Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнениеЩо бре твоят тегли ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеБе остей конете, за русото ми е думата.
Да не си дизел с тая компресия.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЧерното думаш кахър...
Да не си дизел с тая компресия.
Наздраве!
Коментар
-
Добра вечер,нерези!Гледам пак сте се разгонили...Черните били убави,русите не ставали...Те ви-за всекиго по нещо!А от мен наздраве!
П.П:За тея пуснах обява,че си търсим секретаркаТа получих следното СиВи(както е модерно сега)И не забравяйте да ги кликнете
Прикачени файловеВиден столичен ихтиолог
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение.Наздраве Тишо,па изби рибата
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеАз казвам бира,даже имам една в ръката!Само басейна и мацката липсват.Наздраве Тишо,па изби рибата
Наздраве. аз днеска се лекувам от пролетен грип с водка и Rammstein- Te quiero putaКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеГрррррПървоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеГррррррррррррПървоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеГррррррррр
О-о-о-о-о, Тигре!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеО-о-о-о-о, Тигре!
Грррраааадииил илиииияаа киииилииияаааа
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеНе бее,снощи пак съм щял да пея:
Грррраааадииил илиииияаа киииилииияааааКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеСакаш,плащаш,клецаш-ово е у цел свет.
Црно,жълто-се цифра си требе...
Наздраве!
ПП. И да си лепнеш баре един жълт от менеПоследно редактирано от bodo; 14-04-09, 17:39.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеХммм, са май требе да се самомодерираш.... Ай, Наздраве
Аз,тама сипах една домашнярка.....
Ай наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар