Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо за едни може,а за други не....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защо за едни може,а за други не....

Аз "деталь хорошо" съм го чула, сега проверих и в Гугъл и там така излиза.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Такава дискусия нЕма . Обогатих се литературно, научих нови думи...

Коментар

За мен и в бългаския има съществена разлика, дали правиш нещо добре, или го правиш както трябва...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          Цвети, ти имаш ли надпис "Сделано в.....", м?
          Да, на гърба като на Барби!

Абе Джорджо и в двата случая "добре" или "както трябва" преценката е субективна!
          A2 (+)

Коментар

Кинекс сега се сетих: А бе в Кърджали съм влюбен в една Димитрина като старец в Космодиск. Можеш ли да кажеш една две добри думи за мене?

Коментар

zbytsam, не знам Пламен дали ще вземе молбата ти присърце, ама... след малко тръгваме с Жоро-капитана за Кърджали... Не една-две добри думи, цяла лекция на тема "Кой е героят на нашето време" ще и изнеса, а още сега ще звънна на Жоро да си вземе китарата, серенада от твое име ще и изнесем... Аз обещавам да не пея, само ще муча под прозореца и...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Моля да и изпълните следната песен:

Ти в ре-минор тоналност:

Карам мерджанче ЕС класа
                дърпам си от фаса,
                Гледам Руса мацка манекенка-
                надупила чалгата кърджалийска фенка,
                ц.ците и са големи
                нямам никакви проблеми!
                Вадим пачка-
                целия форум за мене бачка!

ПРИПЕВ(пеете го заедно):

Мале,мале,малеле
                чичикас-мичикас
                а шо стана , алеле(7 серии Х 15 повторения)

Колегата-в фа-мажор тоналност:

СипИ по ракия,
                Време е да се напия
                Чалгата гърми-
                В кърджАли нема да се спи.

Припев........

В клипа-аз карам АТВ то-гол до кръста по ланец и разиграваме преследване , като вие с Колонал ме гоните,а когато дрифта и взимам опасни завои камерата забавя и сменя ъглите в стил Матрицата, Цвети играе уплашената певица,която пее,като за целта ссе снима пеейки в бар, със сълзи капещи от очилата,а косата и се развява от изкуствен вятър.

Коментар

Това е талант!
                  A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                    Много си афектиран и вероятно няма да отстъшиш от позицията си. Относно йерархията - има я и тя е много здравословна за качеството на форума.

Позволявам си да те запитам и следното: Ти защо се включи във форума? Защото оставам с впечатление, че до момента целите ти са две - да рекламираш и да спориш с останалите учасници за вече утвърдените принципи на работа на този форум.
                    Без да се замислям ще то отговоря на на лаконичния въпрос:
                    Позволих си да опитам да публикувам въпросната обява по простата причина,че познавам психологията на няколко души които са част от вашето общество.....................колкото и да го отричате,това е факт.С публикуваните снимки се питах да ви покажа,че и в моите вени тече бензин,както и във вашите,което хипотетично ни прави взаимно свързани........... Имайки в предвид моите хобита и страсти смея да твърдя,че имаме общи интереси.Надявах се това да впечатли и вас.............
                    За съжаление тук се избълваха толкова говна,че сега и най-учтиво да ме поканят,аз няма да се присъединя................Не съм сръдлив,но мненията на някои по тази тема наистина бяха противни.И за да накарам тези някои да се позасрамят,ще отбележа,че именно аз съм човека който откри първата писта за "бъгита под наем" и се опита да проправи трънливия път по който вие вървите. За повечето които сега се правят на "off road" маняци,ще напомня,че когато аз правех бъгита и ги карах,те вероятно,са се били качвали само на 'УАЗ" и то като войници в някое селско поделение !!!!!!!!!!!!!!1

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Това е талант!
                      Искам да те помоля след като спечеля дамата и тя заслужи да и покажа форума,да и изпълниш за добре дошла ,да и изпълниш сръбската песен, с която те поздравих , като се засекохме вчера в Биад-тази от 4.30 сутринта.

Нее ми било лоше
                      у кабрио порше...

Сети ли се?

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn_g Преглед на мнение
                        С публикуваните снимки се питах да ви покажа,че и в моите вени тече бензин,както и във вашите,което хипотетично ни прави взаимно свързани........... Имайки в предвид моите хобита и страсти смея да твърдя,че имаме общи интереси.Надявах се това да впечатли и вас.............
                        Аз не съм впечатлен.
                        Различните хора се впечатляват от различни неща.
                        Сигурното, е че доста подценявате аудиторията тук.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                          да и изпълниш за добре дошла ,да и изпълниш сръбската песен, с която те поздравих , като се засекохме вчера в Биад-тази от 4.30 сутринта.
                          Разбира се! Нямаш проблем!

Не би било лоше, Карбио Порше
                          ща е то за тебе, ситница
                          A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn_g Преглед на мнение
                            Без да се замислям ще то отговоря на на лаконичния въпрос:
                            Позволих си да опитам да публикувам въпросната обява по простата причина,че познавам психологията на няколко души които са част от вашето общество.....................колкото и да го отричате,това е факт.С публикуваните снимки се питах да ви покажа,че и в моите вени тече бензин,както и във вашите,което хипотетично ни прави взаимно свързани........... Имайки в предвид моите хобита и страсти смея да твърдя,че имаме общи интереси.Надявах се това да впечатли и вас.............
                            За съжаление тук се избълваха толкова говна,че сега и най-учтиво да ме поканят,аз няма да се присъединя................Не съм сръдлив,но мненията на някои по тази тема наистина бяха противни.И за да накарам тези някои да се позасрамят,ще отбележа,че именно аз съм човека който откри първата писта за "бъгита под наем" и се опита да проправи трънливия път по който вие вървите. За повечето които сега се правят на "off road" маняци,ще напомня,че когато аз правех бъгита и ги карах,те вероятно,са се били качвали само на 'УАЗ" и то като войници в някое селско поделение !!!!!!!!!!!!!!1
                            АА да бе,сигурно.Оставаш си, решено е.

То и мене вчера охраната в БИАД не ме разбра, ама после се уточнихме, че не съм опипвал певицата, а просто исках да проверя дали глутеусите и образуват съединителна тъкан и целулит и дали има подплънки. И не съм галил сервитьорката , а просто я пипах да вида дали тази е нашата,понеже не виждам в тъмното.Охраната не ме разбра, ама после се доуточнихме.Е питай Цвети,тя беше.Същия случай е и твоя.
                            Последно редактирано от zbytsam; 18-07-08, 13:29.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                              АА да бе,сигурно.Оставаш си, решено е.

То и мене вчера охраната в БИАД не ме разбра, ама после се уточнихме, че не съм опипвал певицата, а просто исках да проверя дали глутеусите и образуват съединителна тъкан и целулит и дали има подплънки. И не съм галил сервитьорката , а просто я пипах да вида дали тази е нашата,понеже не виждам в тъмното.Охраната не ме разбра, ама после се доуточнихме.Е питай Цвети,тя беше.Същия случай е и твоя.
                              А ние певицата или сервитьорката се явяваме?

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                                А ние певицата или сервитьорката се явяваме?
                                Охраната!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X