Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
заглавието немажели да се смени , кафе ха наздравеПървоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеАз предлагам да въведем "Работно време".
От 06:00 до 20:00 ч. - да работи (разбирай - да пишем) кафенето, а пък в останалото време - среща в кръчмата.
Как мислите? 
На нарушаващите работното време - глоба в бири/ ракии/ кафета/ сокове - според часовия пояс.
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Нещо като бар "Cheers" ? (имаше такъв филмПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениезаглавието немажели да се смени , кафе ха наздраве
)
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Ако може и лентата със страниците да се скъси,че излиза много след постовете,добре ще стане.Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениезаглавието немажели да се смени , кафе ха наздраве
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Не, напротив изпълнявам желания...само някои де.Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеАааа,, портиш значи

Коментар
-
До: На кафе
Аз предлагам настоящата тема да се раздели на две части като едната по-голямата да се заключи като в архив, а другата - само с една две страници да си остане да пишем в нея. Така няма да се налага да бягаме от единия край на екрана до другия като решим да чекнем какво е последно писано в нея. Лентата с изписани страници ще е малка.
Ммм?
Коментар
-
Ами,ако на някой му се е припило точно м/у 06.00 и 20.00ч.Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеАз предлагам да въведем "Работно време".
От 06:00 до 20:00 ч. - да работи (разбирай - да пишем) кафенето, а пък в останалото време - среща в кръчмата.
Как мислите? 
На нарушаващите работното време - глоба в бири/ ракии/ кафета/ сокове - според часовия пояс.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
То,вече и махмурлук няма...Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнениеМм Юле,колко си ранобуден .
Айде добро утро на махмурлийте
С "Фармахим" - непобедим

Дизел - само дънки!
Коментар
-
Са,като няма 20.00ч. трябва да чакам.То пък после ще почне Биг Брадър и кога ше пийнеме
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Е как разделена бре?Ето 156страници НАЗДРАВЕ и На кафеПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
А бе, кой си нема работа та раздели темата?!!!
trajal Вече може да си пиеме
НАЗДРАВЕ
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
До: КРЪЧМАТА

Абе как затворена.на който му се пие и в кафето може да го направиПървоначално публикуван от Lany Преглед на мнениеТо хубаво,наздраве-ама кръчмата затворена

ТА НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
НемАх си и аз работа..

Ся ша тряа да си пия ракията в кафена чашка....
Ай, наздраве и внимавайте да не прекалите със сметаната!!!!
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар