Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо за едни може,а за други не....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защо за едни може,а за други не....

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
    ама теб кой те настъпи на опашката колега!!!!!! или да те наричам грамотен очителю
    нали е демокрация в този сайт!!или е диктатура както аз и автора на темата мислиме .може би има и други други като нас???
    оооохоо сега виждам 4е си старши ,,,явно обидните ти думи към мен са за набиране на точки за да ,,,,,,,,,,,
    спирам до тук да не те обидя както ти го направи с твоите думи.
    "Колега", простотията не се толерира тук, без значение кога си регистриран. Точки не ми трябват. Тук се запознах с доста читави хора, какъвто ти очевадно не си. Между демокрация и анархия има разлика... Откакто кьораво и сакато почна да се регистрира тук "диктатурата" е здравословна.. Някога не беше така - вЕрвай ми

И още нещо: "Опашката" ми е отпред
    И друго - преди няколко дни, както съм си "старши участник" бях баннат за нещо много по-дребно от това, което ти пишеш. На ЛС казах какво мисля за един подобен на теб участник, който се оплакал на "диктаторите" горкичкият.
    Бъди здрав
    Последно редактирано от Scrapheap; 19-07-08, 18:08.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ЕТО ВИЖТЕ КОЛЕГИ ЗА ТЕЗИ ЗАПЛАХИ ИЛИ ДБИДИ ИМАХ ПРЕДВИД .

ЖАЛКО НАИСТИНА ЖАЛКО
      ДОБРЕ СПИРАМ ТЕМАТА И ОТИВАМ НА РИБА САМО ЧЕ БЕЗ МОТОРНИЦА
      Няма да те наричам колега повече защото с теб не споделяме едно и също - това не са заплахи, а и аз НИКОГА не заплашвам, защото в заплахата има елемент на неизпълнение, какъвто при мен се старая да няма! За друго нямам какво да ти кажа - след двадесет години може да пробваш пак!

ама теб кой те настъпи на опашката колега!!!!!! или да те наричам грамотен очителю
      нали е демокрация в този сайт!!или е диктатура както аз и автора на темата мислиме .може би има и други други като нас???
      оооохоо сега виждам 4е си старши ,,,явно обидните ти думи към мен са за набиране на точки за да ,,,,,,,,,,,
      спирам до тук да не те обидя както ти го направи с твоите думи.
      Вземи поне един верен пост пусни и тогава пак ще говорим. Какви точки на твой гръб? Нищо смислено не казваш та да се обори.
      Последно редактирано от господин никой; 19-07-08, 18:12. Причина: Добавка...

Коментар

ЕТО ВИЖТЕ КОЛЕГИ ЗА ТЕЗИ ЗАПЛАХИ ИЛИ ДБИДИ ИМАХ ПРЕДВИД .

ЖАЛКО НАИСТИНА ЖАЛКО
        ДОБРЕ СПИРАМ ТЕМАТА И ОТИВАМ НА РИБА САМО ЧЕ БЕЗ МОТОРНИЦА
        Колега .Искам малко превод на твоите постове
        ДБИДИ
        Четворката и шестицата за какви букви от КИРИЛИЦАТА ги използвашче аз цъм учил БЪЛГАРСКИ и там такива букви не съм намерил
        ПП:на се обиждай ама не става така,прочети правилата поне за писане на какъв език се пише.Не само злите МОДЕРАТОРИ се дразнят от такова писане а и ние обикновенните потребители на forum.offroad-bulgaria.com/.Успех
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ще ти помогна по-бързо да се ориентираш в обстановката, за да не се хабиш излишно!

(((( ЗА МЕН В ТОЗИ САЙТ .МОДЕРАТОР = ДИКТАТОР :twisted)))))

ЗНАМ 4Е ДОСТА ГО МИСЛИЯТ АМА НЕ ИМ СЕ СТИСКА ДА ГО КАЖАТ !
          Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          В България може да си мислите че има каквато си искате демокрация. Този портал не е България и няма никакви претенции да е демократична институция.
          Портала е частен, и правилата в него са такива каквито са. Можете да имате претенции за демокрация и равнопоставеност само когато месечните сметки за хостинг, софтуер, трафик и администрация почнат да се покриват от държавния бюджет... Дотогава четете внимателно правилата и ако те не ви харесват просто не пишете тук, не четете и така нататък...
          За Господ тук никой не се мисли, поне на мен не ми е известно. Но към дребните дела с които се занимаваме се стремим да се отнасяме с внимание и разбиране доколкото можем...

Aко случайно сте решили да останете ето как стоят нещата. Тук има събрани уникално стойностни хора. За да може те да се чувстват комфортно и да не бъдат залети от лавина с простотии и глупости е създаден съответен ред. Никой не ви познава както сам отбелязахте. Ако ви познаваше щеше да ви даде референция и тогава нямаше да има ограничения за вас. Другия метод който е на ваше разположение за да избегнете ограниченията е да напишете нещо стойностно. Дори и едно ваше мнение което си струва ще ви помогне да преминете в списъка на правоимащите...

В портала е установена диктатура на разбиращите...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Темата отдавна е за заключване.

Ако все пак още някой се опитва да налее якъл в нечия глава, да си направи труда да погледне всичките публикации на въпросния субект.

Тоя е от тия, дето цял живот за всичко ще са му виновни другите, и никога няма да се замисли дали аджеба причината пък съвсем случайно, колкото и невероятно да звучи, не е в него самия.

Ама то пък за мислене трябват някои природни дадености, които на много хора са кът, или хич не обичат да ги използват, да се не износят случайно.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Съгласен с горното мнение... повод да заключа темата... която стои само за да показва какво би станало ако леко отпуснем положението...
              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
              X