Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнениеЩо бре твоят тегли ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеБе остей конете, за русото ми е думата.
Да не си дизел с тая компресия.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЧерното думаш кахър...
Да не си дизел с тая компресия.
Наздраве!
Коментар
-
Добра вечер,нерези!Гледам пак сте се разгонили...Черните били убави,русите не ставали...Те ви-за всекиго по нещо!А от мен наздраве!
П.П:За тея пуснах обява,че си търсим секретаркаТа получих следното СиВи(както е модерно сега)И не забравяйте да ги кликнете
Прикачени файловеВиден столичен ихтиолог
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение.Наздраве Тишо,па изби рибата
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеАз казвам бира,даже имам една в ръката!Само басейна и мацката липсват.Наздраве Тишо,па изби рибата
Наздраве. аз днеска се лекувам от пролетен грип с водка и Rammstein- Te quiero putaКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеГрррррПървоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеГррррррррррррПървоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеГррррррррр
О-о-о-о-о, Тигре!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеО-о-о-о-о, Тигре!
Грррраааадииил илиииияаа киииилииияаааа
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеНе бее,снощи пак съм щял да пея:
Грррраааадииил илиииияаа киииилииияааааКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеСакаш,плащаш,клецаш-ово е у цел свет.
Црно,жълто-се цифра си требе...
Наздраве!
ПП. И да си лепнеш баре един жълт от менеПоследно редактирано от bodo; 14-04-09, 17:39.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеХммм, са май требе да се самомодерираш.... Ай, Наздраве
Аз,тама сипах една домашнярка.....
Ай наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар