Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    аз оставам на пост
    ...... и молитва Не се сдържах, като го видях. Това беше едно от любимите обръщения на Емо-Кембъла (лека му пръст) при водене на радиопредавания.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      ...... и молитва Не се сдържах, като го видях. Това беше едно от любимите обръщения на Емо-Кембъла (лека му пръст) при водене на радиопредавания.
      спете спокоина чада мои Юли Вучков бди за вас
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

аз оставам на пост
        Аре и аз ше попаза малко с тебе, може ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Аре и аз ше попаза малко с тебе, може ли?

е ,така ще е добре, все едно сме цела армия
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

• До: На кафе

добро утро ,

Тиошо лудия Макс не работеше ли със лап топ аз си мислех че няма значение , пък и лаптопа го гледам че е по малко такова
            Добрутро!
            Юли,въпрос на предпочитание.Когато след сто хардуерни ъпгрейда настолния се скапа тотал и аз се чудих какво да е новото.Няколко пъти ми се наложи да имам комп под ръка извън къщи и това ми реши дилемата.Лаптопите вече са достатъчно мощни за всякаква дейност.Компактността също ме удовлетворява-бърникането на аванс-процесора на газовата още повече.С твоето шарене из ябанджийско може да му намериш на лаптопа доста приложения в последствие,на настолния-не.Ти си реши,аз взех още един и вече няма опашка пред настолния/старата версия в къщи/.Вземи си 15 инчов/ако решиш/,17-ката ще ти вади очите,а по-малките от 15-ка може да се напъваш да киризиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Максимусе, едно нещо има което винаги ме е изкарвало от нерви и това е когато много се нахвърлят на един. В момента това и става братле. Стефан че има вина - има. Нека да го накажат - той не е глупав и ще разбере че е сгрешил. Ама няколко провокатора , поставили си за цел да го унижат, знаейки че той ще запали да му се нахвърлят като хиени и сега като стана сериозна дискусия да се скатават като мърши, виж това не мога да го гледам спокойно.
              Снощи зачезнах рано.
              Тихо,мисля си че сме на години дето подобни ситуации са ни минали през главите нееднократно.Агитката винаги е по-комфортно/и колективно извиняващо/ поприще от инакомислещия със собствени аргументи.Криви-прави,негови си.Никой не е винаги прав или винаги крив,обаче на 9/10 от света му е по-уютничко слънцето да не му пече в очите...
              Не я задълбавай/лесно ми е да ти давам акъл,ама на мен кой.../,това че се водим най-развития животински вид само ни прави по-изобретателни как да усъвършенствуваме животинското в нас.

Коментар

Оф, чудя се що изобщо се занимавам с подобни дискусии като тази, която се превърля в кръчмата - заради такива спорове човек може да се пропие - вижте кое време е, а ние сме още тук .

Я кажете, вие ще ходите ли на събора - аз се изкушавам да отскоча за няколко часа, че не мога за цял ден, или два

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Добрутро!
                  Юли,въпрос на предпочитание.Когато след сто хардуерни ъпгрейда настолния се скапа тотал и аз се чудих какво да е новото.Няколко пъти ми се наложи да имам комп под ръка извън къщи и това ми реши дилемата.Лаптопите вече са достатъчно мощни за всякаква дейност.Компактността също ме удовлетворява-бърникането на аванс-процесора на газовата още повече.С твоето шарене из ябанджийско може да му намериш на лаптопа доста приложения в последствие,на настолния-не.Ти си реши,аз взех още един и вече няма опашка пред настолния/старата версия в къщи/.Вземи си 15 инчов/ако решиш/,17-ката ще ти вади очите,а по-малките от 15-ка може да се напъваш да киризиш.
                  добро утро ,

благодаря ти Максе за съвета , каде беше снощи бе магаре такова

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                    Оф, чудя се що изобщо се занимавам с подобни дискусии като тази, която се превърля в кръчмата - заради такива спорове човек може да се пропие - вижте кое време е, а ние сме още тук .

Я кажете, вие ще ходите ли на събора - аз се изкушавам да отскоча за няколко часа, че не мога за цял ден, или два
                    аз ще ходя , само да не излезе някое препятсвие

Коментар

добро утро ,

благодаря ти Максе за съвета , каде беше снощи бе магаре такова
                      Къде,маах по недовършеното през деня.Ам на теб къф ти е грижата-дън си оттървал неначесана първескиня?
                      Работата отива на комисионки за оране на подлудели к@@ви от оранени мераклии...
                      Лошо нема-и аз искам да ям бял ляб и да и@ъ.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                        Към настоящия момент - твърдо сме там.
                        Надявам се и вие да дойдете.
                        Както се вижда по-долу, подготовката върви.

Днес си резервирахме по телефона нощувка в Белоградчик, че ще сме с Косьо (на 3,5 г. ). Утре ще пратим авансов превод за резервацията. Така че - там ще сме цялото семейство, живот и здраве.
                        Тази вечер не съм отварял бутилка, но затова пък вече метнах 1 стек с бира към нещата, предвидени за Белоградчик.
                        Тези дни ще купувам поне още един. Като гледам компанията - трябва да има достатъчни количества, все пак.
                        Чудя се, дали и едно шише домашнярка да не добавя към "инвентара" ?
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве приятели!Гледам, днес от рано сте се почнали!
                          Сядам и аз, че днес дори и бира не съм близвал!
                          ЦССЪТ....гъл, гъл,гъл....аааах!Бирата е велико нещо!
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Жив и здрав и ти да си.
                            Гъл-мъл,ам водката де я забрави в инвентара-шльок,питце грама заминаа в тръбопровода.
                            Наздравичка!!!

Коментар

Ей тъй на и ни дойдоха гости, резултатът е:
                              Ен на брой кюфтета на скарата, шише водка,половинка домашнярка,две дволитрови бири и разни други кулинарни глезотийки.
                              И всичко туй за норматив и от четири човека, супер а!
                              Наздраве за туи, че не сме като западняците и можем да си се истърсваме на приятелите без да се притесняваме и без предварителни уговорки!
                              НАЗДРАВЕЕЕ!
                              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Наздраве,компанията..
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X