Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    бе ти дивако защо не доиде на сабора имашли извинителна
    Абе, ще види той nyvatest извинителна, ама през крив макарон. Трябваше стека с бира, дето го бях приготвил за пресушаване, да му го тръсна на рамо и да си го носи пеш чак до Перник. Добре, че на джипа не му тежи.
    Уф-ф, ама нещо не сме в правилната тема, май? Я, да затваряме това кафене най-сетне, че да е готово за утре сутринта. Бегом марш, всички присъстващи в кръчмата.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ма кво стана днеска? Явно народа или рано рано се е изнизал за бачкане, или още спи...
      А добро утро!

Коментар

Добро утро и от мен! Май ще изхвърчам за рибка пак, ухааа...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Добро утро!
          В това облачното хвърли един такъм на малка каракуда с отрязана гръбна перка/опашка дето приказвахме снощи.Бяла кука 1/2 номер.Па довечера ти мой си готвача,а аз да припна за "Траминер"-че...
          Ай наслука...,вчера лешперих-днеска ще отмятам двата дена.

Коментар

от майсторчето страхил на Вто Мар 18, 2008 5:24 pm
            Най лошото че нямам такова чудо цифров фотоапарат и втози случай го приемете на юнашко доверие.Колкото къде съм ловил по права пладне няма никаква тайна.От 1985г. по старото корито на р.Янтра до с.Куцина, до миналата година ,щото тая година още нямам сефте.Проблем е че се навъди тая гадина щуката по корекцията и трябва да ловиш на кевлар или волфрам.Всъщност това че в горещото си бута го установих преди 10г.до тогава се водех по общо приетото мнение че обеда е мъртъв период ,а привечер ,рано сутрин идеалния периоод.Него ден тъкмо си стягах багажа да тръгвам и по традиция вадя въдицата на рибка последна когато тапичката изчезна, чудесна бяла около 0.800-1.00к. беше 13.00ч. и беше адска жега.Доста се чудих какво да правя,беше останала само 1-на жива рибка но я метнах и след 10м. удари още една подобна,хукнах да вадя нови тодорки и до 14.30 се лепнаха още две ,и до вечерта нищо.На всеки излет след това имах поне по 2-3 удара в този период,е и нищо съм хващал.Дълбочината на мястото където ловя е около 1м.че и по малко.Така че върви кажи къде е логиката.П.П.Ако ходите по тази корекция гледайте за едно прогнило бяло ЖИГУЛИ ,вседеход сиромащки вариант, това ще съм аз.

Mайсторе,майсторееее-докът не се освяткаш да ме слушаш ш'папкаш мазни каракуди,а язе мускулести бели красавици....Върви в Куцина бе,няма 30км.,тоя пич е търновлия и си джаска на корекцията както виждаш от години.Няма да ти играя св.Просветител цял живот,я.

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Какво е това затишие?
              Снощи затворих кръчмата, днес я отварям ...
              Да не би нещо на аренда да сте ми я дали?
              Къде сте, бре юнаци?
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                Какво е това затишие?
                Снощи затворих кръчмата, днес я отварям ...
                Да не би нещо на аренда да сте ми я дали?
                Къде сте, бре юнаци?
                Наздраве и от мен.Явно останахме двама пиячи във форума.Това всъщност е добре,защото хората явно са се ориентирали към по-здравословен начин на живот.Щом Юли,Тишо,Нивата,Васко,Маxxxxxxsa и т.н. са отказали алкохола,то трябва и ние да ги последваме..Забравих Черния Смит,Гадеф, Лани и др.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

Не е вярно. Тъкмо се прибирам. След две мастики. Вие кво бе - виснали сте си по къщята и искате всички ли да си стоим у дома?
                  Ааа, ни мой тъй...
                  Ха наздраве сега!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    Наздраве и от мен.Явно останахме двама пиячи във форума.Това всъщност е добре,защото хората явно са се ориентирали към по-здравословен начин на живот.Щом Юли,Тишо,Нивата,Васко,Маxxxxxxsa и т.н. са отказали алкохола,то трябва и ние да ги последваме..Забравих Черния Смит,Гадеф, Лани и др.
                    Чшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш,дън обиждаш на негър!Последването е в тази ПРАВИЛНА посока-НАЗДРАВЕ!!!Имах повечко задачки-закачки и поокъснях с акустирането на адреса.
                    Ма ш'караме само на течно ,Тишо беше за риба,писах му и де да се прай на рибарче ама ърч-нема,поне обещаните ми джулюнски домати да беше праснал на масата/винаги бих ги споделил с готини откачалки /,се файдица....Немането си е по-лошо от имането.
                    Ам наздравичка,ку на изтипосат алкохолици ще е от мезе-кахър.
                    Отивам до хладилника да видя нещо за колене/зеленчук/кокал-кот намеря/,вий сипете по едно-веднага се връщам.

Коментар

Ето ме и мен.Сега се прибрах,иотворих една двулитрова Арияна.
                      НАЗДРАВЕ на всички.
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Явно няма надежда да станеме трезвеници.Ми, тогава А НАЗДРАВЕ..
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Аз съм на Астика!
                          П.П. Кво ши кажете за аватарчето ми , а?

Коментар

Лелеее, туриха ме трзвеник Мани, мани. Сега шъ кажем на жената, мноу шсъ зарадва.

Коментар

Аз съм на Астика!
                              П.П. Кво ши кажете за аватарчето ми , а?
                              Дане си ловил рибки на нитроглицерин за сърдечни болежки?
                              П.П.-с капсулдетонатор?!?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                                Лелеее, туриха ме трзвеник Мани, мани. Сега шъ кажем на жената, мноу шсъ зарадва.
                                Да бе.Тя па не нае какво си е взела
                                Тишо,готин е ама с мацките май по ти отиваше
                                trajal ,опцията да станеме трезвенице и от Microsoft не са я измислили.В Либия е забранен алкохола със закон.нали знаеш колко Българи влязоха в затвора за правене употреба на ракияНяма какво да ни спре(освен липсата на алкохол ,ама и това няма надежда да се случи )
                                А НАЗДРАВЕ.Да сме живи и здрави.
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X