Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Хора-а-а-а.Тука в таа тема само за пиене се говори,бе.Дали пък няма да ни помислят хората,че сме некви деградирали елементи.Или пък ще ни сметнат за милионери щом имаме пари за пиене у тия гладни години.А наздраве по тоа случай.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Готово.
      Е намерихте се
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Ам наздраве,де!Справка от фотото ква мъка ме чака...Покрай софраджилъците по-здрав за всички на масата със "Spanish guitar" на Gary Moore.Слушам музичка и пека рибка...дей бялото вино да лочим,бе?
        Сложих по-малко сол и лимонов сок/Тишо мой човек/,ако требе посолете башка-и наливайте винце че имам още да пека на скарата-да не изоставам с трафика...
        Е туй се казва работа!

Коментар

Ам наздраве,де!Справка от фотото ква мъка ме чака...Покрай софраджилъците по-здрав за всички на масата със "Spanish guitar" на Gary Moore.Слушам музичка и пека рибка...дей бялото вино да лочим,бе?
          Сложих по-малко сол и лимонов сок/Тишо мой човек/,ако требе посолете башка-и наливайте винце че имам още да пека на скарата-да не изоставам с трафика...
          Леле Maxxxe, как че земем да дойдем до Русе некой ден/и без тва требва да си взимам дипломата от вашио институт,че седи там вече 20 години/.Ама само глей да кажеш,че точно тоа ден не си хванал риба.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Не. В Чук-чук не ме показват че изскачал извън вестника. Ама ко да прая кат размера му е такъв....
            Егати малките вестници, дека ги печатат напоследък..
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              Хора-а-а-а.Тука в таа тема само за пиене се говори,бе.Дали пък няма да ни помислят хората,че сме некви деградирали елементи.Или пък ще ни сметнат за милионери щом имаме пари за пиене у тия гладни години.А наздраве по тоа случай.
              Какво ти дреме,какво говорят и мислят хората?Това ще ни промени ли?Аз днес си пийнах няколко бирички на работата и сега ми е всьо равно
              Максе ,аз за неколко бутилки вино не съм се стиснал.Ама няма с какво да си довлеча гъзът в Русе.Като има с каво минавам през Юли и Ким,после идвам до Русе да те потормозя малко.За финал може до горна да се отнесеме,а по път може и още желаещи да тръгнат(а те са много)
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

• До: На кафе

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Е намерихте се

бе ти дивако защо не доиде на сабора имашли извинителна
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                  Колеги, приятели! Тази вечер всички питиета са от мен, защото имам дъщеря!!! Да ми е жива и здрава (и 'убава като татко си )!!
                  Х-е-е-й, честито, татенце.
                  Да са ти живи и здрави "женорята" в къщи.
                  Много радости да ти "причиняват" и с любов да те обгръщат.
                  Наздраве от цялата компания.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Колеги, приятели! Тази вечер всички питиета са от мен, защото имам дъщеря!!! Да ми е жива и здрава (и 'убава като татко си )!!

ооооооохххооооооо да ти е живо и здраво момето и даите на детето парички да си купи сестриче де наздраве, да сте живи и здрави цялото семеиства
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

nickbochev нормално ли се прибрахте

Коментар

Желая искрено/без лично/ много радост с новото попълнение на родословното дърво.
                        Абе,художници сме си дамските татковци и точка по въпроса.
                        Живи и здрави да сте и да повторите "занимавката" докато е време.
                        ЧЕСТИТО!!!
                        ДА ви е живо и здраво детенцето!!!

Коментар

........Слушам музичка и пека рибка...дей бялото вино да лочим,бе?
                          Наздраве, още веднъж.
                          Казват, че алкохолът или оправя или разваля.
                          Според мен, ще да оправя ..... вкуса на пържолите.
                          Поопържих 10-тина пържолки на тиган, че отдавна не го бяхме правили (май от Коледа ). С малко краве масълце и 100-150 мл. домашна ароматна ракийка - направо супер сосец се заформи. Пък и преди това бяха ху-у-у-баво отъркаляни в подправки.
                          Така че, явно тази вечер ни върви "кулинарна".
                          Я, наздраве, че нещо трудно се преглъща без да се "прокара" с нещо....

Коментар

наздраве на всички , наздраве малиииии ма как съм метнал на халата

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Леле Maxxxe, как че земем да дойдем до Русе некой ден/и без тва требва да си взимам дипломата от вашио институт,че седи там вече 20 години/.Ама само глей да кажеш,че точно тоа ден не си хванал риба.
                              Ти луд ли си,бе?Ш'замразим улов и пак ще срещам благи гости-то на интернет секи кълве,ма аз съм навитак и на реалити софри...
                              Има телефони и адрес-вие сте на ход,винаги сте добре дошли в моята къща!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                                nickbochev нормално ли се прибрахте
                                Всичко беше ОК. Имаше малко офроуд преди Борован. 7-8 километра почти пълна липса на пътя, но през деня на отиване за Белоградчик беше по-поносимо. На връщане в тъмното, предпочетох да карам в банкета - там поне си беше почти равен чакъл и пръст.
                                Такива ми ти работи.
                                Ето и две бързи снимки от Индианската кръчма (не можеше да не се снимаме пред табелката с надпис "Чероки" ) на брега на язовира.
                                Благодарим още веднъж за посрещането. Поздрави от цялото семейство.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X