Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Добро утро Аз сега си оправин нетчето та мога да пия кафе с вас.Малко късно,ама е Неделя все пак.Тишо,хвана ли рибки?
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Добро утро Аз сега си оправин нетчето та мога да пия кафе с вас.Малко късно,ама е Неделя все пак.Тишо,хвана ли рибки?
      Да. Вчера следобед чак успях да ида и до вечерта аз и едно комшийче напълнихме една кофа каракуда. Обаче явно е имало магнитни бури щото като се прибрах и ми се е@а ма@ата. Ама пък иначе как щях да мога да ви "събудя" толкова рано!

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Наздраве приятели!
        Аз започвам вечерта с биричка и чипс, смятам обаче да мина на виски с мноого лед!
        А наздраве!
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
          Наздраве приятели!
          Аз започвам вечерта с биричка и чипс, смятам обаче да мина на виски с мноого лед!
          А наздраве!
          Покрай събора никй няма в кръчмата.Няма ли вече завърнали се ?Да кажат как са изкарали.
          Black,НАЗДРАВЕ.ти почваш с бира а аз си оставам на бира

Коментар

Наздраве!
            На принцип "гъз път да види" в събота в 00.00ч. палнах Паско и ... Балчик - Белоградчик. Преди половин час се прибрах и почвам "тараш банкета...".
            Срамота.
            Остана пиене.
            Няма да е задълго, беше голяма жега по пътя и нещо и аз съм се обезбирил...
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

In бира veritas
              Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                Наздраве!
                Няма да е задълго, беше голяма жега по пътя и нещо и аз съм се обезбирил...
                Това е опасно състояние на тялото, водещо до умопомрачения и трезвеност!
                Наздраве!

Коментар

Наздраве!
                  Питаш ли ме к'во ми беше.... пих АЙРЯН!!!!!
                  Пусто 600км в едната посока и ченгета зад всяко храстче.... а точките се топяяяят....
                  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Наздраве и от мене.Седя и се наливам с водка от яд,че не бях на събора.Верно,че бях на работа в петък до събота сутринта в неква дискотека.Верно,че у нас съм разбил всичко за ремонт, но истинската причина е, че след като останах без Самурая просто ме беше срам да отида с Фиестата на събора.Не знам как е при вас, но при мене след финансов възход идват и финансови падения.Да сме живи и здрави, пък догодина ще видиме.Извинявайте, че ви занимавам с глупости.Айде още веднъж НАЗДРАВЕ..
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Наздраве!
                      И на духът.
                      Не се оставяите да се ОБЕЗБИРИТЕ.по лошо е и от гладът

Коментар

Наздраве на всички тук.
                        Току що се прибрахме цялото семейство (аз, nickbochev и Косьо) по маршрута - Белоградчик - пещера "Магурата" - Монтана - Плевен.
                        Благодарим за приятното импровизирано гости при Ким и Юли на брега на язовир "Огоста" в Монтана. Наздраве от нас.

Коментар

Първоначално публикуван от lucy Преглед на мнение
                          Наздраве на всички тук.
                          Току що се прибрахме цялото семейство (аз, nickbochev и Косьо) по маршрута - Белоградчик - пещера "Магурата" - Монтана - Плевен.
                          Благодарим за приятното импровизирано гости при Ким и Юли на брега на язовир "Огоста" в Монтана. Наздраве от нас.
                          Наздраве! Добре дошла тук и много приятни мигове! А Ким и Юли са 1!!!

Коментар

Здравей, Тишо.
                            Докато бяхме с жена ми при Юли и Ким, на няколко пъти стана въпрос, че ще те "глобяват" , че не дойде поне за малко.
                            Но, както и да е. Няма да ти се размине един "десант" при теб, а защо пък не и при нас - в Плевен (на почти еднакво разстояние сме както от Монтана, така и от Г. Оряховица).
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добро утро на всички и спорна седмица! Да ви се услажда кафето, а не водата сутрин !
                              Последно редактирано от Myyy; 08-09-08, 07:17.
                              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Добро утро и от мен.
                                Сега тъкмо ставаме, че е време за работа, нищо, че се прибрахме късно вечерта от Белоградчик (от Монтана, де ) и си легнахме среднощ.
                                Да ви е лека седмицата на всички.
                                Приятен ден.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X