Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    ...Шопарите....
    Наздраве,Свате!Тея ни завиждат нещо май
    По скоро "мечоците"

Да си завиждат... Нали знаеш-по-добре на хората в устата отколкото в краката

Ееех, кога ще дойде Септември, да се напием наживо в Пловдив...
    Наздраве!
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      По скоро "мечоците"

Да си завиждат... Нали знаеш-по-добре на хората в устата отколкото в краката

Ееех, кога ще дойде Септември, да се напием наживо в Пловдив...
      Наздраве!
      Охоо, щом още от сега се каните да се клъвнете, ясна ми е работата ще е тежка ноща като сте в плд а :Д
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Коле,аз на мечок не мога да го докарам На габарити съм скромен...
        Ех,септември ще бъде май...А наздраве!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          City, аз ти казвам, че сме от една партия, ма не вЕрваш!
          Наздраве!
          Добре е че има от лудата порода
          Както казвахме в добрата стара Армия:

По-добре лъв зад решетка отколкото офца на плаца.....Наздраве

Коментар

Абе гледам голям форум ама никъде немога да се включа освен тук при вас ....Явно съм алкохолик, а Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от city_off Преглед на мнение
              Абе гледам голям форум ама никъде немога да се включа освен тук при вас ....Явно съм алкохолик, а Наздраве
              Можеш!Ама трябва търпение!Тук си се доказал!Докажи се и другаде!Виж Свата колко мнения има.Ама тукашните не се броят!А наздраве и търпение!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Сити, имаш ли няква жипка? Каквато и да е? Влизаш в съответния раздел, и четеш. Все ще намериш тема по която можеш да кажеш нещо. Ако пък нямаш 4х4-има толкова много други теми с техническа насоченост, вярвам, че и там можеш да се покажеш. А ако не си на "ти" с техниката-има раздели за общество и политика, за музика и изкуство, за екология и т.н... Аз си купих жипа преди няма и година, а съм регистриран тук от почти три. И все намирах за какво да напиша по нещо.
                И не гледай брой мнения. Моите може да са много, ама много от тях са глупости и спам.
                Ако не е тайна-как ти е името? Малко ми е кофти да си пиша с човек към когото не знам как да се обръщам. НАпример със свата може да си викаме "свате"; "нерез"; "педал"; "пиянде"или по име... Избор голям. Но към теб "сити" е малко странно.
                Ха сега наздраве!

Коментар

А бре за вас не знам, ама аз си лягам и пускам Дискавари да гледам грандиозните строежи
                  НАЗДРАВЕ!!!
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Сити, имаш ли няква жипка? Каквато и да е? Влизаш в съответния раздел, и четеш. Все ще намериш тема по която можеш да кажеш нещо. Ако пък нямаш 4х4-има толкова много други теми с техническа насоченост, вярвам, че и там можеш да се покажеш. А ако не си на "ти" с техниката-има раздели за общество и политика, за музика и изкуство, за екология и т.н... Аз си купих жипа преди няма и година, а съм регистриран тук от почти три. И все намирах за какво да напиша по нещо.
                    И не гледай брой мнения. Моите може да са много, ама много от тях са глупости и спам.
                    Ако не е тайна-как ти е името? Малко ми е кофти да си пиша с човек към когото не знам как да се обръщам. НАпример със свата може да си викаме "свате"; "нерез"; "педал"; "пиянде"или по име... Избор голям. Но към теб "сити" е малко странно.
                    Ха сега наздраве!
                    Коле карай ме на майна и без това съм от Филибето

Бирите станаха няколко....с тях дойде и хубавата музика...

Коментар

Наздраве с две концертни изпълнения на Bastardolomey - новата група на Нуфри, които ще "подгряват" в първия ден на Sofia Rocks.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добре майна. То и аз имам половин Пловдивска кръв в жилите... Майка ми беше от вашия край.
                        Наздраве!

Коментар

Бирите станаха няколко....с тях дойде и хубавата музика...
                          Ааа,без такива,Майна...Мене да ме кара на ,,педал'' и ,,пиянде''...Да ги немаме тия!А наздраве!

П.П:Аве,Нерез...кога си ми викал ,,педал'' бе?Няма да те питам,, ти сега мене уважаваш ли ме''
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                            Добра вечер на всички и наздраве.

Женя, като го гледам този "зимен" аватар, ми става още по-горещо.
                            Дай нещо - по като за сезона.
                            Аз се пазя за събота. На сбирката ще си нащракам няколко (поне) снимки за аватар и ще си ги сменям. Наздраве вече си отворих една биричка.
                            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Ааа,без такива,Майна...Мене да ме кара на ,,педал'' и ,,пиянде''...Да ги немаме тия!А наздраве!

П.П:Аве,Нерез...кога си ми викал ,,педал'' бе?Няма да те питам,, ти сега мене уважаваш ли ме''
                              Не съм ти викал така, и дано не се налага Исках да кажа на колегата, че можем да си викаме всякак, да не се ошашка, ако види такова обръщение написано...
                              Ко искаш и на теб да викам "майна"
                              А наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                                Аз се пазя за събота. На сбирката ще си нащракам няколко (поне) снимки за аватар и ще си ги сменям. Наздраве вече си отворих една биричка.
                                Имаш лично.

Наздраве на компанията
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X