Леле,Нивата откога ли не си е хранил котката.На скелет е заприличала.А,наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Уча я да кара само на Бира ама нещо на нея не и се отразява много добре
НАЗДРАВЕ Народе
Ама тя бирата ще и изтече през ребрата.Давай и поне малко и нещо за ядене.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве, приятели.
Гледате ли в момента Скат. Тече предаване с участието на Митко Чавдаров (Да подкрепим полицая.)
Точно това гледам и не вярвам на ушите си Всички подкрепят човечеца, но това не променя факта Чудя се дали да не драсна някой ред на СКАТ и да им кажа, че имат пълната ни подкрепа
А тоя прокурор Кулев ли Кюлев ли е искам да го осакатя за цял живот, просто не проумявам как може без какпка срам да се нарече БЪЛГАРИН.Ах Дахау защо те няма
Наздраве,'ичове и 'ички/вица нали го знаете/!
Сърбам едни водки и се чудя-кой по-прост,тия дето избрахме или ние дето ги избрахме/аз не гласувах,но това май ме прави по-виновен от бабетата,дето забучиха 'гейчо и сие на власт/.
Много ми е тъпо и дискомфортно заради двете теми и най вече за този БЪЛГАРИН и тва дето кът нема кво му викаш "държава"...
Аз служих край Кабиле/ракетната бригада/,то е до с.Бояджик-грам спомен нямам мангуста да е надигала глас,камо ли действия.Щото-7,62x39/или лобут до откат/.Не жаля оная система-там пороци бол и по много,ама тогава за дране на знаме имаше дране на задници!
Чак не улазя водката...
Наздраве,ама...
Коментар