Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Aйде добро и от мен! Ставайте и отивайте на работа! Все някой трябва и да произвежда за да има материални блага!

Ей го nickbochev не се удържа на едно място - вземете пример от него!

Андро /Blacksmith/ да почива - човекът бачка докато вие се напивахте на събора, да!

Юли, веднага да дава отчет какво е Стършел свършил/напукал/ по време на събора и да не се помайва!

Максе , обаждай веднага Фана ли риба!

nyvatest, отивай да си правиш нивата , че няма кой да я оправи вместо теб!

Myyy, ти къде си бе? Губиш ми се нещо?!...

Аз , ооо, аз имам ходене по банки , даване на едни парички/ох/ и след това може би - за рибааааа/урааа/............

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Здравей, Тишо.
      Докато бяхме с жена ми при Юли и Ким, на няколко пъти стана въпрос, че ще те "глобяват" , че не дойде поне за малко.
      Но, както и да е. Няма да ти се размине един "десант" при теб, а защо пък не и при нас - в Плевен (на почти еднакво разстояние сме както от Монтана, така и от Г. Оряховица).
      Да заповядат! Нагласил съм си глобата....

Коментар

Тишо, не дразни клетката, че лъва е паянтов! Както не съм почивал последните 2 месеца само за риба ми е.
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
          Тишо, не дразни клетката, че лъва е паянтов! Както не съм почивал последните 2 месеца само за риба ми е.
          Защо бе човеко? Работата не е заек да избяга....От почивка умрели няма ама от работа - бол. Вземи и си организирай малък релакс сред природата , поне ще презаредиш батерията!
          Ей го и ‎Andro_Pajero се е събудил рано-рано и Фърля по едно око насам - а добро утро , няма ли да намокриш такъмите днес?

Коментар

Яка компания сте се събрали тука!
            Айде добро и от мен.
            Тишо, един съвет: понеделник пари не се дават, желателно е да се взимат.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
              Яка компания сте се събрали тука!
              Айде добро и от мен.
              Тишо, един съвет: понеделник пари не се дават, желателно е да се взимат.
              А бе тъй е то, знам го ама като се налага - такваз ми била съдбата- все да давам , да давам, пууу край няма!...

Коментар

Идеята да се открие работната седмица с размятане на тъкъмите най ми допадна.
                Една народна мъдрост която аз много уважавам гласи: от работа се гърбавее, а не се хубавее!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Защо бе човеко? Работата не е заек да избяга....От почивка умрели няма ама от работа - бол. Вземи и си организирай малък релакс сред природата , поне ще презаредиш батерията!
                  Ей го и ‎Andro_Pajero се е събудил рано-рано и Фърля по едно око насам - а добро утро , няма ли да намокриш такъмите днес?
                  Аз работя сред природата почивните дни. Не е толкова зле само дето не става легнал . Какво по-хубаво от нова работна седмица за да си почине човек . Още един месец и ще си почивам поне 2 дни.,

ПП Има и друга мъдрост: "От работа се става гърбат, а не богат". Аз не съм алчен. За сметка на това съм красив и скромен .
                  Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Добро утро приятели!
                    Честит ни понеделник,лека и спорна седмица на всички!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Ест,товарищ поручик:
                      1.Добро утро!
                      2.Събота-НИЩО!!!/не броим сачмалака дето го ядеше песа/Побеснях,върнах се до Русе,взех одеяла и още провизии и останахме комплект вечерта край езерото.През нощта освен мен дето кълвах на водки и домати-същата тъпня,не ще да взема и това е.Към 5ч. смених единия такъм за бяла риба с ново попче...и почна купона.Бяла риба-0.9/1.7-9 броя до към девет.Свършиха попчетата...Събудих новоизлюпената рибарка и я закарах на едно каменисто да дърпа попчета,аз останах за шарко.По обед инкасирах три парцала/1.7;2.4;4.9/.След обед пак само аз кълвах яката...кот ми заложат на масата.След шест пак разкършихме пръчките-до десет и половина снощи още 7 бели риби същия калибър.Шарко определено не @баваше да пипа никъде.
                      Болят ме ръцете чак да пиша-башка сопите дето мятах назад-напред колко дърва насякох за огъня-мАни,моите са зиморничави.
                      Разпуснахме страхотно,прибрахме се кални кат прасета и много ухилени/-ей толкуз/.
                      Рапорт сдаден!
                      П.П.-Рибарката падна в кепа на гилдията тотал-да ний честит поредния закрастен.

Коментар

Абе ти добре се фалиш,ама кордисаи някои снимка,туи Тишо вече е усвирепял,толкоз риби да заловиш,и няма почерпка.Даи да сръбнем по едно за берекета.Да върим у кръчмата
                        Емил-00356 99872043-Малта
                        Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          Добро утро.
                          Който си е лягал ще се буди.Който сега се прибира от дискотека май ше си ляга
                          Максе,Наслука.Постни някоя снимка, да видиме какво ловиш,та толкова се хавлишама не магазинерски
                          Гадове,добре да си изкарате на събора.И да не ни забравяте,ей.Пйнете по някое друго за нас,които не можахме да дойдеме.
                          ...дивия селянин го хванАх да държи таа рибка докато я закачам на кукичката за стръв!
                          А'е братле,с две булки е бая купон да обясняваш кой как с кепа,да викаш на аватара да не влиза във водата да помага,да вадиш и да снимаш.А после не ми е идвало на ума да запечатвам-без майтап.Па и аз не се фала,бе-отивам и кот доди.Фана-не фана чеша крастата,риба почти не ям/за разлика от благоверната/.От вчерашното си оставих 2 бели риби за днес,другото на майки,тъщи и на една женица с 90 кинта пенсия в съседната къща да си направи консерви и да си хапне-децата и я з@@бали и опъва каиша самичка.
                          Което не оправдава скръндзарлъка ти за бутилка вино у другата вратня.
                          ....ма нали обеща да оправиш колцата,както се туткаш от бело мой стане червено и от рибешко-свинешко.Което не променя крайния резултат на рандевуто...
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
                            Абе ти добре се фалиш,ама кордисаи някои снимка,туи Тишо вече е усвирепял,толкоз риби да заловиш,и няма почерпка.Даи да сръбнем по едно за берекета.Да върим у кръчмата
                            Шо бе,той напълнил една кофа-лошо нема.Ма вие с НИВАговорящия сте голема картинка-аз не одя за риби с нагласа за рекорди,снимки и тънта-мънта.Праим си пофталъка и олабваме поредната натопорчена седмица-рибарлъка съм си заплюл за предпазен клапан против изпушване.
                            За черпела грижи с мен нивга нема-дан съм от Перник и да стискам у кълки едно шише вино кат малко дети @ицата.
                            Отваряй оттатък и нарежи домати и девисил/магданоз за рибоците,аз отивам за лимони и паля барбекюто.Към 5 мой фраснем найс аперитива и да папкаме рибки със задушени картофки с копър в масло и да теглим дълги бирени позиции.
                            Шетай,вече съм за лимони.
                            П.П.-не слагай бяла покривка,че много се окапва/оливате с туй сърбане.Или прави тема "На пране"...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Ест,товарищ поручик:
                              1.Добро утро!
                              2.Събота-НИЩО!!!/не броим сачмалака дето го ядеше песа/Побеснях,върнах се до Русе,взех одеяла и още провизии и останахме комплект вечерта край езерото.През нощта освен мен дето кълвах на водки и домати-същата тъпня,не ще да взема и това е.Към 5ч. смених единия такъм за бяла риба с ново попче...и почна купона.Бяла риба-0.9/1.7-9 броя до към девет.Свършиха попчетата...Събудих новоизлюпената рибарка и я закарах на едно каменисто да дърпа попчета,аз останах за шарко.По обед инкасирах три парцала/1.7;2.4;4.9/.След обед пак само аз кълвах яката...кот ми заложат на масата.След шест пак разкършихме пръчките-до десет и половина снощи още 7 бели риби същия калибър.Шарко определено не @баваше да пипа никъде.
                              Болят ме ръцете чак да пиша-башка сопите дето мятах назад-напред колко дърва насякох за огъня-мАни,моите са зиморничави.
                              Разпуснахме страхотно,прибрахме се кални кат прасета и много ухилени/-ей толкуз/.
                              Рапорт сдаден!
                              П.П.-Рибарката падна в кепа на гилдията тотал-да ний честит поредния закрастен.
                              Бравос, аферим , машалла! Бяла още не съм ловил - по нашия край баш ги нема... Затуй съм им навитак , че разправят и вкусна била... Пак браво - цялата фамилия си ги направил рибари!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Бравос, аферим , машалла! Бяла още не съм ловил - по нашия край баш ги нема... Затуй съм им навитак , че разправят и вкусна била... Пак браво - цялата фамилия си ги направил рибари!
                                Браточка,няма водоем без хищници-природа.Щука ли дереш или костури?
                                Само да ти кажа бялата за вадене е песен спрямо щуката,ако и да са родА.Лапа рибето до "ларингса" и не смее да шава-куката е там и я довличаш до кепа без грижи.
                                За "вашия край" разбра че е бил и "наш".Не ти е далеко-иди до с.Куцина/имахме в задни години вила там/,там е старото корито на Янтра и се е оформило почти езерце-има бяла/дано още/.Другото е на р.Росица/между разклона за Ресен и Поликраище-под моста на главния път/.Третото е да си надигнеш гъзягата и да се материализираш в нас-има за наняне,папкане и къде да си чешем кефа,като нема около тебе бяла рибка тамън ще я опиташ с перфектната компания/аз,разбира се/.Абе още и викат сулка,да не би да си хващал нещо такова?
                                Аре дигай се и идвай,умалях да пиша-зимата дойде,а аз не съм фронтовак да ходя за щуки по бръшленските канали и да чупя леда.Шепнем си за хоби,не хамалогия.
                                П.П.-А ако искаш със снимки за "удар" дай да си говорим за яз."Тракиец"-сега май са го арендовали некви муцуни,ама ние сме пораснали момчета.В багажник на Москвич главата и опашката стърчаха бая-до нас едни пичове разбиха фантазията ми с ЦЯЛО печено пиле на кука колкото канджа-кви зверове извадиха,три броя ама ми спря тока-честно.
                                Ма и тука бива-Яла и ще се убедиш че е много вкусна порода.
                                Аре бе,тръгна ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X