Айде за целия бар......и за тигърчето специално, гледам че фен.
Благодаря!
Фен съм на всичката хубава музика, а това е абсолютна класика за мен. Невероятно парче! Помня още, когато го чух за първи път, трябва да е било към 87-88'ма. Останах без...думи.
Днес слушах по Радио 1 Рок една песен от 70-те или началото на 80-те. Рок парче.
Ще ми се, да ви поздравя с него , но пуста неуслужлива памет...
Наздраве на всички!
Your conscience is all you can take to your grave.
Иии,засрамих се чак от кеф...Много мило,че на някой му липсвам...Свате...за твое здраве!Десо,кви са тия голи снимки бре!Ше ти се видят срамотиите!А наздраве,приятели!
Иии,засрамих се чак от кеф...Много мило,че на някой му липсвам...Свате...за твое здраве!Десо,кви са тия голи снимки бре!Ше ти се видят срамотиите!А наздраве,приятели!
Да я махна тогаз........ Наздраве Марто!
И на целия бар Нздраве!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Липсваш, батка! Факт!
Глоба за закъснението!
По едно на цЕлиО бар!
Па стига сте я тормозили Деската с тия аватари. Арно си е момето! Ама на вас със Колето нЕма угодия.
Your conscience is all you can take to your grave.
Липсваш, батка! Факт!
Глоба за закъснението!
По едно на цЕлиО бар!
Па стига сте я тормозили Деската с тия аватари. Арно си е момето! Ама на вас със Колето нЕма угодия.
Ми Тигре...тва си е сексуален тормоз...Утре сабале...ко ми съ присака...?А наздраве!След 12.00 пускам снимките с БУЯ
А сега-глобата:
Коментар