Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнение
    точно така както си нагласил и двата поста мани мани .... нареди ни
    Ели,чакай ме на автогарата...по двата куфЕра ше ме познеш...Наздраве,серсеми!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Ели,чакай ме на автогарата...по двата куфЕра ше ме познеш...Наздраве,серсеми!
      и голата глава ли

Коментар

Да е гола,гола...преди 5 дена беше гола.Сега е набола!Наздраве!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Да е гола,гола...преди 5 дена беше гола.Сега е набола!Наздраве!
          хахаха Наздраве и наистина лягаммммм

Коментар

Първоначално публикуван от Ели_88 Преглед на мнение
            точно така както си нагласил и двата поста мани мани .... нареди ни
            Нали. Направо съм готов за медиен експерт. От три приказки, съчетани по "подходящ начин", заформям някаква мини-интрига.
            Наздраве, Ели, пък вярвам, не ми се "впрягате" с Марто за тази закачка.
            Последно редактирано от nickbochev; 17-06-10, 00:39.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Ели_88
              хахаха Наздраве и наистина лягаммммм
              Лека и спокойна Ели
              На останалите Нздраве!
              Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                Нали. Направо съм готов за медиен експерт. От три приказки, съчетани по "подходящ начин", заформям някаква мини-интрига.
                Наздраве, Ели, пък вярвам, не ми се "впрягате" с Марто за тази закачка.
                разбира се че не , Наздраве,лека и спокойна вечер от мен на всички в бара
                Последно редактирано от nickbochev; 17-06-10, 00:39. Причина: корекция на цитат

Коментар

Тук сме,за да се разтоварваме Ники.Иначе ще полудеем...С Деската така или иначе работим срещу лудницата...Да не заработим срещу Фирмата...Всеки обяд боязливо се оглеждаме за санитари в бели престилки...Ако не пишем тук,със сигурност ще полудеем....Деска,ама не е ли така?НАЗДРАВЕ!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
                    Тук сме,за да се разтоварваме Ники.Иначе ще полудеем...С Деската така или иначе работим срещу лудницата...Да не заработим срещу Фирмата...Всеки обяд боязливо се оглеждаме за санитари в бели престилки...Ако не пишем тук,със сигурност ще полудеем....Деска,ама не е ли така?НАЗДРАВЕ!
                    Аз ъъъъъъъъъ ДА Така е Марто или както се казва още : Така не може да се работи!!! Трябва да избием от някъде. Наздраве!
                    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                      Аз ъъъъъъъъъ ДА Така е Марто или както се казва още : Така не може да се работи!!! Трябва да избием от някъде. Наздраве!
                      Чеди,под масата съм!Ъъъъ и аз да!....Ба го да го!Наздраве!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
                        Чеди,под масата съм!Ъъъъ и аз да!....Ба го да го!Наздраве!
                        Ми не е лесно Марти, имаш късмет,че нямам питане към теб не дай си боже да имам две Наздраве

Коментар

Ми не е лесно Марти, имаш късмет,че нямам питане към теб не дай си боже да имам две Наздраве
                          Ми Котьо...ние вече си отговорихме с Да!А и знаеш,че Батю може и уклончиво да отговаря...Наздраве!Утре ше си лепиме картофи...
                          П.П:относно уклончивия отговор,за тези дето не го знаят...
                          Един вечно ходил да иска магарето на съседа си...
                          За пореден път похлопал на вратата...
                          Собственика на магарето отворил,видял кой е,и се сетил за какво ще го помоли...
                          Наглеца казал:
                          -Комши,дай си пак магарето...
                          Човека се замислил...,,да му дам магарето-ще го уморИ от ралта...да му кажа,че не е тук...не ста'а,виде го да пасе на двора...щему дам уклончив отговор...''
                          Абе,съседе,Я СИ...
                          Последно редактирано от бат'Марто; 17-06-10, 00:53.
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

...Всеки обяд боязливо се оглеждаме за санитари в бели престилки...
                            Че, какво им е на белите престилки, бре?

Наздраве.

Коментар

Така е, айде аз се изтрелвам към леглото с 200 , че да не се успим ще ми стане навик
                              Лека и спокойна сладури

Коментар

Така е, айде аз се изтрелвам към леглото с 200 , че да не се успим ще ми стане навик
                                Лека и спокойна сладури
                                Спокойна, Деси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X