Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
    Аз гледам отстрани и си пием а младежите действатТи шо сакаш и я ли да се мучим
    Братчет, само да попитам, туй куче на аватара ти - мъжко ли е???
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
      Да обобщя, значи, темите на вечерта:
      - Пола на Ника или Ника на пола.....
      - Става ли сливовицата на балдъзата за пиене
      - Скакуците опасаха асмалъка недестилиран
      - Челен опит в оправянето на мацките...

бах мааму, те т'ва е разнообразие!!!!!

А, наздраве!!!
      Можем да кажем само за мачките по мое наблюдение най добре ги оправят на улук поне на втория етажда нема къде да рипат
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Можем да кажем само за мачките по мое наблюдение най добре ги оправят на улук поне на втория етажда нема къде да рипат
        Е аз съм ан втория, ама са ми кът улуците Мисли друг вариант и да я почвам
        НАЗДРАВЕ
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

ПрекарАх се...
          Пак си взех two beers, ама от малките - 1,5л.....
          МинАх на вино, что делать....

Къде се скрихте бе, пиянИща...
          Жорее, що опасе на татьо си асмалъка....
          http://audio.neogen.bg/user/franz_is...uba3b1gknbt0p/
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Чук , чук ! Добъ вечер ! Аааа , таз вечер в бара е по-раздвижено ! Явно едни хора са взели заплати , други са секвестирали виното и ракията на тъщите , ма във всеки случай всеки се е взел в ръце
            Гадев , ти махни таа бира че с Нивата ше ви сложиме в секция "меки" алкохоли И недейте да се гъбаркате със разплодните животни на Стария , щот той покрай тех доста опит е натрупал - да не стане накрая : "Секс и полови изненади"
            Айде и от мен наздраве с едно каберне , че вече го прежалих преди да дойде Зарезан !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Не сме взели заплати. Затова си употребяваме от наличните количества. Наздраве.

Коментар

Добър вечер на виртуалната кръчма. На всички, все още трезвени, наздраве ! Тука некои го подхванаха от сабале пиеньето... Имам един колега от Разград, той вика "жа върим на Руси....."

Коментар

• Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                  Братчет, само да попитам, туй куче на аватара ти - мъжко ли е???
                  Е като гледаш как го прегръщам какво е?Това е Кутранка най любимата ми от сите кучкиБаща кавказец майка немска мислех че ше е като баща си а тя по иде на немска овчарка само къде по едра яка като вол

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Чук , чук ! Добъ вечер ! Аааа , таз вечер в бара е по-раздвижено ! Явно едни хора са взели заплати , други са секвестирали виното и ракията на тъщите , ма във всеки случай всеки се е взел в ръце
                  Гадев , ти махни таа бира че с Нивата ше ви сложиме в секция "меки" алкохоли И недейте да се гъбаркате със разплодните животни на Стария , щот той покрай тех доста опит е натрупал - да не стане накрая : "Секс и полови изненади"
                  Айде и от мен наздраве с едно каберне , че вече го прежалих преди да дойде Зарезан !
                  Кажи им после да нема олелемай иде Горнобанскио бикНе го искаха по ТЕКЕЗЕТАта че повреждал кравите
                  Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 20:07.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Е като гледаш как го прегръщам какво е?Това е Кутранка най любимата ми от сите кучкиБаща кавказец майка немска мислех че ше е като баща си а тя по иде на немска овчарка само къде по едра яка като вол
                    Бе, като и видОх доволната физиономия...
                    Жива и здрава да ти е!!!

Коментар

Значи имаш немска тъща Да сте живи и здрави, ама се чудя какво поколение ще иамте
                      НАЗДРАВЕ за Горнобанскоя Бик

Коментар

Тази вечер е много тихо в кръчмата бе. Наздраве.
                        ПП. Благодаря за това http://www.youtube.com/watch?v=donPqQ4OhAk
                        Можеш ли да ми намериш Broken Heart

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                          Тази вечер е много тихо в кръчмата бе. Наздраве.
                          ПП. Благодаря за това http://www.youtube.com/watch?v=donPqQ4OhAk
                          Можеш ли да ми намериш Broken Heart
                          Ето ти една песен, да ти стане по шумно НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            Бе, като и видОх доволната физиономия...
                            Жива и здрава да ти е!!!
                            А , тя ше стане 90 кила , само от ракията да му не бара , че ако се е метнала на него ....
                            Наздраве !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Значи имаш немска тъща Да сте живи и здрави, ама се чудя какво поколение ще иамте
                              НАЗДРАВЕ за Горнобанскоя Бик
                              Шаш нал си се та му бъркаш името:Горнобанския бик беше известен едно време по сите ТКЗТа.Беше толкова ценен че го пускаха два пъти седмичноТа и аз така
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Шаш нал си се та му бъркаш името:Горнобанския бик беше известен едно време по сите ТКЗТа.Беше толкова ценен че го пускаха два пъти седмичноТа и аз така
                                А може и от бирата да е НАЗДАРВЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X