Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо за едни може,а за други не....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо за едни може,а за други не....

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Ало-ало.
    Поздравих те с песен. Нищо не каза.
    Тежичка е, но клипа ми допадна.

Не отговорих, защото си модератор и искам да те помразим малко.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
      Сигурен ли си в казаното? Винаги съм готов да опитам. Казваш кога-запазвам тепиха и сме ние.
      АбсИлютно. В момента съм на режим смъкване на килограми, щом стана 120 и ти пращам нишан.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        АбсИлютно. В момента съм на режим смъкване на килограми, щом стана 120 и ти пращам нишан.
        Ма нема сваляш така , бе. Ше сваляш бавно, че ше ти увисне кожата и си купи клемботерол и си цъкай да то отваря трахеята и да дишаш.

Коментар

Ма нема сваляш така , бе. Ше сваляш бавно, че ше ти увисне кожата и си купи клемботерол и си цъкай да то отваря трахеята и да дишаш.
          Спокс, all is under control. Свалянето е много трудна дейност , особено когато се прави със суджуци на скара... е, без хляб естествено...

Коментар

Спокс, all is under control. Свалянето е много трудна дейност , особено когато се прави със суджуци на скара... е, без хляб естествено...

Е,извинявай , явно раззбираш.

Коментар

Изобщо не е бил прав. Рекламата си е реклама без значение кой я пуска. И аз ако направя подобна грешка , и на мен ще ми изтрият темата. И с право. Що се отнася до "сухарите", е ами пак не е прав- можеш да ме наречеш всичко друго, само не и "сухар". И в пряк , и в преносен смисъл.
              Ти обаче наистина не започваш добре тук. Твоят "утвърден" приятел би трябвало да ти каже, че подобно отношение не се толерира тук , но явно унесен в обясненията си за "сухарите" е пропуснал... Нищо, ако решиш да останеш за по-дълго време тук ще ти се наложи да се запознаеш по-добре с ония правила, за които ти пращат толкова линкове, и които ти май все още не си прочел. И да ги спазваш.
              Колкото да ти звучи неприятно,ще отбележа,че моя приятел излезе напълно прав..........Има ли такива обяви в сайта?----Има.....Публикуваха ли моята?----не я публикуваха............
              Човека беше напълно прав,но сега ме е яд,че не му дадах да публикува една подобна обява и да ви я лепна на мониторите за да ви затворя устите.Един пич намери много подходяща дума "толерантност"...... Може би заслепени от факта,че имате трицифрено число публикации във форума ви дава криле за да се нахвърляте върху всеки който се опитва да разчупи еднообразните ви теми.
              Хванали сте се за ръцете и се опитвате да вървите срещу вятъра,но не подозирате,че именно тези ваши усилия биха ви попречили да направите следващата голяма крачка в развитието си.
              Утре ще се появи човек,който ще иска да ви предложи нещо от което се нуждаете,но това нещо би могло да бъде в разрез с комерсиалните цели на някой който държи диригентската палка тук и точно вие ще сте потърпевшите...............

Коментар

Все едно с крем за целулит да мажеш портокал и да чакаш да стане ябълка.
                В петък срещу четвъртък

Коментар

С Ваше позволение Ви цитирам:

А сега кажете че пича не раздвижи форума и не се получи един хубав диалог.
                  Лягам си, че ши зема да си купя лодка до сутринта!

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn_g Преглед на мнение
                    Колкото да ти звучи неприятно,ще отбележа,че моя приятел излезе напълно прав..........Има ли такива обяви в сайта?----Има.....Публикуваха ли моята?----не я публикуваха............
                    Човека беше напълно прав,но сега ме е яд,че не му дадах да публикува една подобна обява и да ви я лепна на мониторите за да ви затворя устите.Един пич намери много подходяща дума "толерантност"...... Може би заслепени от факта,че имате трицифрено число публикации във форума ви дава криле за да се нахвърляте върху всеки който се опитва да разчупи еднообразните ви теми.
                    Хванали сте се за ръцете и се опитвате да вървите срещу вятъра,но не подозирате,че именно тези ваши усилия биха ви попречили да направите следващата голяма крачка в развитието си.
                    Утре ще се появи човек,който ще иска да ви предложи нещо от което се нуждаете,но това нещо би могло да бъде в разрез с комерсиалните цели на някой който държи диригентската палка тук и точно вие ще сте потърпевшите...............
                    Знаеш ли, вкарваш си големи филми. Има една приказка- на човек насила можеш да му вземеш , ама не и да му дадеш- та и сега - колкото и да ти се обяснява, ти си се навил на пружинка и се развиваш без да се опитваш да вникнеш поне малко в това, което ти се каза. Разпусни малко и не се впрягай толкоз.
                    И все пак радвам се , че един толкова сведущ се появи за да внесе светлина в безпросветния ми живот... И да ме научи как да направя "следващата голяма крачка в развитието си". Да викам ли "Осанна"?...

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                      С Ваше позволение Ви цитирам:

Лягам си, че ши зема да си купя лодка до сутринта!
                      Иначе всички търсим дамски превръзки - с крилца, а?

Коментар

Колега,
                        Какво сте направили Вие за Форума, та имете претенции , той да направи нещо за Вас ?

Освен всичко друго , това е ЧАСТЕН форум. Сметките се плащат все пак от някой.

ДА, има хора които рекламират бизнеса си тук, НО тези хора са направили нещо добро за развитието
                        както за Форума, така и за неговите потребители.

Ето предлагам Ви нещо.
                        Виждам ,че са Ви слабост моторниците.
                        Напишете някоя друга хубава статия за моторните лодки.
                        Видове двигатели, начин на работа, управление, конструкция и т.н.
                        И тогава обявите Ви ще бъдат публукувани !

Коментар

Защо може да бъдат публикувани обяви за джипове,за пушки,за каравани,гуми,за джанти и за каквото се сети човек,а когато аз поисках да публикувам обява за моторница,която щеше да събуди интереса у повечето посетители на сайта поради ред причини,ме обвиниха,че съм нарушил всичките 10 божи заповеди...................Това за мен е дескриминация и не мога да остана безучастен.
                          Моля за коментар по темата,всички които мислят,че има цензора върху новите теми и важи,но не за всички.................

добре дошъл при нас , не обичам да четъ други мнения защото можат да ми повлияят при преценката , щом си написал това сигурно си прав , Е и какво толкова чак е станало заслужавали да се скараш със толкова хора , изтрили изтрили , мене колко са ме трили пък какво , и аз имам нужда от реклама но няма да я правя тук по никъкъв начин , даже първото условие ми е на тези дето съм помогнал им забранявам да споделят тук в саита , аз лично и някои от форума са ми помогнали да продам поне 12 броя джипове и то без да се рекламирам без да преча на никои , успокои топката ослушаи се ако трябва питаи и готово , аре сега престани по този въпрос , УСПЕХ и не спори със колегата Тихомир
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

а, забравих колега помоли някои да заключи темата ти , мисля че нещата се изчерпаха , успех
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Не виждам причина поне за сега да се затваря темата.
                              Аз изтрих и двете обяви! Не виждам проблем! Както каза по-горе Венци, напишете нещо смислено, утвърждавате се като участник във форума и получавате правото на безплатни рекламни съобщения - не пишете нищо смислено-плащате си за рекламата и пак получавате същото право. Какво толкова сложно има?
                              А вашия колега който Ви дава онези ценни съвети го попитайте, какво прави при тези сухари? Никой тук не стои насила, той щом го прави явно му допада, а поговорката я знаем " С какъвто се събереш такъв ставаш". Лека вечер и поздравете сухара от мен!
                              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                                Не виждам причина поне за сега да се затваря темата.
                                Аз изтрих и двете обяви! Не виждам проблем! Както каза по-горе Венци, напишете нещо смислено, утвърждавате се като участник във форума и получавате правото на безплатни рекламни съобщения - не пишете нищо смислено-плащате си за рекламата и пак получавате същото право. Какво толкова сложно има?
                                А вашия колега който Ви дава онези ценни съвети го попитайте, какво прави при тези сухари? Никой тук не стои насила, той щом го прави явно му допада, а поговорката я знаем " С какъвто се събереш такъв ставаш". Лека вечер и поздравете сухара от мен!
                                Добро утро на всички.За пореден път ме убедихте за 12 часа,че тук има разделение и йерархия,която оказва голямо влияние върху подборното публикуване на темите.Делите хората на "утвърдени" и "младши".........ако си утвърден,значи си богопомазан. от думите на "модераторите","администраторите" и другите старейши излиза,че проблема в моята обява не е,че не съм спазил правилата,а че все още не се ползвам със статут на "утвърден"...............ще ви попитам нещо:
                                Представете си,че утре някой реши да публикува обява за много готини и супер евтини гуми за високо-проходими машини като вашите................някой си решава,че човека не "утвърден" и не му публикуват обявата...............питам аз:
                                Кой ще загуби повече от това човека с гумите(които ще продаде винаги защото са на добра цена) или вие потребителите които сънувате за подобна оферта?????????????/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X