Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Еее, разглобява се почти целия макферсън май, вадят се пружините и амортисьорите, а бе не е много бърза работа... Пък и може да има нещо разбито отдолу , я щанга, я тампон...
    Не е толкова много работата,амовете се вадят за норматив комплект с тампони и пружини.После още по-лесно-всичко е раздвижено.Ти си знаеш-не сте голям град,мърлячите сигурно си ги научил отдавна.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Не е толкова много работата,амовете се вадят за норматив комплект с тампони и пружини.После още по-лесно-всичко е раздвижено.Ти си знаеш-не сте голям град,мърлячите сигурно си ги научил отдавна.
      А бе до обед все трябва да я направят...

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Хихихи, ше кажеш че съм ти бръкнал с юмрук в гъза , тъй бясно реагираш... Което аЦки ме кефи , естествено... Давай, продължавай в същия дух, пич(ка) си...
        П.П. Виж как знаеш за маясъла ама то няма и как да не знаеш - та нали твоите хемороиди мангалите ги напукаха и ги натикаха до гърлото ти...
        Ми...нормална реакция,явно ти при заврян юмрук в цвайтера примлясваш блаженно!Тихомиреееееееееее,капацуната ти е втасал компот-понявга ми е жал за тебе.С кво се храниш,дете мое,сигурно пълно рециклиране да ти е ефтинко?!Баси как му вони зурлата-май познах...!
        П.П.-Ма си на далавера,дет цукало-пари,тенджера-пари,нема...Епси шарде,отзад!

Коментар

Ми...нормална реакция,явно ти при заврян юмрук в цвайтера примлясваш блаженно!Тихомиреееееееееее,капацуната ти е втасал компот-понявга ми е жал за тебе.С кво се храниш,дете мое,сигурно пълно рециклиране да ти е ефтинко?!Баси как му вони зурлата-май познах...!
          П.П.-Ма си на далавера,дет цукало-пари,тенджера-пари,нема...Епси шарде,отзад!
          Хах, давай , давай - колкото по- се палиш , толкоз по-ми е кеф! Аз ко съм ти виновен, че си се турнал на сайт и се хвалиш навсякъде къв гей си?! Разбирам , че ти е нервно , ама аз нямам никва вина за това. Оди да се излупаш в махлата и ше се успокоиш - че то сърбел само с чесане се лекува, ма то ти си знайш де...

Коментар

Ей, от скандали нямате време едно наздраве да кажете. Засрамете се.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              Ей, от скандали нямате време едно наздраве да кажете. Засрамете се.
              И кво се хапат на външен вид все едно и на двамата не им е от ясно по ясно , че ние с тебе сме най -желаните мъже

Коментар

Я! Не мога да повервам на очите си!

Такъв страхотен повод - светлата вечер на най-дългия ден!

А кръчмата празна! И не'а кой каже к'вото се казва между сериозни хора!

К'во ста'а бе! Да не би извънземните неусетно да са ме метнали в некое шейхство, пълно с пясъци, скука и сухи закони? Ужассс!
                Искам България чиста!

Коментар

Е, Васко, аз започнах да изливам мъката си възмущението си преди тебе. Ама ти пишеш по-бързо.

Ха наздраве!
                  Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                    Я! Не мога да повервам на очите си!

Такъв страхотен повод - светлата вечер на най-дългия ден!

А кръчмата празна! И не'а кой каже к'вото се казва между сериозни хора!

К'во ста'а бе! Да не би извънземните неусетно да са ме метнали в некое шейхство, пълно с пясъци, скука и сухи закони? Ужассс!
                    Стресна ме, бре разлях си питието , тука сме ха наздраве
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Пийнах една бира, ама часовете напреднаха и си сипах вече от сливовата. Хайде на твърдото.

Коментар

Бирата е голяма работа. Ама твърдото си е твърдо. Следователно едно твърдо НАЗДРАВЕ!
                        Искам България чиста!

Коментар

Добро утро!
                          Какво да му е добро-найсти въпрос.Холандците фира,нета ми го тресе критическата-де го има,де го няма,конвертора снощи изпуши на продълженията-карък,та дрънка.Май ще се прехвърля от сабахлаим в другото заведение и ....гипс до час.
                          Ай ставайте бе,сам ли да си говоря-сънливци!

Коментар

Добрутро! Браво на братушките - насраха луковиците както пише по книгите! Голям кеф! Максе , не се коси бре - ша са опрайш! А пиенето от сутринта е вредно - отивай из природата , ко са моткаш още, че не си изпушил за нейде?

Коментар

Добро утро!
                              Какво да му е добро-найсти въпрос.Холандците фира,нета ми го тресе критическата-де го има,де го няма,конвертора снощи изпуши на продълженията-карък,та дрънка.Май ще се прехвърля от сабахлаим в другото заведение и ....гипс до час.
                              Ай ставайте бе,сам ли да си говоря-сънливци!

Ъъъъъаааааууууу,,, кои вика толкос рано добро утро, ооооо,Максе какво откачи рано , рано, я чакаи да те светна малко , не си ли чул , трябва да бъдеш амбициозен , упорит, нахъсан,да даваш всичко от себе си, неси ли гледал по телевизията олигофрени когато почнат да се цифкаврат и тогава ще имаш успех в живота
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добрутро! Браво на братушките - насраха луковиците както пише по книгите! Голям кеф! Максе , не се коси бре - ша са опрайш! А пиенето от сутринта е вредно - отивай из природата , ко са моткаш още, че не си изпушил за нейде?
                                Баси , пак ме испревари , аз докато сричам , Тишо си пусна неговата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X