Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    А тъй. На мене пък ми писна от надувковци и грандомани с прекалено високо мнение за себе си. Отворил съм си една биричка и го местя от единия в другия крачол в тяхна чест.
    А наздраве!
    Какво мандахерцаш без оптика,дофторе?!Крачолите ясни,ама мобилния продукт де го змисли такъй чевръст-мама си джасаш,Гьобелс л@@на да яде!!!
    Ай добър вечер,ти си на линия откъм изцепките!
    НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Какво мандахерцаш без оптика,дофторе?!Крачолите ясни,ама мобилния продукт де го змисли такъй чевръст-мама си джасаш,Гьобелс л@@на да яде!!!
      Ай добър вечер,ти си на линия откъм изцепките!
      НАЗДРАВЕ!!!
      Максимусе, едно нещо има което винаги ме е изкарвало от нерви и това е когато много се нахвърлят на един. В момента това и става братле. Стефан че има вина - има. Нека да го накажат - той не е глупав и ще разбере че е сгрешил. Ама няколко провокатора , поставили си за цел да го унижат, знаейки че той ще запали да му се нахвърлят като хиени и сега като стана сериозна дискусия да се скатават като мърши, виж това не мога да го гледам спокойно.

Коментар

а добър вечер някои спомена за професор вучков , ми даите едно столче да седна и сипи едно НАЗДРАВЕ
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Максимусе, едно нещо има което винаги ме е изкарвало от нерви и това е когато много се нахвърлят на един. В момента това и става братле. Стефан че има вина - има. Нека да го накажат - той не е глупав и ще разбере че е сгрешил. Ама няколко провокатора , поставили си за цел да го унижат, знаейки че той ще запали да му се нахвърлят като хиени и сега като стана сериозна дискусия да се скатават като мърши, виж това не мога да го гледам спокойно.
          Тишо.Най лошото е че ние губим,най много от липсата на Стефан.Той е много полезен за всички ни.Подвижна енциклопедия е.Дано да размисли и се върне при нас,че има какво да научиме от него.
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            а добър вечер някои спомена за професор вучков , ми даите едно столче да седна и сипи едно НАЗДРАВЕ
            Ти нали не пиеше бре?или се оправи вечеНАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              Ти нали не пиеше бре?или се оправи вечеНАЗДРАВЕ
              кои не пиебе аз само така казах да те изменря ха ха
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Тишо.Най лошото е че ние губим,най много от липсата на Стефан.Той е много полезен за всички ни.Подвижна енциклопедия е.Дано да размисли и се върне при нас,че има какво да научиме от него.
                на мен ми се струва че трябва да пазим маи Венци а не Стефан

Коментар

кои не пиебе аз само така казах да те изменря ха ха
                  Гадняр.А аз се притеснявам за тебеСтарци разбойници,такива,само ни търмозите че ви е зле и че не пиете,а се наливате като казациА да сте живи и здрави и наздраве

Коментар

на мен ми се струва че трябва да пазим маи Венци а не Стефан
                    Венци и сам ше се опрай братле. Аз мисля че прекалено много лицемери има тука и смятам че трябва постоянно да им се дава отпор, иначе ще опорочат всичко до което се докоснат. И лошото е там , че се поддържат един-друг.

Коментар

Гадняр.А аз се притеснявам за тебеСтарци разбойници,такива,само ни търмозите че ви е зле и че не пиете,а се наливате като казациА да сте живи и здрави и наздраве
                      наздраве
                      Последно редактирано от nickbochev; 01-09-08, 23:49. Причина: корекция на цитат

Коментар

Рибеното масло в борбата с инфаркта

Консумацията на рибено масло може да помогне повече в борбата с високия холестерол при хроничната сърдечна недостатъчност отколкото широко прилаганите за целта медикаменти.

Др Хосе Гонзалес Жунати, говорител на Европейската Общност по Кардиология, напомня, че за лечението на сърдечната недостатъчност не са необходими само лекарства. Широко използвани са препаратите с омега-3-ненаситени мастни киселини, извличани от самото рибено масло, но специалисти съветват пациентите да се възползват и от по-евтини опции - добавки от такова масло или дори консумация на по-мазни риби. Въпросните мастни киселини подобряват състоянието на клетъчните мембрани от една страна, а от друга - повишават нивото на 'добрия' холестерол. Освен това се смята, че те имат стабилизиращ сърдечния ритъм ефект. Статините са медикаменти, насочени предимно към понижаване на 'лошия' холестерол, а това има слабо влияние върху сърдечната недостатъчност.

Коментар

Венци и сам ше се опрай братле. Аз мисля че прекалено много лицемери има тука и смятам че трябва постоянно да им се дава отпор, иначе ще опорочат всичко до което се докоснат. И лошото е там , че се поддържат един-друг.

имах предвит да не се съсипват на човека усилията които е положил и полага за форума, не лично за него , аз лично не го познавам даже ме дразни някои път , но всички сме длъжни във името на форума да приемаме някои негови решения , все пак нали някои трябва да казва и преценява какво да се прави , елементарно нали

Коментар

Наздраве и лека нощ приятели!
                            Утрото е по-мъдро от вечерта!
                            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                              Наздраве и лека нощ приятели!
                              Утрото е по-мъдро от вечерта!
                              Винаги е било така.
                              Остават само няколко дни до Събора - да си мислим за хубавите предстоящи преживявания там.
                              Спокойна нощ и от мен.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

аз оставам на пост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X