Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Днес жена ми има рожден ден, та след час сядам да празнувам. Ама докато дойдат гостите мога да почерпя. Поръчвайте на воля. А, наздраве..
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

trajal, честита ти рожденничка !
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Аме едни гадни краставици и домати,направо на една овца щях да и ги опувам в главата.
        Купих си един буркан царска трушиика.Дано стане работата.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Днес жена ми има рожден ден, та след час сядам да празнувам. Ама докато дойдат гостите мога да почерпя. Поръчвайте на воля. А, наздраве..
          Ами освен да ти кажа да ти е жива и здрава жената и да си те слуша
          Наздраве
          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
            trajal, честита ти рожденничка !
            Благодаря. Лошото е, че остарява-а. Аз още нямам 47, а тя вече стана на 36. Ама Наздраве, все пак.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            0887770735

Коментар

Еее, сега, остарявала - недей така - пораства
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Наздраве и от мен
                Траялче, да ти е жива и здрава жената и да се слушате двамата!
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Благодаря. Лошото е, че остарява-а. Аз още нямам 47, а тя вече стана на 36. Ама Наздраве, все пак.
                  Да ти е жива и здрава и не роптайАз кво да кажа като моята ми е наборНаздраве да сте живи и здрави
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Благодаря на всички и наздраве, че май вече ми идва гостито. поръчвайте си кой квото душата му иска. Аз после ще оправя сметката..
                    0887770735

Коментар

Еиии пичове, наздраве и от Чичко ви Фър,на хубава Енинска ракиика съм тази вечер реших за разнообразие за салатка пръдлива ряпа с морковче,сигурно ще има обгазяванеееНаздраве на всички и на теб краставо куче Джар
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                        Еиии пичове, наздраве и от Чичко ви Фър,на хубава Енинска ракиика съм тази вечер реших за разнообразие за салатка пръдлива ряпа с морковче,сигурно ще има обгазяванеееНаздраве на всички и на теб краставо куче Джар
                        Знае чичко Фър кво да маа аз одеве доядох репите и не ми стигнаха та отворих буркан краставичкиС пусти препек оди и мезе
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Привет!
                          Ко прайти бе чета...
                          Днес отново ми идеше да разцелувам бурето...пак пусна една двулитрова бутилка винцой...
                          Есента с мойте хайвани купихме едно конче и едно прасенце...и сююррр сичко на суджук...мойто наденци го свърших, но моя кипаджия решил да запази десетина суджука и ги оставил на тавана в тях...онзи ден ми даде една петълка... овкусен каиш яли ли сте...сух и едвам се реже...
                          Наздраве от мен с конско наденци и червен винцой...
                          Аз сега се сещам що тъй са хайгарея...и на къчове чак ме избива...
                          Наздравичката...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                            НАЗДРАВЕ,Чичко Фър,абе то и аз препоръчвам пръдлива ряпа ама не сакат- тя най върви с бобещ- ама после от газовете чак панелката се цепи лека вечер

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                              Привет!
                              Ко прайти бе чета...
                              Днес отново ми идеше да разцелувам бурето...пак пусна една двулитрова бутилка винцой...
                              Есента с мойте хайвани купихме едно конче и едно прасенце...и сююррр сичко на суджук...мойто наденци го свърших, но моя кипаджия решил да запази десетина суджука и ги оставил на тавана в тях...онзи ден ми даде една петълка... овкусен каиш яли ли сте...сух и едвам се реже...
                              Наздраве от мен с конско наденци и червен винцой...
                              Аз сега се сещам що тъй са хайгарея...и на къчове чак ме избива...
                              Наздравичката...
                              Грех е кон да ядеш се едно ядеш човек.Не искам да те засегна но в моя мироглед не мога да го направя.Кон или магаре не никога
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

А-а-а, няма да злословиш по адрес на наборката. Остаряла била. Остарял е на майка ти сина й.
                                Я, едно наздраве в чест на рожденичката.
                                Да ти е жива и здрава, пък и да те търпи, че доста често се "замиташ" на някъде.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 71 потребители онлайн. 0 потребители и 71 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X