Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Бе кой ти каза на тебе че съм алкохолик бе? Да не е онуй ходещо чудо - Макса, случайно?! Вий не разбрахте ли че не бива да му се вярва , щото нема по-голям лъжльо от него! Даже лъжливото овчарче бледнее далеч назад в класацията! Има огроооомна разлика между порядъчно пийващ си вечер, най-нормален човек и треперещ съсухрен алкохолик от известен крайдунавски град.
    Винаги съм знаел,че"порядъчно пийващ си вечер,най-нормален човек" трябва да стои в кръчмата в 06:54ч.Патката ти е съсухрена на тебе,барабар с чивията.
    Чшшшшшшш,порядъчния,шо скри мастиката под масата кат ма видя и остави само айрянчето?Гад дебела,само ланкаш тъпотии дан ти гледат червения нос.Ахам,правилно-иди до огледалото.
    Тирирам,тирирам-изфращялник си голям!

Коментар

• До: На кафе

Добро утро!
      Хубав и спорен ден на всички!

Коментар

Ей пиандурници,я бързо в кафенето!Кръчмата затваря Юли ще чисти
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Добро утро!
          Хубав и спорен ден на всички!
          Дано да е по-ладен от вчера,че се опекох!Бахти монтажа правя на една слънчева тераса...да и таковам.....изгорях!
          Само в бирата е спасението!

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
            Дано да е по-ладен от вчера,че се опекох!Бахти монтажа правя на една слънчева тераса...да и таковам.....изгорях!
            Само в бирата е спасението!
            За твое съжаление ще е същата стока.Наблягай на бирите да не се дехидратираш.Сакън!

Коментар

За твое съжаление ще е същата стока.Наблягай на бирите да не се дехидратираш.Сакън!
              Въхх,тъй се надявах на сенчица!Ма...цата им синоптишка,пак излъгаха!!!Запасявам се с бира и потеглям!
              Мислете за мен като за огънша са видим довечера в кръчмата(ако съм жив)!

Коментар

Въхх,тъй се надявах на сенчица!Ма...цата им синоптишка,пак излъгаха!!!Запасявам се с бира и потеглям!
                Мислете за мен като за огънша са видим довечера в кръчмата(ако съм жив)!
                ВЕНСЕРЕМОС!!!

Коментар

Ей пиандурници,я бързо в кафенето!Кръчмата затваря Юли ще чисти
                  Да бе, разчистил се Юлката - нанка си той деветия сън...
                  А бре Максе, а бре чудо, какво все в патката ми си се вторачил?!
                  Кат толкоз я искаш , ше ти я дам бре, пуу - то от тебе мира няма...
                  То бива, бива , ама тоз твоя сърбел ше вземе да те избие на е@ем страна... Нема ли кой да те начеше , че да спреш да гледаш на хората патките/ по-добре почни да ги пасеш/.....

Коментар

някои знаели телефана на колегата IvanIvanovi добро утро
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

A сега да те видя!
                      Ха добро утро и специално за оня сънливец Юли! Аре бе, де си, спиш ли още?
                      ще спим ми, да несъм сомнамбул като тебе
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

ВЕНСЕРЕМОС!!!
                        Максе каквоте избива на кумунизам бре

Коментар

Да бе, разчистил се Юлката - нанка си той деветия сън...
                          А бре Максе, а бре чудо, какво все в патката ми си се вторачил?!
                          Кат толкоз я искаш , ше ти я дам бре, пуу - то от тебе мира няма...
                          То бива, бива , ама тоз твоя сърбел ше вземе да те избие на е@ем страна... Нема ли кой да те начеше , че да спреш да гледаш на хората патките/ по-добре почни да ги пасеш/.....
                          бибето ти биля с цайси нема да го скивам,по-добре с оптиката.Муцкай мастичка и бленувай п@чка-не се пробвай да се надскочиш,шот си мноо дебел.После и некоя хернийка заради куха кратуна и неначесано дупе.Другите нам ко си-ти не спря да държиш тематиката над вълната.Черен мазен българин три пъти дневно за твоята диагноза неначесана мисля е добре дошло за зора ти.
                          Ай Наздраве,оня да бега в маалата да си търси лекарството.

Коментар

Абе еййй,я дайте съвет как да си извадя мастиката от шишешо?Много кристали бе хора,не ще да излиза от гърлото пък ми се сръбва,а няма време да я чакам да се стопли....????...Помагайтееееее спешно еееее....

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                              Абе еййй,я дайте съвет как да си извадя мастиката от шишешо?Много кристали бе хора,не ще да излиза от гърлото пък ми се сръбва,а няма време да я чакам да се стопли....????...Помагайтееееее спешно еееее....
                              Машалла,новобранец!Студена вода по шишето бе,като не-у земята и сладолед марка!Може и с жипката да я отпуснеш-ма ще папкаш и амбалаж покрай питиенцето/поне кяр откъм саладжос/.
                              Ай Наздраве,стига си спамил кофата.

Коментар

Привет!
                                Ко прайти ба събутилници...
                                А наздравичката и от мен вряу...
                                Много ранху я подкарах днес...и едно шибано настроение...мани мани...
                                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                                .................................................................................................
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X