Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Това, че много други са бедни и нямат какво да ядат не те нахранва нали? Нямаш оправдание за двойката!

Я кажи-ще идваш ли на сбирката в Балчик?

Не бях учил и очаквах да имам 2, поне за поправката ще ми донесат свестни лекции за учене, че моите не стават. Другият ми изпит е понеделник и на него мисля пак да ме скъсат защото имам много малко точки от семестъра и на поправката като се занулят ще мога да изкарам повече от 3. За сбирката не мога да реша още, но май ми се идва. Наздраве!
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Опаля хайде и аз с едно бело вино да ви рекна Наздраве!
      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
        Наздраве, Деси! Честит ти нов аватар. Да не се изсипа на морето?
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве Деси. Тоя новия аватар кърти сички миФки...
          Не го сменяй, освен ако нямаш накой по-така
          Наздраве и на другите в бара.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

НАЗДРАВЕ!!!!
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Не съм се топнала в морето ама вече ми е мерак, пък като знам че така нема да ходя една седмица на работааа още повече ми се иска да съм на плажа....... Наздраве младежи!
              Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Деси, де ми го свата?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
                  Деси, де ми го свата?
                  Аааааа що мен питаш знам ли го може да е взел пример от вас и да е тръгнал на лов за мечки Сега сериозно....незнам къде е.... и още нещо сериозно Наздраве!

Коментар

Наздраве! Тук от нашата маса. Аз още се боря с водката, но май ще минавам на биричка след малко.
                    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812
                      Наздраве! Тук от нашата маса. Аз още се боря с водката, но май ще минавам на биричка след малко.
                      Наздраве Жени, бирата в това време влиза идеално

Коментар

Аааааа що мен питаш знам ли го може да е взел пример от вас и да е тръгнал на лов за мечки Сега сериозно....незнам къде е.... и още нещо сериозно Наздраве!
                        То неговото диско не става за лов на мечки, така, че надали ще е там. Друга ще е причината, ама той ще мдава обяснения... Без него в бара е е дно пусто и празно...
                        ИСКАМ СИ СВАТА!!!

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
                          То неговото диско не става за лов на мечки, така, че надали ще е там. Друга ще е причината, ама той ще мдава обяснения... Без него в бара е е дно пусто и празно...
                          ИСКАМ СИ СВАТА!!!

Наздраве!
                          Абе вие всички сте пичове и пички един да го нема, си оказва влияние....... Наздраве на бара!

Коментар

Абе вие всички сте пичове и пички един да го нема, си оказва влияние....... Наздраве на бара!
                            Особено, пък батко!
                            Айде, наздраве!
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Нещо оплетох причинно-следствената връзка...

Как беше: отпушваш - наливаш - подушваш - примляскваш - отпиваш - намисляш - написваш "Наздраве!" във форума.

Да, ама като ти се случат двама сватове, дето пият като за свАтовно, ти докато погледнаше салатата, те вече всичко са осъществили...

Наздраве, де!
                              Искам България чиста!

Коментар

• Бар "Наздраве"

Добра вечер и наздраве на всички.
                                Тук се извива страхотна буря, но дъжд за сега - няма.

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                                Нещо оплетох причинно-следствената връзка...

Как беше: отпушваш - наливаш - подушваш - примляскваш - отпиваш - намисляш - написваш "Наздраве!" във форума.

Да, ама като ти се случат двама сватове, дето пият като за свАтовно, ти докато погледнаше салатата, те вече всичко са осъществили...

Наздраве, де!
                                Наздраве, адаш, хубаво изкарване на вечерта от мен и целия бар.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X