Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Време е!
    Наздраве!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Ко бре? Действа ли ти хлофадончето?
      Наздраве!
      Пушка!Фанах му цаката на дереджето-сутрин 1/2 от твойто,вечер 100гр. от мойто-бачка!
      Ад наздраве на всички!
      Ало,Черния Смит,в санаториума ако влезеш найш кви сестри мятат дифове?!Все си на 12:00,може и фонтан да играеш.Престилките къъъъъъъъъъъъъси,акъла тоже-нема нужда от рускини и полякини.
      Ма наште са по-чисти,поне знаят къде требе да стои жълтото и къде кафявото.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Ало,Черния Смит,в санаториума ако влезеш найш кви сестри мятат дифове?!Все си на 12:00,може и фонтан да играеш.Престилките къъъъъъъъъъъъъси,акъла тоже-нема нужда от рускини и полякини.
        Ма наште са по-чисти,поне знаят къде требе да стои жълтото и къде кафявото.
        Абе, Шаро, наеш ли по кво се различават чорапите от чорапогашника?
        Ми чорапите миришат само от едната страна!
        А са пий ена стограмка,да ти отвори кръвоносните съдове и да ти дойде сърце на место!
        Наздраве!

Коментар

• До: На кафе

Добро утро!
          Петък е-ден на майстора!

Коментар

Добро утро и от мене!

Коментар

Здравейте, приятели, здравейте! Отказвам пиенето! Снощи прекалих и вече само кафенце и от време на време по една биричка

Коментар

добро утро , какво ше праим със жегите тия дни , дават го до 40 и над градуса
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Цял ден на хладовина, под асмата, ако може лежешком

А, да , щях да забравя, напълваш леген с леденостудена вода, и топваш ................... GSM ма в нея. Така не звъни - проверено е !

Всъщност, като се замисля, температурата няма значение.
                  Без телефона е РАХАТ !
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    Цял ден на хладовина, под асмата, ако може лежешком

А, да , щях да забравя, напълваш леген с леденостудена вода, и топваш ................... GSM ма в нея. Така не звъни - проверено е !

Всъщност, като се замисля, температурата няма значение.
                    Без телефона е РАХАТ !
                    имали едно местеце под асмата и за мене аз имам и шишенце
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                      Здравейте, приятели, здравейте! Отказвам пиенето! Снощи прекалих и вече само кафенце и от време на време по една биричка
                      Пътя към ада е заслан с добри намерения!

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                        И аз го отказвам от години.Стигнах до там че просто пия помалко.
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          И аз го отказвам от години.Стигнах до там че просто пия помалко.

Ти на 300 водка и 18 бири , браво имаш успех това се казва да се ограничиш

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            Ти на 300 водка и 18 бири , браво имаш успех това се казва да се ограничиш
                            Къде ме прати в изтрезвитешлното с тия 300гр водка.За БИРАта може,ама отдавна не съм пол повече от десетина /дванайсе

Коментар

добреде стига рева , я кажи ще ходишли на сабора в Белограчик

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                                добреде стига рева , я кажи ще ходишли на сабора в Белограчик
                                Незнам.Утре съм почивка и почвам НИВАта,ако я направя идвам,ако не ,не се знае.Евентуално ще дойда с един приятел с кола

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X