Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Хаха,разбойник...Ще ми крадете щерката и джипката снощи...Маскари!Наздраве,Свате!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСефте

Наздраве свате!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Тигре,тия разбойници(Свата и дедо Поп) не са дружина!Тия са шайка!! Наздраве!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, дружина!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Ааами... Арни мОмци са, когА спИят!Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеТигре,тия разбойници(Свата и дедо Поп) не са дружина!Тия са шайка!! Наздраве!
Не им се връзвай
.
Наздраве, Марто!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Да им се връзвам,да им се връзвам...Да бе,ше им се връзвам!Наздраве!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеАаами... Арни мОмци са, когА спИят!
Не им се връзвай
.
Наздраве, Марто!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Свате бе, ако четеш внимателно ще видиш, че предложих и теб да краднем, че да има с кого да си викаме наздраве. Пък и знам, че като те оставим без най-милото скоро ще залинееш, и последствията може да са лоши.
Предлагам ти да се предадеш доброволно. Което преведено означава да напълниш диското с бира, и да дойдеш да ни ги връчиш тържествено.
Няма страшно, аз съм милостив и ще ти позволявам поедно кръгче с диското на седмица.
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Видях бре!Както виждаш,още ти викам ,,Свате''Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСвате бе, ако четеш внимателно ще видиш, че предложих и теб да краднем, че да има с кого да си викаме наздраве. Пък и знам, че като те оставим без най-милото скоро ще залинееш, и последствията може да са лоши.
Предлагам ти да се предадеш доброволно. Което преведено означава да напълниш диското с бира, и да дойдеш да ни ги връчиш тържествено.
Няма страшно, аз съм милостив и ще ти позволявам поедно кръгче с диското на седмица.
Наздраве!
Аа...вместо мен,може ли да краднеш булката?Ама без връщанки!А наздраве!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Стига бе! Аз с моята не мога да се оправя, ти искаш да ми натътрузиш още еднаПървоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеАа...вместо мен,може ли да краднеш булката?Ама без връщанки!А наздраве!
Ко искаш аз да ти дам моята... Също без връщанки
Наздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Наздраве, Женя!Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеНаздраве банда! Една салатка зеле с доматки спретнах и ледена водчица съм си наляла. Демек започваме.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Само едни по-сериозни гуми му трябват. След две-три разходки ще е истинска хард машинаПървоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение...а пък Кольо ще се потруди мноооого, докато направи Диското да става за хард...
Пък ако все още не е-имам три шлайфа, ще го поорежем "малко"
НАздраве!Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 39 потребители онлайн. 0 потребители и 39 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар