Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Ами честит имен ден на Детелина!Други китки...не се сещам.Ни за меки,ни за разцъфтели...
    НАЗДРАВЕ,е че я каза и ти,що не се сещаш за други китки бре,Марто..... Ша има черпене довечера у кръчмата

Коментар

Кво правите в кафето, бе?! Айде Цветница е, наздраве!

Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Рано е за кръчми още...аз съм на кафе. Но пък винаги мога да Ви кажа Наздраве

Коментар

Ей, от теб това не го очаквах - баш по ракиено време да кажеш, че е рано

Юли, дай едно рамо, че тук са само на кафе
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Да му се невиди, тъкмо съм си легнал и купона е почнал!
            Е, карай... А Наздраве!

Коментар

18.00 Време е за пиенето айде на масата и кой каквото му се пие- няма проблем,само да се появи и барманката и поръчвайте

Коментар

Първоначално публикуван от Детелина 74 Преглед на мнение
                18.00 Време е за пиенето айде на масата и кой каквото му се пие- няма проблем,само да се появи и барманката и поръчвайте
                Едно кюфте с половин хляб и една кока-кола с четири сламки......
                И един студенстки сандвич (отдолу филийка, отгоре филийка и по-средата - хляб). Което ме навежда на мисълта, че оня моичкия студент май напоследък не съм го виждал. Порастват децата и фащат гората, па и ние по тях...Наздраве
                ПП. С тоя форум все по-често се хващам, че се опитвам да разсъждавам, пишейки. Не, че много ми се удава.....и писането, и разсъждението. На военните главата обикновенно се ползва да си турат капата на нея, а не да разсъждават. Обаче - това в една друга тема, тука е ракиената, нема бъркаме нещата я....
                ППП. Сега по-добре ли Ви се вижда съотношението между поста и подписа....не, че нещо.....
                Последно редактирано от bodo; 12-04-09, 17:23.

Коментар

Има за всички дано да стигне за тази вечер
                  Прикачени файлове

Коментар

bodo:

Кръвна група 0+

Коментар

Vili.....благодаря. Ти угаждаш на всичките ми капризи....ще взема да се замисля сериозно, ще си сменя вероизповеданието на мюсюлманско и ще те поканя да станеш моя втора жена......вече се замислям и за трета Наздраве за всички добри, умни и красиви жени.......и най-вече - чужди

Коментар

Аааа, без такива!
                        Кръвна група 0+

Коментар

Опа ко стаа тука...кифтета по цигански раздавате а?
                          Аз както въртя бирите,моа ли да извъртя и две кифтета по цигански...
                          Наздраве!

пп.бодо,стига с тия жени,ми са земи в ръце,и... пий бе,пий

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                            ...пп.бодо,стига с тия жени,ми са земи в ръце,и... пий бе,пий
                            Кви жени, кви пет лева.... ние тука за кифтета говорим, бе лице ... Нал тъй е по бургазлийски....Наздрай

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              Кви жени, кви пет лева.... ние тука за кифтета говорим, бе лице ... Нал тъй е по бургазлийски....Наздрай
                              Ох,олекна ми..реших че си сдал багажа
                              "кифте" е българска дума,изречена от циганска муцуна
                              А,"кифте по цигански" = кюфте м/у две филий ляб

Ай,наздрави

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                                Ох,олекна ми..реших че си сдал багажа
                                "кифте" е българска дума,изречена от циганска муцуна
                                А,"кифте по цигански" = кюфте м/у две филий ляб

Ай,наздрави
                                Ни съ давъм ас лесну аааааааа Пък ти глей за теб да има кифтетъ, а за мен жени - и всичко ще е ОК Наздраве (хлъц)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X