Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо за едни може,а за други не....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защо за едни може,а за други не....

ОК - рекламата си е реклама, правилата - правила.
    Колегата, обаче със сигурност е в състояние да каже доста и смислени неща, от които всички ние "рискуваме" да научим нещо, за разлика от други, които не са в състояние да добавят нищо конструктивно към форума...
    Изглежда като човек, знаещ от коя страна се държи отвертката....
    Защо да отблъскваме някой, който наистина може да допринесе с нещо?
    На мен примерно ми е интересна технологията на моторниците
    Колега, не се ядосвай излишно - просто виж правилата, включи се с това, онова и след това ще видиш как нещата ще тръгнат
    За разлика от темата за корейското Дървено желязо, където всички се бъзикахме незлобливо тук нещата са по-сериозни.
    Нека не прогонваме отрано, човек, който е възможно да се окаже реално полезен.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
      И аз нямам кръв вече!!! В същинска машина за любов се превърнах
      И ти ли?
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1;427881[quote=zbytsam Преглед на мнение
        И аз нямам кръв вече!!!
        Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        И ти ли?
        И аз. Ама те колите с алкохол вървят ли?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
          И аз. Ама те колите с алкохол вървят ли?
          В Бразилия и Аржентина основно с това (Е100) . Дори "чистият" бензин там е с поне 20-25% съдържание на етанол. В САЩ пък се среща Е10 и Е85, съответно с 10% и 85% съдържание на етанол .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Защо може да бъдат публикувани обяви за джипове,за пушки,за каравани,гуми,за джанти и за каквото се сети човек,а когато аз поисках да публикувам обява за моторница,която щеше да събуди интереса у повечето посетители на сайта поради ред причини,ме обвиниха,че съм нарушил всичките 10 божи заповеди...................Това за мен е дескриминация и не мога да остана безучастен.
            Моля за коментар по темата,всички които мислят,че има цензора върху новите теми и важи,но не за всички.................
            ========================

Публикувах обява по всички правила............написах"продава се",написах цена,написах телефон,прикачих актуални снимки,писах на кирилица,не съм псувал,не съм писал име на фирма,просто исках да предложа на вниманието на посетителите на сайта,една добра възможност да се снабдят с готина и луксозна лодка на прилична цена. Не съм някой натрапник или амбулантен търговец..............аз също притежавам една играчка за която повечето регистрирани тук могат само да мечтаят(имам невероятно БЪГИ което съм направил сам),така,че не ме възприемайте като враг..................всички сме от едната страна на бариерата,но някой който се е нарекъл "модератор",не позволи всико това да стигне до ВАС
            =======================

Написах отговор и на вашите въпроси,но отново някой се направи на по-католик от папата и не го допусна...........
            ==========================

Ти пък кой си,че се изживяваш в ролята на учител по граматика??????
            Не мисля,че най важното в случая са правилно изписаните думи......става въпрос за нещо доста по-тенденциозно.............
            Не съм тук за да се заяждам,а за да помогна с каквото мога,разбрали Господин "някой си"

Надявам се някога стигнеме и до бъгито.................сега съм афектиран от отшението което срещам от може би "затвореното ви общество"
            ========================

Нищо не искам да правиш персонално за мен............доволен съм поне,че разнищихме темата с подборното публикуване на новите теми.Надявам се с тази дискусия да предотвратя поне едно бъдещо такова "недоразумение" и ако може да преразгледаш статута на обявата ми от вчера..................повярвай ми,че доста хора ще проявят интерес към това

Ето ти бъгито"моята гордост"........а ако позволиш ще сложа лодките в две обяви по две лодки
            ============================

Грешиш....................1600 (транспортер)
            ===============================

Не се заблуждавайте от регистрацията..........от София съм,но само в Перник успях да се преборя с бюрокрацията в КАТ
            ============================

АЗ...........АЗ.............АЗ........и пак АЗ
            =================================

Това не е бъги........за мен това е високопроходим кенеф!!! Някой може и да се обиди,но така или иначе съм обвинен,че съм нанесъл някому обиди,така поне има за какво да съм "черната овца на вечерта"......
            ===============================

Много е вероятно и да си останат със същото измерение и след това............но при такова затворено общество няма как да бъде по друг начин До тук стигнах сам и ще продължа сам !!! Никой не надигна глава от вас и да попита онзи с "гумата'',за каква обява става въпрос???? защото се разрових из сайта и намерих подобни обяви за АТВ-та и за джипове,но май ви е страх да не почне да трие и вашите мнения............!!!!!!
            =======================

Сега да обясня и на теб.................мотивите ми да повдигна днешната тема бяха,че написах една обява вчера и въпросния "модератор" не я допусна до публичното пространство,не защото не е написана по правилата,а защото според него съдържала "реклама".................именно за това одеве подчертах,че в сайта има публикувани същите обяви,но с артикули различаващи се от същноста на моята обява.Така,че престанете да ми пращате линка с правилата на публикациите,ами погледнете ситуацията от по-различен ъгъл.
            И за да бъда съвсен ясен,ще споделя с вас,че днес разговарях с един член на вашия форум,който е със статут на "установен" или както и да се казва там,който ми каза............цитирам........защо не ми даде да пусна обявата от мое име,те всички ме познават и нямаше да се замислят дали да я публикуват.Ти си нов там и като ги знам какви са СУХАРИ...............ще ти извадят от 100 кладенци вода и пак няма да ти я публикуват...................................
            Този мой приятел май излезе прав..........дали!!!!!!!!!!!!!!
            ================================

Колкото да ти звучи неприятно,ще отбележа,че моя приятел излезе напълно прав..........Има ли такива обяви в сайта?----Има.....Публикуваха ли моята?----не я публикуваха............
            Човека беше напълно прав,но сега ме е яд,че не му дадах да публикува една подобна обява и да ви я лепна на мониторите за да ви затворя устите.Един пич намери много подходяща дума "толерантност"...... Може би заслепени от факта,че имате трицифрено число публикации във форума ви дава криле за да се нахвърляте върху всеки който се опитва да разчупи еднообразните ви теми.
            Хванали сте се за ръцете и се опитвате да вървите срещу вятъра,но не подозирате,че именно тези ваши усилия биха ви попречили да направите следващата голяма крачка в развитието си.
            Утре ще се появи човек,който ще иска да ви предложи нещо от което се нуждаете,но това нещо би могло да бъде в разрез с комерсиалните цели на някой който държи диригентската палка тук и точно вие ще сте потърпевшите...............
            ================================

Добро утро на всички.За пореден път ме убедихте за 12 часа,че тук има разделение и йерархия,която оказва голямо влияние върху подборното публикуване на темите.Делите хората на "утвърдени" и "младши".........ако си утвърден,значи си богопомазан. от думите на "модераторите","администраторите" и другите старейши излиза,че проблема в моята обява не е,че не съм спазил правилата,а че все още не се ползвам със статут на "утвърден"...............ще ви попитам нещо:
            Представете си,че утре някой реши да публикува обява за много готини и супер евтини гуми за високо-проходими машини като вашите................някой си решава,че човека не "утвърден" и не му публикуват обявата...............питам аз:
            Кой ще загуби повече от това човека с гумите(които ще продаде винаги защото са на добра цена) или вие потребителите които сънувате за подобна оферта?????????????/
            =================================

Без да се замислям ще то отговоря на на лаконичния въпрос:
            Позволих си да опитам да публикувам въпросната обява по простата причина,че познавам психологията на няколко души които са част от вашето общество.....................колкото и да го отричате,това е факт.С публикуваните снимки се питах да ви покажа,че и в моите вени тече бензин,както и във вашите,което хипотетично ни прави взаимно свързани........... Имайки в предвид моите хобита и страсти смея да твърдя,че имаме общи интереси.Надявах се това да впечатли и вас.............
            За съжаление тук се избълваха толкова говна,че сега и най-учтиво да ме поканят,аз няма да се присъединя................Не съм сръдлив,но мненията на някои по тази тема наистина бяха противни.И за да накарам тези някои да се позасрамят,ще отбележа,че именно аз съм човека който откри първата писта за "бъгита под наем" и се опита да проправи трънливия път по който вие вървите. За повечето които сега се правят на "off road" маняци,ще напомня,че когато аз правех бъгита и ги карах,те вероятно,са се били качвали само на 'УАЗ" и то като войници в някое селско поделение !!!!!!!!!!!!!!1
            ===================================

Много,се нагледах и много се наслушах.................ефекта е нулев..........пиша по една страница с текст,който е основан на факти и реално съществуващи неща,но все ще се намери някой "умник",който да избере определена фраза от целия текст и да я иронизира по неговия си начин,независимо дали този негов анализ има нещо касаещо темата.Моля ако някой желае да анализира написаното от мен,да го прави въз основа на целия текст,а не на отделни фрази от него.Нямаше да си правя труда да пиша толкова много,ако ще се чете толкова малко.
            Започнах темата афектиран,постепенно смекчих тона и дори внесох известна доза хумор в кореспонденцията за да се опитам да ме възприемете поне като достоен опонент,но за съжаление от някъде все изкачаше някое ренде и ме пращаше да чета правилата...............тъпо нали Не ме приехте дори когато публикувах нещо което е много близо до вашето хоби.............но не,пак не ме приехте и дори изкарахте моята "играчка"-предмет на който мястото му е в боклука.
            Изсипаха се всякакви люде,които се опитаха да приложат "богатата си фонетична колекция" само и само да ме сплашат и да разбера,че мястото ми не тук......................О.К. оттеглям се и ви желая успех в бензиновите начинания.

П.П.Не постъпвайте повече по този начин с някой непознат............не се знае дали това не е някой ваш бъдеш добър приятел и дали именно той няма да ви подаде ръка в труден за вас момент !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Прочети се сам, колега.
            Харесва ли ти?

Коментар

Това защото помоли да не вадим изречения от контекста ли.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Това защото помоли да не вадим изречения от контекста ли.
                Ъхъ! И анализ може да се направи по-лесно.
                Вас /kolonal/ ме светна на "копия и пасти"

Коментар

И тъй като спама позатихна,ще се изкажа и аз.Колега,този портал е прекалено либерален в раздела ,,продава'',за разлика от другаде.Тук можете да продавате дори зеле.Пробвайте се да продадете една лодка в друг автофорум,в опелския примерно...
                  Последно редактирано от бат'Марто; 19-07-08, 01:09.
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

За зеле незнам, обаче пресите за коса вървят!
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      И свирките за 5 лв
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Аз съм предупреден за тезе две думи.Това е се едно да продаваш хладилник на ескимосама тука въсвят.
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Не смятам, че форума е "прекалено" в който и да е смисъл. Мисля, че ако успем да запазим поне този баланс ще е добре!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                            Не смятам, че форума е "прекалено" в който и да е смисъл. Мисля, че ако успем да запазим поне този баланс ще е добре!
                            Ами прекалено либерално е,щото като някой публикува откровена реклама,пък после тя се изтрие ,се сърди,че е изтрита.Безплатен обяд няма.То тая тема стана по-дълга от ,,Робинята Изаура''И то за няма нищо.То и самото заглавие е типично по балкански,гледане в чужда паница.,,ААА,моля другарко,на Гошко има пържолка,а на мен само кокалче...''
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

то тей се става 120 килца с пържолка,ама требе и акъл

Коментар

Ако е мъжкар и не се прави на ощипан и ако форумът наистина му харесва, а не го възприема само като поредния вестник за безплатни обяви - ще остане. Ако не - всички ще тъгуваме, но ще го превъзмогнем и ще вървим напред.
                                P.S. Спомнете си темичката за новак във форума от раздела за хумор. Снимката с крокодилите беше супер! Цвети, помагай и я дай за онагледяване на ситуацията!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X