Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Oooх Максе, Максе, палиш ми фитил у г@зо! В Куцина рибата отдавна й е@аха ма@ата с токове и мрежи, чат-пат е останало някое щукле-писалка , а костур чувам че все още има. Бяла обаче- нъцки. И в Росицата надали са останали много, едно време зет ми ловеше ама аз бях малък и не ми даваха - само гледах. Туй ше е било преди 30 и повече години де. В интерес на истината на Росицата почти не ходя - малко риба и трудно я дава. Много ми се ще да дойда по твоя край, ама зор дорде се наканя... А па за снимките - не съм за снимки аз. С таз грозната муцуна до бяла акула да ме сложиш пак тя ще изглежда по-добре. А и не ламтя за рекорди, всичко го правя за кеф, иначе не... Трябва да се наканя аз ама в най-скоро време да ти направя едно гости.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Oooх Максе, Максе, палиш ми фитил у г@зо! В Куцина рибата отдавна й е@аха ма@ата с токове и мрежи, чат-пат е останало някое щукле-писалка , а костур чувам че все още има. Бяла обаче- нъцки. И в Росицата надали са останали много, едно време зет ми ловеше ама аз бях малък и не ми даваха - само гледах. Туй ше е било преди 30 и повече години де. В интерес на истината на Росицата почти не ходя - малко риба и трудноии я дава. Много ми се ще да дойда по твоя край, ама зор дорде се наканя... А па за снимките - не съм за снимки аз. С таз грозната муцуна до бяла акула да ме сложиш пак тя ще изглежда по-добре. А и не ламтя за рекорди, всичко го правя за кеф, иначе не... Трябва да се наканя аз ама в най-скоро време да ти направя едно гости.
      Наш'та работа почнА да мяза на високоинтелектуален диалог на две дърти к@рви с по 20 000 с@ирки стаж:"Ми дай му ма,наш кой убуу-башкъ кефа си прайш пофтатъ."
      Големо тъкмене за 100км.-дет аз,че и ти.Ако и другата ни работа беше таквъз,зор съ договеждам кой ни е правил дичата...
      Поне ти в тоя момент си с по-здрава машина,натутквай се и се цопвай тука-Илияна ще дръпне някой почивен ден и ще ни угажда за софрите.За рибарските обиколки аз гоня.
      0896 774 655
      0878 633 234
      Натутквай се и да не чакаме януарските си рожденни дни!
      Мисли в читавата насока,някой ред преди този има едни цифрички и сигнатури...
      Последно редактирано от maxxx; 08-09-08, 19:18.

Коментар

Тъй, скайпа ти нещо не го бива- я виж вярно ли си го изписал? Тел. ги вкарвам в черния списък и щи звъня.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Тъй, скайпа ти нещо не го бива- я виж вярно ли си го изписал? Тел. ги вкарвам в черния списък и щи звъня.
          Такъв си е скайпа,бе.Точката преди 67 написа ли я?Няква емотиконка се набутваше при писането,но го оправих.

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Де си бре Максее
            Пиивам си водчица и чакам да сложеш рибката,че да минаваме на бяло вино
            А наздраве
            Емил-00356 99872043-Малта
            Defender-90

Коментар

Колеги, приятели! Тази вечер всички питиета са от мен, защото имам дъщеря!!! Да ми е жива и здрава (и 'убава като татко си )!!

Коментар

Привет!
                Ей...браво бе...
                Да ти е жива и здрава, весела, щастлива, умна и красива...
                Честито...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

Готово.

Коментар

Айде и тука Честито Сашо! Да ви е жива и здрава и вие покрай нея и много радост и щастие ви пожелавам!
                    Наздраве за нея и за цялото ти семейство!

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                      Колеги, приятели! Тази вечер всички питиета са от мен, защото имам дъщеря!!! Да ми е жива и здрава (и 'убава като татко си )!!
                      От това ако има по хубаво ... то здраве му кажи!Да ти е жива и здрава щерката!Наздраве... да порасне и стане като баща си!....Поздрави и първообраза,който и даде живот и я погледна за пръв път...Още веднъж наздраве...

Коментар

Честито Сашо.Да ти е жива и здрава,а и вие също.Дай боже на всеки радост като твоята.
                        НАЗДРАВЕ ЗА ДЪЩЕРЯТИ
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Честито.Да е жива и здрава и като остарееш да те гледа.В смисъл да те качи на джипа,пък ти нанатък си знаеш..Наздраве..
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

Абе Тишо,добре си се издокарал.Това кой естник е?Чук-Чук или нещо подобно
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Абе Тишо,добре си се издокарал.Това кой естник е?Чук-Чук или нещо подобно
                              Не. В Чук-чук не ме показват че изскачал извън вестника. Ама ко да прая кат размера му е такъв....

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
                                Де си бре Максее
                                Пиивам си водчица и чакам да сложеш рибката,че да минаваме на бяло вино
                                А наздраве
                                Ам наздраве,де!Справка от фотото ква мъка ме чака...Покрай софраджилъците по-здрав за всички на масата със "Spanish guitar" на Gary Moore.Слушам музичка и пека рибка...дей бялото вино да лочим,бе?
                                Сложих по-малко сол и лимонов сок/Тишо мой човек/,ако требе посолете башка-и наливайте винце че имам още да пека на скарата-да не изоставам с трафика...
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X