека пробва човекът
    Наборе , ти Макса го не мисли . Той таа рецепта е знае още от прадедо му , ама си трае ...Та ся като чу че и други ора ше усетат силата на репата реши да се праи на съпричастен Ама праи -кво праи , ше дойде . Репа без ракия е като виагра на самотен остров Наздраве !
    Последно редактирано от cveti; 03-02-09, 14:08.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

• До: Бар "Наздраве"

Мале мале пусти репи кво ли не праатМакса го нема полвин часМай ше си нарежем останалите да ги апнем ега подействат и на мене
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Наздраве на всички! Аз маам червено пелинче със суджуче за мезенце. Нека ми е зле.

Коментар

Имаше една църковно-пиянска песничка по тоз повод "Маххсиме, Маххсимеее... попръднуе ли ти дуупетооо..."
          Наздраве, момчета, тази вечер си налегайте бригаДирниците, да ви не изненада некой от педерацията по педербал...
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Владо нали знаеш че ракията е по полезна от секакви лекарства.Пий и се не бой.Абе нашия набор от Русе изчезнаказах му за репите че са по най от виагратада не е отишъл да маа репинека пробва човекът
            Наборче,туканкана съм,ама се сконфунзвам да покажа на ряпата въздействието...
            Щото форума по разбирателни причини/и тЕкове такива/ може да се поомирише-ряпа е това,не е шега работа...
            Абе,Наздраве-да си жив и здрав!!!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              Имаше една църковно-пиянска песничка по тоз повод "Маххсиме, Маххсимеее... попръднуе ли ти дуупетооо..."
              Наздраве, момчета, тази вечер си налегайте бригаДирниците, да ви не изненада некой от педерацията по педербал...
              Те ти я:
              http://www.vbox7.com/play:03acc157

С уговорката че не важи за нашия Маxxx
              Последно редактирано от бат'Марто; 02-02-09, 21:16. Причина: Уточнение
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Наборче,туканкана съм,ама се сконфунзвам да покажа на ряпата въздействието...
                Щото форума по разбирателни причини/и тЕкове такива/ може да се поомирише-ряпа е това,не е шега работа...
                Абе,Наздраве-да си жив и здрав!!!
                Абе да те нема полвин чассъмнителна работаЩо други вечери не залипсаш ?А са пробва репите и айдеее......Нема да ни лъжеш признай че от репата по велико нема

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Наздраве на всички! Аз маам червено пелинче със суджуче за мезенце. Нека ми е зле.
                Ше има да чакаш да ти прилошее
                Последно редактирано от cveti; 03-02-09, 14:08.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• Първоначално публикуван от Vlado_Ts
                  Наборе , ти Макса го не мисли . Той таа рецепта е знае още от прадедо му , ама си трае ...Та ся като чу че и други ора ше усетат силата на репата реши да се праи на съпричастен Ама праи -кво праи , ше дойде . Репа без ракия е като виагра на самотен остров Наздраве !
                  ...Силата я да,я не-виж конюнктурния мирис-ДА!!!
                  Виаграта е непричом-нема такава корава булка...
                  НАЗДРАВЕ!!!
                  Ползвайте ме за пример-нема сЪ обидя!!!

Абе да те нема полвин чассъмнителна работаЩо други вечери не залипсаш ?А са пробва репите и айдеее......Нема да ни лъжеш признай че от репата по велико нема
                  Е,нема-що съствам,от кеф или от зор?!
                  НАЗДРАВЕ!!!
                  Последно редактирано от cveti; 03-02-09, 14:07.

Коментар

Ха, наздраве, приятели.
                    Заповядайте - за всеки по нещо, според вкуса.

Последно редактирано от nickbochev; 03-02-09, 18:52. Причина: буквички
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx
                      Е,нема-що съствам,от кеф или от зор?!
                      НАЗДРАВЕ!!!
                      Що до сега не отсъства а са апна от репите и пол час те нема ама аз засекох хронометъранема да лъжеш тука сме свои ора кажи си :Репата е велико нещо е....ти виагра.Вече ше маам само репи бели черни (мене ми се струват по така.......хм)Да си жив и здрав че ни отсрами нас наборите дека дремеме над клавиатурите вместо да свалиме потурите
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ники, за мене едно от третия ред в ляво..четвъртото...не бе, не туй, до него..а тва, точно!
                        Наздраве!
                        П.П.
                        Пичове, внимавайте в тази педепразнична вечер да не ви педепернат из от заде.Дън стане педеинфекцияИ се пазете от пендели, дето искат да разширят кръга на приятелите си
                        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Ковача Преглед на мнение
                          Ники, за мене едно от третия ред в ляво..четвъртото...не бе, не туй, до него..а тва, точно!
                          Наздраве!
                          Като си рекъл - ето ти още един бирен "ребус" :

Наздраве.

Коментар

Е са цирозата ми е ф кърпа фърсана...хлъц!
                            Нздрафе!
                            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Няма страшно, Андро.
                              Наздраве.
                              Ако ти покажа какви ги вършат nyvatest и един негов другар по чашка ... а-а-а, по кег:

Коментар

Чук , чук ! Ехоо ... Нема ли кой да отвори кръчмето , че ми пресъхна гърлото ! Баси ! Таман таа вечер минах от греана на нормална ракия с кисели краставичики , а то нема с кой да се чукне човек за наздраве ..Май снощи гювечо у Горна е бил як ... .ше минем към категория "битов алкохолик " така ....
                                Абе от мен наздраве !
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X