Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Наздраве и от мен

iai-bg, добре дошла при нас
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
      Ъ, криза....за пиене винаги има

пп.обади подпис
      Аз мога да сложа специално за теб обаче....ще ме накажат пак за заяждане Но ще ти пошушна на уше " може да съм куха лейка, но поне НЕ съм от Бургас " Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
        Наздраве и от мен

Винаги е приятно в усмихната компания.
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
          " може да съм куха лейка, но поне НЕ съм от Бургас " Наздраве
          Дрее ми

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
            Наздраве и от мен

Колкото повече, толкова по-весело, нали Вили. ИАИ, знаеш ли регламента на кръчмата - трябва да прочетеш ВСИЧКИТЕ 7697 поста, преди да пиеш Наздраве

Коментар

• Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              Колкото повече, толкова по-весело, нали Вили. ИАИ, знаеш ли регламента на кръчмата - трябва да прочетеш ВСИЧКИТЕ 7697 поста, преди да пиеш Наздраве
              И после да почерпиш Майтап

Еййй, Хънтъре, не надничай, а кажи една добра дума
              Последно редактирано от cveti; 16-04-09, 21:11.
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka
                Шшшт,тихо! Не го закачай,че не пие....

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka
                  Уплаши се хънтъра...като прочете за еврейския сървър. Са скубе кабела на нета и спира тока на компа..... Наздраве

Коментар

Наздраве. Да са ни живи и здрави всички цветенца. И ние покрай тях..
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Привет!
                      Здравейте алкохолизатори...
                      Наздравичката от мен...
                      Щяф да забравя...На всички съфтя наздрави и всичко най евентуално...ръиръшли...
                      С уважение Орлинката...
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Честито на всички върбички, тревички, Вилички и други цъфтенца.
                        Желая им много пчелички и да не ги берат, а само да ги гледат и поливат.
                        Аз тая седмица се напразнувах като за световно, време е за малко отдих - тихо, кротко и напоително в домашна атмосфера.
                        Надраве!!!
                        http://www.youtube.com/watch?v=8op7gmK5Ok0
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Привет!
                          Моми и момци мноо лошо са начаткаф...мноо...ама ми е кеф...
                          Тя Вили ме усети и избяга...
                          Мосад...ХМ...както и да е ...е една малка крепост в Израел която арабите дълго време не са могли да превземат, за да успеят са насипали пясъчна дига висока колкото стената на крепоста и така са успели да влезнат и да убият защитниците и...историята казва, че нито един Юдеин не се е предал и са се били до последната капка кръв...та те от там и името Мосад...не забравяйте, че там работят едни от най добрите специалисти в своята област...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            Честито на всички върбички, тревички, Вилички и други цъфтенца.
                            Желая им много пчелички и да не ги берат, а само да ги гледат и поливат.
                            Аз тая седмица се напразнувах като за световно, време е за малко отдих - тихо, кротко и напоително в домашна атмосфера.
                            Надраве!!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=8op7gmK5Ok0
                            Наздраве Народе. Ето един поздрав за дръвчетата ДръвО
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Бодо, не се заяждам , просто понеже ти обяви, че ше си джиткаш в тоя раздел и по-щеше да ти прилича така...
                              Нейсе, наздраве за новия ти подпис!

Вили, що така уплаши Мимето - сега се зачете и кой знае кога ще успее да навакса, я дай да й опростим четенето, пък тя е готина и ше почерпи и без да я подсещаме!

Наздраве килеги!
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

bodo........ НАЗДРАВЕ

Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже. Джоун Крофорд, актриса (1908-1977)
                                Има още тука,дано ти харесат http://www.spiralata.net/biser.html
                                Наздраве и на всички останали и лека вечер

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X