Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо за едни може,а за други не....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защо за едни може,а за други не....

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
    Охраната!!!!
    Шегувам се, шегувам се!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn_g Преглед на мнение
      За съжаление тук се избълваха толкова говна,че сега и най-учтиво да ме поканят,аз няма да се присъединя
      Е, те сега се разплаках.

Коментар

А тук е момента да ви питам-аз вече старо куче ли съм или съм некъв долнопробен новак-щото ако съм новак,ще се самоубия?
        Ти кога натрупа толкова мнения бе, комерсиал такъв!!!

В клипа-аз карам АТВ то-гол до кръста по ланец и разиграваме преследване , като вие с Колонал ме гоните,а когато дрифта и взимам опасни завои камерата забавя и сменя ъглите в стил Матрицата, Цвети играе уплашената певица,която пее,като за целта ссе снима пеейки в бар, със сълзи капещи от очилата,а косата и се развява от изкуствен вятър.
        Какво АТВ караш в клипа? Някое под наем ли, след като потроши твоето? Ако няма откъде да вземеш АТВ, мога да ти услужа със скутерчето. А? Ша изтрепеш рибата. Димитричка ще е твоя. На Мерцедеси и ккви ли не лимузини всеки може да я повози, ама на скутерче с педали.... Па и със скутерчето, дори и да ти хрумне идеята за двоен бекфлип, докато караш булката, няма как да стане и така ще и се радваш по-дълго.

П.С. Написал съм два поста един след друг. Това е за да натрупам мнения, ще настигам Стефан.

П.С. 2: Ама тук мненията верно ли не се броят?!!! Как може? Някой да оправи тази явна несправедливост. Ааа ма ха. Аз за ко се пъна толкоз?!!!

Коментар

................................ За повечето които сега се правят на "off road" маняци,ще напомня,че когато аз правех бъгита и ги карах,те вероятно,са се били качвали само на 'УАЗ" и то като войници в някое селско поделение !!!!!!!!!!!!!!1

Кой спомена името на Уаза в лош контекст.

Колега някой още караме Уазки. Но виж не сме изкушени да караме бъгита. И писти не ни трябват ( все още).
          А за лодките. Не знам защо си решил, че тук търсим лодки. Предлагането на лодки в България е по-голямо от това на Уазки. Всеки в момента продава лодки. Поне при нас на морето е така.
          Хайде успех в предлагането..
          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Охраната!!!!
            Васко чу какво вика zbytsam и дотърча веднага, ама сега ще те питаме, що носиш пистолет, че и палка, а?
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
              Модераторите оправяйте се... откъде ще намерите още 98 кладенеца, незнам!

Ше има ли мъжко бъги или да си лЕгам?
              Оспал съм се.

11.4 литра, 670hp/1004Nm. 100 за под пет секунди.
              Четири независимо въртящи и завиващи колела.
              Янките казаха че ще го пуснат на пазара след като окупират Иран. Нефта в Ирак не бил достатъчен.
              До тогава ще крадат сиромашки технологии от Японците. Пример:

Още в края на годината започват продажбите на те тоя деградирал охлюв. Щял да харчи 2 на 100.

Коментар

Това с две ХЕМИ-та ли беше. Гледах някъде демо с него. С нулев радиус на завой.
                Утепало се е за гората, ама отгоре требва да лети един KC10 да го зарежда в движение.

Ма те тия бъгита един колега по-горе като ги е правил, ние сме помпали на МТЛБ-тата веригите.
                Последно редактирано от rumbata; 18-07-08, 18:43.

Коментар

Много,се нагледах и много се наслушах.................ефекта е нулев..........пиша по една страница с текст,който е основан на факти и реално съществуващи неща,но все ще се намери някой "умник",който да избере определена фраза от целия текст и да я иронизира по неговия си начин,независимо дали този негов анализ има нещо касаещо темата.Моля ако някой желае да анализира написаното от мен,да го прави въз основа на целия текст,а не на отделни фрази от него.Нямаше да си правя труда да пиша толкова много,ако ще се чете толкова малко.
                  Започнах темата афектиран,постепенно смекчих тона и дори внесох известна доза хумор в кореспонденцията за да се опитам да ме възприемете поне като достоен опонент,но за съжаление от някъде все изкачаше някое ренде и ме пращаше да чета правилата...............тъпо нали Не ме приехте дори когато публикувах нещо което е много близо до вашето хоби.............но не,пак не ме приехте и дори изкарахте моята "играчка"-предмет на който мястото му е в боклука.
                  Изсипаха се всякакви люде,които се опитаха да приложат "богатата си фонетична колекция" само и само да ме сплашат и да разбера,че мястото ми не тук......................О.К. оттеглям се и ви желая успех в бензиновите начинания.

П.П.Не постъпвайте повече по този начин с някой непознат............не се знае дали това не е някой ваш бъдеш добър приятел и дали именно той няма да ви подаде ръка в труден за вас момент !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Много лесно се предаваш. Тъкмо започна да се вписваш в картината. Защо не прекратим тази безумна дискусия и не започнеш отначало. Поне понаучи как се получават нещата тук.

ПП: Ако някой искаше да не си тук мислиш ли, че все още щеше да пишеш

Коментар

e, нали за това са приятелите - да се карат па после плеснат и се прегърнат.......... с по една бира

я наистина започни отначало........ регни си нов ник и ще видиш че ще си бъдем полезни взаимно........ а за лодките не се коси......... ще ги пускаш една по една

Коментар

Много,се нагледах и много се наслушах.................ефекта е нулев..........пиша по една страница с текст,който е основан на факти и реално съществуващи неща,но все ще се намери някой "умник",който да избере определена фраза от целия текст и да я иронизира по неговия си начин,независимо дали този негов анализ има нещо касаещо темата.Моля ако някой желае да анализира написаното от мен,да го прави въз основа на целия текст,а не на отделни фрази от него.Нямаше да си правя труда да пиша толкова много,ако ще се чете толкова малко.
                        Започнах темата афектиран,постепенно смекчих тона и дори внесох известна доза хумор в кореспонденцията за да се опитам да ме възприемете поне като достоен опонент,но за съжаление от някъде все изкачаше някое ренде и ме пращаше да чета правилата...............тъпо нали Не ме приехте дори когато публикувах нещо което е много близо до вашето хоби.............но не,пак не ме приехте и дори изкарахте моята "играчка"-предмет на който мястото му е в боклука.
                        Изсипаха се всякакви люде,които се опитаха да приложат "богатата си фонетична колекция" само и само да ме сплашат и да разбера,че мястото ми не тук......................О.К. оттеглям се и ви желая успех в бензиновите начинания.

П.П.Не постъпвайте повече по този начин с някой непознат............не се знае дали това не е някой ваш бъдеш добър приятел и дали именно той няма да ви подаде ръка в труден за вас момент !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Аз няма да иронизирам. Само сухи факти.

Продажба на 4 лодки = търговска дейност
                        Обява за тях = реклама

При регистриране във форума, няма как да не сте дал думата си, че се съгласявате с правилата на форума. Те забраняват реклама. Т.е. при регистрацията си, сте дал думата си, че няма да правите реклама.

Въпреки това са предвидени начини, по които е възможно все пак това да стане. Единият е да получите стасус на търговски партньор, като заплащате такса за рекламата, а другия е автоматично да се получи такова, ако допринесете с нещо за форума и останалите участници го оценят. Хората публикували подобни на вашата обява са се възползвали от тези два варианта. Вие също можете да го направите и тогава тя ще бъде публикувана. В противен случай не. За никого не се правят изключения.

Надявам се вече, че нещата са ясни. Ако има още въпроси, моля да бъдат зададени с подходящ тон.
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                          Много лесно се предаваш. Тъкмо започна да се вписваш в картината. Защо не прекратим тази безумна дискусия и не започнеш отначало. Поне понаучи как се получават нещата тук.

ПП: Ако някой искаше да не си тук мислиш ли, че все още щеше да пишеш
                          Подкрепям напълно. Точно във факта, че тази тема вече се е разпростряла на толкова страници, стои си отключена и колегата ognqn_g продължава да публикува мнения в нея, се корени истината за "духа на форума" - понякога суровият подход, прилаган спрямо някои "волности" на участниците, не означава, че те са нежелани тук. Според мен не се е случило нищо непоправимо. Достатъчно е да "обърнем" следващата страница и да се започне "на чисто".
                          Така че, ognqn_g, колегиално те приканвам да не навлизаш повече в словесни конфликти с останалите участници - просто погледни колко много теми се дискутират тук в момента, вземай участие с мнения по тях ... и по мое скромно мнение, ще получиш необходимото внимание и одобрение.
                          Поздрави.
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Явно си странна птица.Уникат.Като...повечето хора тук...Добре дошъл,макар и по странен за мен начин.
                            П.П.И още нещо.Сигурно имаш много опит в офроуд-а или конструирането на бъгита или пък нещо друго,но защо си мислиш,че ние тук по цял ден фърляме на боб или леща да гадаем кой как ще се регистрира,какъв е и т.н.По-добре,както казаха вече и други,вземи и напиши нещо смислено,отвори си колкото си искаш теми за бъгита,лодки,самолети и т.н.Всички имаме бензин в кръвта и съм сигурен,че колегите ще ти се зарадват....Аз даже нямам кръв вече,ама това е друга тема...
                            Още веднъж ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!Дерзай..
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                              .Аз даже нямам кръв вече,ама това е друга тема...
                              Още веднъж ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!Дерзай..

И аз нямам кръв вече!!! В същинска машина за любов се превърнах

Коментар

И аз нямам кръв вече!!! В същинска машина за любов се превърнах
                                Много си луд

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X