Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
    Да работят маймуните, да станат хора.....прочее, управниците ни вече 20 години провеждат експеримент може ли от човек да стане маймуна, и с някои екземпляри опитите са повече от обнадеждаващи , но това е друга тема и не ми се влиза в безсмислени словоблудства. Наздраве, време му е вече (18:00)
    Да, прав си по това време хората си бият жените ,нал тъй
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
      А в Перник повръщат........

Коментар

Я да та питам една работа ,ти ще ходиш ли на варненското

Коментар

Я да та питам една работа ,ти ще ходиш ли на варненското
          Кво е това варненското..........езеро ли там риба няма бе, за кво да ходя.....

Коментар

Да и почваме на ново. Днеска вкарах Ниваа за се прави, и ако слънцето грее на мойта ливада неокосена, скоро ще е в калта...
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Кво е това варненското..........езеро ли там риба няма бе, за кво да ходя.....
              Състезанието бена 1май

Коментар

Състезанието бена 1май
                Идея си нямам за какво говориш........наистина. Ще има ли барбекю
                ПП. Знам ли, може и да отида......не смея да правя планове за толкова голям времеви период.
                ППП. Де изчезнахте бе..........да няма земетресение Ай Наздраве...
                Последно редактирано от bodo; 10-04-09, 17:59.

Коментар

Идея си нямам за какво говориш........наистина. Ще има ли барбекю
                  ПП. Знам ли, може и да отида......не смея да правя планове за толкова голям времеви период.
                  Ако ходиш звънкай,че сама ,няма да мога са оправя в горатанего раион не го познавам,ще доида с джипа и ако закъсам някъде,ще стана за резил
                  п.п наздраве

Коментар

Ако ходиш звънкай,че сама ,няма да мога са оправя в горатанего раион не го познавам,ще доида с джипа и ако закъсам някъде,ще стана за резил
                    п.п наздраве
                    Ще звънна (по водомера или централния бушон) непременно а ако закъсаме и двамата ще извикаме ЗИЛ-131 или 157 да ни изтегли или при невъзможност хеликоптер от авиобаза "Чайка" направо да ни дигне и да ни стовари на катедралата . Само нема се пуашиш, копеуе, както биха казали перничани.....уе

Коментар

Ще звънна (по водомера или централния бушон) непременно а ако закъсаме и двамата ще извикаме ЗИЛ-131 или 157 да ни изтегли или при невъзможност хеликоптер от авиобаза "Чайка" направо да ни дигне и да ни стовари на катедралата . Само нема се пуашиш, копеуе, както биха казали перничани.....уе
                      наздраве

Коментар

Еии амчи вии кат гледам маи тоя оремак него затваряте?? Чи га го зареждате бе ораа??? А наздраиии!!! и от Чича ви Фър
                        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                          Еии амчи вии кат гледам маи тоя оремак него затваряте?? Чи га го зареждате бе ораа??? А наздраиии!!! и от Чича ви Фър
                          Знам ли......и на мен ми е странно. Най-вероятно зареждането е от типа "кърпичке, дай ми да ям" или нещо подобно. По някакъв странен начин се самозарежда бара, най-вече от емоциите на постоянните клиенти пияндурници.....Странното обаче е в това, че всъщност повечето от тях не пият...(лични наблюдения) А наздраве....

Коментар

Знам ли......и на мен ми е странно. Най-вероятно зареждането е от типа "кърпичке, дай ми да ям" или нещо подобно. По някакъв странен начин се самозарежда бара, най-вече от емоциите на постоянните клиенти пияндурници.....Странното обаче е в това, че всъщност повечето от тях не пият...(лични наблюдения) А наздраве....
                            АА недеи да лъиш ,ти че не пиеш то е ясно ,аз обаче пия кола с бирапо германски ,ако няма кола ,водка
                            наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                              Още е рано бе, къде си тръгнал да лягаш. Тепърва започва пиенето. А като спиш да не забравиш да сънуваш Волгата.
                              Цела нощ я сънувахБлаженствоНаздраве аз не мога да пия като вас до сабале щото утре съм на работаАма пак може нещичко да смукнем
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

...други пък по това време си ги .... нал тъй
                                ....а ние /понеже наще искат да ни маат с качамилката / пиеме домашен гроздомицин ! Наздраве !
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X