Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
    ЕЕЕЕЕЕ- тва все на мен ще се случи- да има точната тема, ама всичките ми простотии да са на "чатърица" Лека, хора, че полудях.
    Ще ги преведеш. Споко. Даже Форумът май има такава опция ( ама не съм много сигурен)
    Айде лека и от мен. Надявам се да имам време тия дни да обърна повече внимание на Бара.
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Добър и усмихнат ден

Последно редактирано от nickbochev; 18-11-09, 18:18. Причина: оформяне на клипчето в мнението
      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

... Няма ли тема, където да си излея душата под стихове. От 2 години насам много напират в мен. А пък си ги пиша за себе си- кои на хвърчащи листове, кои на компютър. .
        Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=31
        Те тука се ще се намери тема за тебе... Ако не ще си отвориш..
        Пробламът ти е равен на чушка
        Ето и точната тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?p=903620
        За "превод" от латиница, ползвай или опция "detransliterate", ако ползваш Firefox или например, някой от предложените тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1350

А, по темата - наздраве.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Ето и точната тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?p=903620
          За "превод" от латиница, ползвай или опция "detransliterate", ако ползваш Firefox или например, някой от предложените тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1350

А, по темата - наздраве.
          Ник. Аз така на бързо му метнах тоя линк, за да спи спокойно

Коментар

Колеги, давайте да пием докато е рано. Утре трябва да сме трудоспособни, за да преборим кризата. Ясно е какъв тонус има на сутринта човек, стоял в бара до среднощ /за сега няма да споменавам имена/. Но мисля, че точно от им това поведение започна Световната Икономическа Криза, съкратено СИК.
            А, наздраве от мен, най-добрия социално-политико-икономически анализатор. Мали-и, ама съм скромен.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            0887770735

Коментар

Наздраве
              виш к'фо нешто е.......

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                ... само шерифа Кольо да не дойде , че ще ни санкционра за наздравето без алкохолно
                Не съм шериф бе
                То викането "наздраве" с разни лимонади сие чист грях
                Ще отговаряте пред друг един шериф

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Колеги, давайте да пием докато е рано. Утре трябва да сме трудоспособни, за да преборим кризата. Ясно е какъв тонус има на сутринта човек, стоял в бара до среднощ /за сега няма да споменавам имена/. Но мисля, че точно от им това поведение започна Световната Икономическа Криза, съкратено СИК.
                А, наздраве от мен, най-добрия социално-политико-икономически анализатор. Мали-и, ама съм скромен.
                Жоре, то и отрано да започнем, и откъсно-все е тай. Дпкато не си наквасим човките не спираме. И напоследък на работа доста ми се спи
                А относно скромността-може и да си скромен, но не си най-скромният човек на света.
                АЗ СЪМ НАЙ-СКРОМНИЯТ
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве и на новия клиент на хоремага-Четири хиляди и четиридесет
                  Абе на всички наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    Кви са тия сложни думи бре Я веднага да удариш една ракия и да станеш пак нормален

Аз да ви се похваля. Откаднаха ми предното стъкло на НИВАта ( ръчичките да им исъхнат дано ) Ама поне си имам 10 лева в джоба, и ще ходя да спасявам мъжът
                    Та НАЗДРАВЕ

Коментар

Аз да ви се похваля. Откаднаха ми предното стъкло на НИВАта ( ръчичките да им исъхнат дано ) Ама поне си имам 10 лева в джоба, и ще ходя да спасявам мъжът
                      Та НАЗДРАВЕ
                      Че толкова лесно ли се сваля стъклото
                      ХОди се нАпий от мъка

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Че толкова лесно ли се сваля стъклото
                        ХОди се нАпий от мъка
                        За 1 минут Мислех да си сваля и аз едно, ама сърце не ми дава да го направя.... То не че е много (70лв.) ама.
                        Абе отивам да пия бира. НАЗДРАВЕ

Коментар

Наздраве. Хубава вечер се заформя в бара, ама това пусто контролно по математика...
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Наздраве. Хубава вечер се заформя в бара, ама това пусто контролно по математика...
                            Е то не е ли утре?
                            Сега какво го мислиш толкова?
                            4 бири и музиката да свири

Коментар

Е то не е ли утре?
                              Сега какво го мислиш толкова?
                              4 бири и музиката да свири
                              Чичко Вангелис е пуснат от снощи. Ама не знам дали да продължава, че съвсем се размеквам вече. Разработка на военните е тая музика.
                              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Нека в сюблимния момент, поглъщайки поредния стакан с моновалентния C2H5OH /т.е. етилов алкохол/, да не го правим с дегеративно, антикреативно и девиативно мислене. А съвсем конвенционално да се взрем в консервативния патриархален стайлинг на предците си. И да насочим асоциативно егото си към тях. Нека нашия суперсъвременен фейс се смеси с историята в една градивна емулсия. А, както всички знаем: Емулсията е грубодисперсна сисема на флуиди в течна флуоидална среда.
                                Дамек, наздраве.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                Питието определя съзнанието....
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 91 потребители онлайн. 0 потребители и 91 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X