Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо за едни може,а за други не....

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо за едни може,а за други не....

ognqn_g много сте упорит...явно твърдо отказвате да прочетете правилата или да ги разберете! Ако продавате една лодка ок...ама четири...
    Всеки, които е допринесъл с нещо за форума е нормално и да получи нещо от него. Нищо нередно не виждам. А тези, които просто искат да си продадат стоката...плащат таксата и продават!
    Лодките, които продавате струват достатъчно, за да смея да твърдя, че не биха Ви били проблем да платите 50 лева, за да развивате търговска дейност във форума и безпроблемно да си продадете лодките.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      ... Какво толкова сложно има? ...
      Сложното е, че човекът твърдо е убеден, че форумът съществува само и единствено за да могат тузари като него да си спестят някоя и друга жълга стотинка от разходите за реклама.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn_g Преглед на мнение
        Добро утро на всички.За пореден път ме убедихте за 12 часа,че тук има разделение и йерархия,която оказва голямо влияние върху подборното публикуване на темите.Делите хората на "утвърдени" и "младши".........ако си утвърден,значи си богопомазан. от думите на "модераторите","администраторите" и другите старейши излиза,че проблема в моята обява не е,че не съм спазил правилата,а че все още не се ползвам със статут на "утвърден"...............ще ви попитам нещо:
        Представете си,че утре някой реши да публикува обява за много готини и супер евтини гуми за високо-проходими машини като вашите................някой си решава,че човека не "утвърден" и не му публикуват обявата...............питам аз:
        Кой ще загуби повече от това човека с гумите(които ще продаде винаги защото са на добра цена) или вие потребителите които сънувате за подобна оферта?????????????/
        Много си афектиран и вероятно няма да отстъшиш от позицията си. Относно йерархията - има я и тя е много здравословна за качеството на форума.

Позволявам си да те запитам и следното: Ти защо се включи във форума? Защото оставам с впечатление, че до момента целите ти са две - да рекламираш и да спориш с останалите учасници за вече утвърдените принципи на работа на този форум.

Коментар

хахахахаххахаххаха не не издържам вече. Той за какво ви говори вие какво му говорите хахахаххахахаххахахахаха!

Коментар

За ТРЕТИ път - много шум за нищо - колега правилата определят РАЗДЕЛЕНИЕ МЕЖДУ УЧАСНИЦИТЕ!!! Ако факта не ти понася има две възможности - молиш някой да ти помогне - учтиво и внимателно или търсиш друг форум да си пуснеш обявата!

Колегата peppy си върши работата.

За да не е голословно... Работата на модератора е да налага правилата - ясно, че не ти допада, но това са задълженията на модовете. Дали офертата е добра или не няма значение - съжелявам, но това е положението.

2ри едит - ако се конфронтираш с останалите няма да подобриш положението - това май се научава някъде след три годишна възраст?
            Последно редактирано от господин никой; 18-07-08, 10:48. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
              хахахахаххахаххаха не не издържам вече. Той за какво ви говори вие какво му говорите хахахаххахахаххахахахаха!
              И аз не схващам за какво говори. Ти разбра ли.

Коментар

Е няма ПЪК! Ще му публикувате обявките на МоМчето. Колко пъти да ви казва. Не стига че си е губил времето да се регистрира, да цъка тука - там, ами на всичкото отгоре и няма да му ги публикувате значи. Те са толкова изгодни, че хората от форума ще се избиеме да ги купиме и са запазени само за Съфорумци.

(поне аз така разбрах)

Абе какво ства? 6 мнения и всичките - вие сте лоши хора, не ми пускате обявките, щото сте стари вълци във форума??? Е добре де - така е. Има стари, има млади ? Сега какво да направиме?

Коментар

Трупа мнения.Но не се е светнал,че в "спам"-а те не се броят...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Яд ме е, че не можах да ги видя тези лодки ! Поне да знам за какво е тази патаклама.

Коментар

Е за какво?

Човека иска да продаде 4 лодки. Айде да приемем че са много Убави.

За да си "утвърден" в тоя форум, значи че си помогнал на тоя-оня и си бил полезен, демек си дал нещо на обществото мотаещо се из форума, а често и извън него. От това следват привилегии - не мислиш ли че е нормално?

Обаче за да има демокрация, има ред и хора като теб с 0 (нула) поста да пускат обяви не за 4, а за 104 неща, а именно - плащат си.

Ако имаше малко акъл в главата, и си беше дал труда да прочетеш правилата за постване, щеше да пуснеш обява само за една лодка, след като не желаеш да плащаш, и сега нямаше да водим настоящия разговор.

А ако не ти изнася варианта с плащането - има куп сайтове за безплатни обяви, където можеш да постваш каквото и колкото искаш, само че те са за това - за обяви. Тук е малко по-друго.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        И аз не схващам за какво говори. Ти разбра ли.
                        Разбрах ама си трая, че ми е много як купон. Е не е ли яко-ти каза нещо на новия господин и 10 души -бееееееееееееееееееееееееееееееее същото после Венци малкия -пък изтъкна довод що годе на място и смислен и 10 души - беееееееееееееееееееееееееееее-същото.

Коментар

Разбрах ама си трая, че ми е много як купон. Е не е ли яко-ти каза нещо на новия господин и 10 души -бееееееееееееееееееееееееееееееее същото после Венци малкия -пък изтъкна довод що годе на място и смислен и 10 души - беееееееееееееееееееееееееееее-същото.
                          Получава се така защото "господин"-а (някой) се държи агресивно, а останалите не им допада да ги дразнят!

Коментар

А тук е момента да ви питам-аз вече старо куче ли съм или съм некъв долнопробен новак-щото ако съм новак,ще се самоубия?

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn_g Преглед на мнение
                              Добро утро на всички.За пореден път ме убедихте за 12 часа,че тук има разделение и йерархия,която оказва голямо влияние върху подборното публикуване на темите.Делите хората на "утвърдени" и "младши".........ако си утвърден,значи си богопомазан. от думите на "модераторите","администраторите" и другите старейши излиза,че проблема в моята обява не е,че не съм спазил правилата,а че все още не се ползвам със статут на "утвърден"...............ще ви попитам нещо:
                              Представете си,че утре някой реши да публикува обява за много готини и супер евтини гуми за високо-проходими машини като вашите................някой си решава,че човека не "утвърден" и не му публикуват обявата...............питам аз:
                              Кой ще загуби повече от това човека с гумите(които ще продаде винаги защото са на добра цена) или вие потребителите които сънувате за подобна оферта?????????????/
                              Колега, купуването на евтина стока е вид СОЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ.
                              В света и в България вече, има евтини магазини, от които можеш да купиш неща с равна потребителна стойност. Съзнанието, че тези неща могат да послужат на социална прослойка с по - умерени доходи, играе голяма роля в пазарното поведение.
                              Именно това явление , формира така наречените ПАЗАРНИ СЕГМЕНТИ.
                              Хубаво е да си знаеш пазарния сегмент и да не нарушаваш границите.
                              В противен случай се оформя асоциално поведение.

Това, че на Вас ви се струва, че всеки копнее за евтина стока / гуми /, въобще, ама въобще не е актуално в друг пазарен сегмент.
                              Ако един човек с по високи възможности си купи най евтиният продукт, той несъмнено ощетява, по умереният пазарен сегмент
                              Тези неща се регулират от рентабилността на извършваната работа, например:

Ако Вие печелите 50 Евро на час, ще Ви е рентабилно да си купите гуми за 30 минути и за цена 400 Евро. Общата цена на покупката ще възлезе на 400 + 25 евро = 425 евро.
                              Ако печелите 5 евро на час, ще можете да отделите повече време, за да намерите същото качество на по-ниска цена .
                              380 + /5 часа/ 5 х5 = / 25 = 405 Евро.

Това, че хората се делят на групи, по някакъв признак, Утвърдени - Начинаещи, ... и други подобни е най-нормалното нещо на земята.
                              Не го приемайте лично, а направете нещо да ни убедите , че има за какво да вярваме на вашите бизнес предложения )
                              Поздрави !
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Аха.
                                Който се смее последен, загрява най-бавно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X