Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Всички заминават за събор.А аз не.Ще ви подкрепям от разтояние.
    Сложете една табелка с ника ми,и една бира пред него.
    НАЗДРАВЕ и приятно изкарване на всички
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Сполай ви на глътката и хъса за центрираните шотове по вечерня!
      Па и наздраве у патакламата!
      Тихомирееееееееееееееееееееее,едно аверче на щерката гепило миналата събота шаран 7 кила на Янтра?!!!Аз когато живях в Търново реката беше смрад от химикали и риба нъцки.Има ли слука сега и къй го диря из нашенско/майка и и гайка тъпа-само туй ме спира,да не правя диф без време/.
      Ако бута на Янтра-та,ш'дода с такси-малко остана хубаво временце за чесане на краста.Ам освен читава рибка,мед.сестри бутат ли чепарето?!?!
      Да идвам пеша............

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Всички заминават за събор.А аз не.Ще ви подкрепям от разтояние.
        Сложете една табелка с ника ми,и една бира пред него.
        НАЗДРАВЕ и приятно изкарване на всички
        И аз съм домашнярка,батка...Семерината на дифа се сополиви и не смея да влезна в приключение.На късо,иди-ела,ама за повече-тъй или иначе съм "карък-марка".
        Та,НАЗДРАВЕ-не е последното сбирване.Ще се видим-желание да има,километрите са фира спрямо удоволствието да поприказваш със сродни души и да разпуснеш с приятели по дух и положителна нагласа спрямо скудоумщината която ни е емнала ежедневно......!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          И аз съм домашнярка,батка...Семерината на дифа се сополиви и не смея да влезна в приключение.На късо,иди-ела,ама за повече-тъй или иначе съм "карък-марка".
          Та,НАЗДРАВЕ-не е последното сбирване.Ще се видим-желание да има,километрите са фира спрямо удоволствието да поприказваш със сродни души и да разпуснеш с приятели по дух и положителна нагласа спрямо скудоумщината която ни е емнала ежедневно......!
          Така е Максе,ама ми е гадно некакво.Скапания майстор ме е@@ва ,още не е почнал НИВАта,и май сам ще си я направя.Пусто нямам гараж иначе отдавна да е готова.Ама като я направя почвам да ви се дотрисам неканен.Да идите колко е досаден един Перничанин
          А сега НАЗДРАВЕ,отивам некъде да полея мъката.

Коментар

Така е Максе,ама ми е гадно некакво.Скапания майстор ме е@@ва ,още не е почнал НИВАта,и май сам ще си я направя.Пусто нямам гараж иначе отдавна да е готова.Ама като я направя почвам да ви се дотрисам неканен.Да идите колко е досаден един Перничанин
            А сега НАЗДРАВЕ,отивам некъде да полея мъката.
            Кат си натъкмиш джуджавката-ул."Цар Самуил" 8-центъра,чакам те да се на@@@ем ташкън...!И всички откачалки тип "мaxxx"-верно мога ви сбера всички сродни изфращеняци!!!
            Само ми елате-първа страница на газетите е наша!

Коментар

Кат си натъкмиш джуджавката-ул."Цар Самуил" 8-центъра,чакам те да се на@@@ем ташкън...!И всички откачалки тип "мaxxx"-верно мога ви сбера всички сродни изфращеняци!!!
              Само ми елате-първа страница на газетите е наша!
              Проверявай по форумът,кога ще напиша че НИВАта е готова.След това почвам национално турнеТа Русе ще ни е на път
              Аре сега да ходя да вкарам няколко бири,че се ОБЕЗБИРИХ
              НАЗДРАВЕ

Коментар

Проверявай по форумът,кога ще напиша че НИВАта е готова.След това почвам национално турнеТа Русе ще ни е на път
                Аре сега да ходя да вкарам няколко бири,че се ОБЕЗБИРИХ
                НАЗДРАВЕ
                АРНО,НАЗДРАВЕ!!!
                Чекам каракуди за наакване!

Коментар

Тихомирееееееееееееееееееееее,едно аверче на щерката гепило миналата събота шаран 7 кила на Янтра?!!!Аз когато живях в Търново реката беше смрад от химикали и риба нъцки.Има ли слука сега и къй го диря из нашенско/майка и и гайка тъпа-само туй ме спира,да не правя диф без време/.
                  Ако бута на Янтра-та,ш'дода с такси-малко остана хубаво временце за чесане на краста.Ам освен читава рибка,мед.сестри бутат ли чепарето?!?!
                  Да идвам пеша............
                  Максе , в последните години Янтра доста се очовечи. Дори миналата година хванаха пъстърва. Аз ходя почти всеки ден за каракуда и реката си дава достатъчно. Има и доста шаран, ама аз не го търся. Просто стоя до обяд и се прибирам на хладно. Лошото е само , че няма вода и реката се затлачва , ама кво да сториш - голяма суша... Ако решиш да дойдеш , ще те заведа ту-таме , пък вече квото ти е било писано.

Коментар

• До: На кафе

Дубрутру,чада Божии!
                    Нема ли да надигате кратунките-станА пладне...
                    Отивам да метна някоя въдичка-временцето е гешенк за сезона,следващата събота май дъжд...
                    Аватара да се поокъпе,аз да почеша крастата,благоверната огънче и скара-мъкааааа.Къй съм бил жертвоготовен!
                    Ай със здраве,по вечерня в съседната врата.

Коментар

Дубрутру,чада Божии!
                      Нема ли да надигате кратунките-станА пладне...
                      Отивам да метна някоя въдичка-временцето е гешенк за сезона,следващата събота май дъжд...
                      Аватара да се поокъпе,аз да почеша крастата,благоверната огънче и скара-мъкааааа.Къй съм бил жертвоготовен!
                      Ай със здраве,по вечерня в съседната врата.
                      Добро утро.
                      Който си е лягал ще се буди.Който сега се прибира от дискотека май ше си ляга
                      Максе,Наслука.Постни някоя снимка, да видиме какво ловиш,та толкова се хавлишама не магазинерски
                      Гадове,добре да си изкарате на събора.И да не ни забравяте,ей.Пйнете по някое друго за нас,които не можахме да дойдеме.

Коментар

Добро утро! Станах в 6,30, ходих да отчета шофьорите и сега се прибирам. Малко окъснях ама и аз се стягам да ида за рибка. Пожелайте ми "Наслука"!...

Коментар

Добро утро (или Добър ден, вече)
                          Хайде, наслука на рибарите....
                          .... И лек и безавариен път на всички, които ще пътуват (в т.ч. и ние) към Белоградчик за Събора.
                          Последно редактирано от nickbochev; 06-09-08, 09:23. Причина: сгрешени букви
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                            Добро утро (или Добър ден, вече)
                            Хайде, наслука на рибарите....
                            .... И лек и безавариен път на всички, които ще пътуват (в т.ч. и ние) към Белоградчик за Събора.
                            Лек път и приятно изкарване! Пийте по едно с Юли и компания. Дръжте се подобаващо и се поддържайте един друг щото наоколо винаги се навъртат личности неодобряващи кафеената и алкохолната теми!

Коментар

Спите , а , спите! Я бързо да ставате и да сядате в кафето, че тея глави дето снощи сте ги загубили имат нужда от кафе за да станат пак вашите!
                              А добро утро на всички!

Коментар

Привет приятелю!
                                Днес отново ми е работен денят, станах сравнително късно 9,30(поне се наспах).
                                Надявам се, че след тази поръчка ще мога да си дам пет-шест дни релакс, щото нещо ми прегряват бушоните и не знам кога ще рухна
                                Приятен ден!
                                П.П. На всички дето са на събора, им желая хубав ден и свежи глави
                                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X