Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo)Преглед на мнение
Бе те ще хранят, хранят ама на мен накрая ще ми прелее и като ги задера на ред, да ги пък аз нареждам, тогава ще е добре
Малчо,не с рогите!Накрая ще те избанят и нема да има кой честита баня да ти каже.Абе що не ни слушаш малко дъртите!Е питай чичо си Пейчев,нека той да ти обЯсни некои ралти...Ама на ЛС!Айде,НАЗДРАВЕ!
Е то от някъде требе да се почне...Не върви веднага на шунката да се 'фърлиш...
Нерез,ти к'во ше кажеш?Наздраве!
Кво да кажа?
Като коля прасе започваме с кожа(който обича. Аз-не) После следва вътрешната рибица(контрафиле) на скара, добре изпечена, накъсана с пръсти, а не нарязана(като се накъса става на конци) обилно поръсена с подправки(черен пипер, кимион, чубрица, червен пипер). Всичко това обилно полято с вино от сериозно омазнена кана. Следва кебап сготвен в кухнята, ама рецептата не знам. Никога кебапа не е така вкусен отколкото в дена на заколението. Към края на дена маста е сварена, и има топли пръжки(по нашенски-джумерки), та да си замезим за последно. Разните мезета и филета са за след 10-15 дни, за тогава са и надениците. Разните кайми и пържоли няма да коментирам, те са ясни. Който обича пача-крака и уши са винаги готови за участие.
Изказах се. Сега да не ме обвините за олигавените ви клавиатури...
Наздраве!
Малчо,не с рогите!Накрая ще те избанят и нема да има кой честита баня да ти каже.Абе що не ни слушаш малко дъртите!Е питай чичо си Пейчев,нека той да ти обЯсни некои ралти...Ама на ЛС!Айде,НАЗДРАВЕ!
Ама, аз си трая, все ощя, но те като се заяждат кво да ги права
Ай НАЗДРАВЕ!!
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Кво да кажа?
Като коля прасе започваме с кожа(който обича. Аз-не) После следва вътрешната рибица(контрафиле) на скара, добре изпечена, накъсана с пръсти, а не нарязана(като се накъса става на конци) обилно поръсена с подправки(черен пипер, кимион, чубрица, червен пипер). Всичко това обилно полято с вино от сериозно омазнена кана. Следва кебап сготвен в кухнята, ама рецептата не знам. Никога кебапа не е така вкусен отколкото в дена на заколението. Към края на дена маста е сварена, и има топли пръжки(по нашенски-джумерки), та да си замезим за последно. Разните мезета и филета са за след 10-15 дни, за тогава са и надениците. Разните кайми и пържоли няма да коментирам, те са ясни. Който обича пача-крака и уши са винаги готови за участие.
Изказах се. Сега да не ме обвините за олигавените ви клавиатури...
Наздраве!
Знаех си аз че ще обясниш като хората...Аре,казвай кога ще лягаш,че да тичам под касата на вратата!Наздраве,Коле!Ко бях жена,щях да тЪ земЪ!
Коментар