Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
Ама днес-к@рец,преди малко седнах-нищо не ме блазни.Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениекак ще хапваш, снощи дръка чиниите до два часъ

Снощната офертяза вАжи ли да пласирам щерката/малко е проклета,ама мяза на мама
/.Аз съм целувка и 6/5.
Коментар
-
Искаш да си сменим местата ли?Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеГ-н Умньо Боев,да тура друго за аватар,ама не го събира рамката за фото-разликата де да я напъхам...?

Полечка с биричките и мастичките дан тъ скиваме на фланелата на Братчо Питчо,па ти да си чевермето...

Коментар
-
Кво пласиране бре? Аз нъл ти рекох че я купувам?!Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеАма днес-к@рец,преди малко седнах-нищо не ме блазни.
/.Аз съм целувка и 6/5.
Коментар
-
Я кажи какво давашПървоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеАма днес-к@рец,преди малко седнах-нищо не ме блазни.
/.Аз съм целувка и 6/5.
каква щерка
Искам и аз да влезна в офертата
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Подарък ли да чакамПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеКво пласиране бре? Аз нъл ти рекох че я купувам?!

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Разглобих почти целия нисан
Почваш от едно, после друго и тъй....
Току преди малко се качих да хапна малко и да цапна една мастичка.Айде наздраве и от мен!
Тишо, аватарчето си го бива, таман на правилното място ти стои фотото!Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеАма днес-к@рец,преди малко седнах-нищо не ме блазни.
/.Аз съм целувка и 6/5.
ИМА ЗДЕЛКА , ама момата смаиката върви
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Тц,стой си отзад на гащите И/ама и готините папкат.../...Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеИскаш да си сменим местата ли?

Коментар
-
Зарад майката зестрата на младонабутания от мен-после ти скачай от високо...Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеИМА ЗДЕЛКА , ама момата смаиката върви

Коментар
-
Ми дей валираната сделка,бе?Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеКво пласиране бре? Аз нъл ти рекох че я купувам?!
Дан съм мангал да мъкна мангите в армейска мешка?!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеЧе к'во му е на портокала (най-вече сока от него) - знаеш как добре върви с водка, т.е. готов си за "ококтейляване"
(въх, каква нова дума измислих
)
че , и оня жолявия Макса и тои , се базика
Коментар
-
що строши колата бреПървоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнениеРазглобих почти целия нисан
Почваш от едно, после друго и тъй....
Току преди малко се качих да хапна малко и да цапна една мастичка.Айде наздраве и от мен!
Тишо, аватарчето си го бива, таман на правилното място ти стои фотото!
Коментар
-
Ахам,ш'го скиваме като видя колко си красив...Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеПодарък ли да чакам

Рулетката е жабата...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар