Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
    Привет!
    Авер да ти е сладко и пивко...ама много рано бе...дай поне да мръкне...
    Хънтер , на кой кога му е сладко братче ... А гледам и в аванс , че кат се мръкне в избата се не види канелата на бурето , изгорела ми е крушката .
    Наздраве ! Който пие - зло не мисли
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Привет!
      Владо приятелю като гледам ей сега ще мръкне...май трябва и аз да слезна в мазето, че да си токна едно винце...то на свъшване ма май ще устискам още малко...
      Още мъничко...
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

Привет!
        Володя...не знам как е при вас в София, но в Добрич мръкна...
        Наздраве...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
          Привет!
          Володя...не знам как е при вас в София, но в Добрич мръкна...
          Наздраве...
          Еми да почваме пак отначало тогава Наздраве !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Привет!
            Здравейте събутилници...
            Май аз и Володя сме най големите сериозници...
            Из онзи ден ми донесоха една свинска глава и крачета и ушета...не ядели пача...той авера дето донесе тези благинки вика на жена си тя пача, пача яде ли...ма оная си мълчи...
            Та пачата я изядох, но останаха свинските бузи...току що ги сварих в зелева чорба и са триумя какви подправки да им слагам...
            Та моля за предложения и рецепти от ваша страна...
            Наздравичката и от мен...
            Е. Абу

Коментар

И аз съм тук. Може ли едно бутче и на мен да заделите докато си взема винцето.
              Наздраве
              0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                И аз съм тук. Може ли едно бутче и на мен да заделите докато си взема винцето.
                Наздраве
                Привет!
                Сори Натали...има само бузи...ама ако ще ми идваш на гости що да не купя и един бут...колко му е...особено ако ми помагаш в приготвянето му...
                Наздраве...
                Е. Абу

Коментар

А, наздраве и от мен. Цял ден свирих, са може ли да пийна малко. под малко имам предвид няколко ракии с печено месце..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Привет!
                    Даже е задължително...
                    Препоръчва се за снемане на стреса...
                    Наздраве...
                    Е. Абу

Коментар

Очевидно свинската тема още буди уважение ...особено с червено вино
                      Наздраве ! ....коя кана стана Че аз и в тъмното ходих до мазето..

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Очевидно свинската тема още буди уважение ...особено с червено вино
                        Наздраве ! ....коя кана стана Че аз и в тъмното ходих до мазето..
                        Наборче внимавай в тъмното няма ли кой да накараш да ти донесе Ама кой ли разбира та да свърши работа като хоратаА наздраве
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                          Наборче внимавай в тъмното няма ли кой да накараш да ти донесе Ама кой ли разбира та да свърши работа като хоратаА наздраве
                          Абе аз стратегически се бех запасил по светло , ама не са ми били точни изчисленията ...оказа се че имало още жадни хора . Та се наложи аварийно

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Абе аз стратегически се бех запасил по светло , ама не са ми били точни изчисленията ...оказа се че имало още жадни хора . Та се наложи аварийно
                            Абе земи се у ръце па ти. Един хидрофор (или винофор евентуално) към хола и си готов. Аз ако имах в мазето бъчонка с вино... отдавна да съм се модернизирал...
                            НАЗДРАВЕ
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Абе земи се у ръце па ти. Един хидрофор (или винофор евентуално) към хола и си готов. Аз ако имах в мазето бъчонка с вино... отдавна да съм се модернизирал...
                              НАЗДРАВЕ
                              Мислим да ти турим един хидрофор от бирената фабрика до вас. А, да видиме тогава кво ше праиш .Дали ще намериш време да идеш на работа. Наздраве.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              Питието определя съзнанието....
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                НАЗДРАВЕ
                                За хидрофора проблем никакъв. Ама откъде толкоз матриял за изсмукване бе братче ?!. Аз едвам завардих едно буренце да остиска до Зарезан. Та сега от мъртвото пространство дето е останало под канелата , ако ме види некой как смуча с маркуча като от текезесарска цистерна , ше се спука от смях. Ама пусто нали го е казал народа : Колко по-малко остава , толкоз по-сладко става ...
                                Наздраве !

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X