Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Уфффф!,бах ти деня!Умрех от жега,фффкарах си стружка в окото и сега няма да мигна цяла нощ!Утре ще трябва сранко да отида при др Каменова!
    Смятам да си приложа домашна анестезия!
    Аре наздравеее!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      някои знаели телефана на колегата IvanIvanovi добро утро
      Юли, чух се с Иван. Той каза, че сте се свързали. Всичко е ОК, нали?
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
        Уфффф!,бах ти деня!Умрех от жега,фффкарах си стружка в окото и сега няма да мигна цяла нощ!Утре ще трябва сранко да отида при др Каменова!
        Смятам да си приложа домашна анестезия!
        Аре наздравеее!
        Привет!
        Лошо...много лошо...
        Пък за домашната терапия...
        А...ааа такъв...
        Заеми са по сериозничката приятелю с тъс домашна анестезия...
        Наздраве и от мен
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от blacksmith
          фффкарах си стружка в окото и сега няма да мигна цяла нощ!
          Кофти, Андро.
          Дано всичко да е ОК и да нямаш трайни проблеми.
          Удари му едно за успокоение. Наздраве.

оф-топик:
          ПП. Писанката вече почва да се ориентира в новия си дом. Ще ти пиша подробно на ЛС.
          Последно редактирано от nickbochev; 26-08-08, 21:26. Причина: вмъкване на цитат

Коментар

Не знам дали сте забелязали,но около 10 дни не пих алкохол.Искам да споделя впечатленията си:-Лягам си вечер рано,трезвен като камила.Въртя се до 3 часа и няма заспиване.Съответно на другия ден главоболие и дълбока подтиснатост.Алка Зелцер и др.Сега,гледайки едно неотпечатвано шише ракия съм изправен пред следната дилема:Понеже тъкмо посвикнах бихме могли да създадем "Of-roud клуб на трезвеника".Ако не сте съгласни,то да отварям шишето.От вас зависи бъдещето на трезвеността във форума..
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            0887770735

Коментар

Трезвеността е задължителна, според мен, когато шофираш, командваш сложни апаратури, работиш и др. подобни. Ако си почиваш, имаш компания и употребата на алкохол не ти докарва кофти усещания и настроение - какво ти пречи да си пийнеш каквото там обичаш.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Не знам дали сте забелязали,но около 10 дни не пих алкохол.Искам да споделя впечатленията си:-Лягам си вечер рано,трезвен като камила.Въртя се до 3 часа и няма заспиване.Съответно на другия ден главоболие и дълбока подтиснатост.Алка Зелцер и др.Сега,гледайки едно неотпечатвано шише ракия съм изправен пред следната дилема:Понеже тъкмо посвикнах бихме могли да създадем "Of-roud клуб на трезвеника".Ако не сте съгласни,то да отварям шишето.От вас зависи бъдещето на трезвеността във форума..
                Привет!
                Ей сега ша изтрезнея...аз и тъй и тъй рядко пия...
                Моля те приятелю остави ни поне това удоволствие...от време на време ако може...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Трезвеността е задължителна, според мен, когато шофираш, командваш сложни апаратури, работиш и др. подобни. Ако си почиваш, имаш компания и употребата на алкохол не ти докарва кофти усещания и настроение - какво ти пречи да си пийнеш каквото там обичаш.
                  Привет!
                  Съгласен...напълно съгласен...
                  Браво приятелю...
                  Е. Абу

Коментар

Ебре .Почнали сте днес без мен ,а?Гадове.Изчакайте ме да наваксам
                    А НАЗДРАВЕ за ващо здраве и за мойта мъдрост
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

ОТВАРЯЙ ГО.Такъв клуб наяма бъдеще тук.
                      Последно редактирано от nyvatest; 26-08-08, 21:54.
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Ебре .Почнали сте днес без мен ,а?Гадове.Изчакайте ме да наваксам
                        А НАЗДРАВЕ за ващо здраве и за мойта мъдрост
                        Привет!
                        Наздраве и от мен приятелю...от здраве да не се отървеш...
                        Е. Абу

Коментар

От нас нищо не зависи-роби сме на фактологията.
                          С тия химии дробчето ще фиряса по-бързо и без някаква положителна нагласа срещу тъпните които бориме ежедневно.Алкохола не е панацея,ама хаповете хептен.От двете злини по-малката.УМЕРЕНО!
                          НАЗДРАВЕ,скивай бутилката по същество.
                          Като цяло няма нищо за създаване/топлата вода я има бая години/,нема нужда да си алконафт употребявайки алкохол.
                          Пак наздраве!

Коментар

Ще изчакам още някое и друго мнение,въпреки усещането ми на къде клонят нещата.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            Питието определя съзнанието....
                            0887770735

Коментар

• До: На кафе

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              Юли, чух се с Иван. Той каза, че сте се свързали. Всичко е ОК, нали?
                              да бе , видял в саита на фирмата една кола но се оказа че аз незная за нея оказа се че един от сервиза ни си бил пуснал колата за продажба при нашите , говорих с момчето но колата нее за близак човек и така даже момчето имал и капаро за нея , всичко е наред
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

наздраве бе , мутри
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X