Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо за едни може,а за други не....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо за едни може,а за други не....

Защо може да бъдат публикувани обяви за джипове,за пушки,за каравани,гуми,за джанти и за каквото се сети човек,а когато аз поисках да публикувам обява за моторница,която щеше да събуди интереса у повечето посетители на сайта поради ред причини,ме обвиниха,че съм нарушил всичките 10 божи заповеди...................Това за мен е дескриминация и не мога да остана безучастен.
    Моля за коментар по темата,всички които мислят,че има цензора върху новите теми и важи,но не за всички.................

До: Защо за едни може,а за други не....

И защо баннахте Infomar ?
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Ами,прочете ли правилата,преди да пуснеш обявата?
      Ако си ги прочел,спази ли ги?
      Невярвам да си спазил правилата,и да са ти изтрили обявата

Коментар

Кой пита?

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3496

http://forum.offroad-bulgaria.com/an...ment.php?f=117
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Публикувах обява по всички правила............написах"продава се",написах цена,написах телефон,прикачих актуални снимки,писах на кирилица,не съм псувал,не съм писал име на фирма,просто исках да предложа на вниманието на посетителите на сайта,една добра възможност да се снабдят с готина и луксозна лодка на прилична цена. Не съм някой натрапник или амбулантен търговец..............аз също притежавам една играчка за която повечето регистрирани тук могат само да мечтаят(имам невероятно БЪГИ което съм направил сам),така,че не ме възприемайте като враг..................всички сме от едната страна на бариерата,но някой който се е нарекъл "модератор",не позволи всико това да стигне до ВАС

Коментар

off

имаше виц за възродителния процес, кара ли ги си сменят имената с български. Влиза един и го питат
              - Как искаш да се казваш?
              а той:
              - Тодор Живков!
              те:
              - Е, не може!
              той:
              - За едни може, а за други не може!!!

ПП Не оправдавам гнева на колегата, просто вица е някак тематичен
              Зима иде

Коментар

Написах отговор и на вашите въпроси,но отново някой се направи на по-католик от папата и не го допусна...........

Коментар

Ами, аз докато бях младши участник не съм усещал цитирам: "дескриминация", нито пък считам, че тук има, отново цитирам: "цензора".

Правилата са въведени, за да се спазват. При регистрацията си всеки от нас е натиснал бутончето "приемам", нали?
                  Така че, колега, прочети още веднъж ето тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17
                  А, ако се чувстваш дискриминиран или цензуриран - имаш пълното право да не публикуваш мнения във форума, нали.
                  Хайде, на добър час от тук нататък.

Мисля, че от изписаното до тук се изясниха в общи линии нещата, така че, предлагам модераторите вече да заключат темата.
                  Поздрави.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn_g Преглед на мнение
                    Публикувах обява по всички правила............написах"продава се",написах цена,написах телефон,прикачих актуални снимки,писах на кирилица,не съм псувал,не съм писал име на фирма,просто исках да предложа на вниманието на посетителите на сайта,една добра възможност да се снабдят с готина и луксозна лодка на прилична цена. Не съм някой натрапник или амбулантен търговец..............аз също притежавам една играчка за която повечето регистрирани тук могат само да мечтаят(имам невероятно БЪГИ което съм направил сам),така,че не ме възприемайте като враг..................всички сме от едната страна на бариерата,но някой който се е нарекъл "модератор",не позволи всико това да стигне до ВАС
                    Лодките колко броя бяха.
                    Дай да видя бъгито. Поне да знам за какво да си мечтая.

Коментар

Ти пък кой си,че се изживяваш в ролята на учител по граматика??????
                      Не мисля,че най важното в случая са правилно изписаните думи......става въпрос за нещо доста по-тенденциозно.............
                      Не съм тук за да се заяждам,а за да помогна с каквото мога,разбрали Господин "някой си"

Коментар

Публикувах обява по всички правила............написах"продава се" ...........
                        ... а, защо е в раздел "купувам" - не знам

.... но някой който се е нарекъл "модератор",не позволи всико това да стигне до ВАС
                        Няма такова нещо - да "се наречеш", доколкото имам наблюдения - тук самозванци няма, а и администрацията не ги допуска. Така че, шансът за самопровъзгласил се модератор = 0.

Поздрави.
                        Последно редактирано от nickbochev; 17-07-08, 21:53. Причина: добавка на едно "г"
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Надявам се някога стигнеме и до бъгито.................сега съм афектиран от отшението което срещам от може би "затвореното ви общество"

Коментар

Надявам се някога стигнеме и до бъгито.................сега съм афектиран от отшението което срещам от може би "затвореното ви общество"
                            Ами извинявай.
                            Какво да направя за теб.

Коментар

Нищо не искам да правиш персонално за мен............доволен съм поне,че разнищихме темата с подборното публикуване на новите теми.Надявам се с тази дискусия да предотвратя поне едно бъдещо такова "недоразумение" и ако може да преразгледаш статута на обявата ми от вчера..................повярвай ми,че доста хора ще проявят интерес към това

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X