Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Ами тогаз , о баш-рибарю, кви ги бичиш там бре? Нал си печен на мокра слама , няма ли река за тебе? Или там не можеш, ах горкия той... Треа да дойда некой път да те науча как се лови риба , че то ако остане на тебе никога няма да се научиш... Ама иначе - и ловец бил , и рибар - дрън-дрън....
    Ти първо свикни с мисълта,че туй отзад на гащите ти не е шоколад-после ме отвараяй за квото и да е.
    Казах ти че чакам една тъпа гайка да оправя колата,затуй се мотам наблизо.На Дунава ли да вървя-там е ебати мизерията.Мазути,фъшкии и сума ти боклуци по дъното.Десет пъти мяташ,осем пъти нови куки и тежести.Та нидей ми са отгъва,че може да настинеш.
    Ш'та видим и тебе,ма после аз ще играя кибика по тъча.А ела де,кво само спамиш раздела.

Коментар

Следващия път като падаш на главата си вземи некви мерки, че хептен си се разцентровал... И вземи си смени лагерите, че както те върти пералнята скоро ще изпушат/не че ти не си де/. Аре, бегам , а ти не плачи - ше се върна да те доразбия...
      Ша плача пък-а де?!
      Пералнята си е мойта-ку искам лагери ша и смена,ку искам компоти ша вара.Казах!
      Щял да ме /до/разбиел-ти ще излезеш по-голяма шматка от колкото си.
      Последно редактирано от maxxx; 25-08-08, 11:43.

Коментар

Ооооп наздраве на "маххх" и компания!....пералнята оставете за другия път...

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
          Ооооп наздраве на "маххх" и компания!....пералнята оставете за другия път...
          Наздраве,Стефко-жив и здрав да си!
          Ма много ме нерви зеления търбух,бе.На сяка манжа мерудия.
          Щял да ме доразбива-кат са наниже на ядосания/стоманен/булкоуспокоител ли?!
          Ма много дебел и асимпатичен-не става.Да дрънка тъпни и да фърля лиги-ще му държа синджира изкъсо/колкото мога,той си е за патологията/ и така ще я караме.
          Аре,НАЗДРАВЕ!

Коментар

Абе ,дзверове.от рано сте се заджафкали.Делят ви няколкостотин километра и се дъвчете постоянно.Представям си ако сте на една маса
            Аре НАЗДРАВЕ и по спокайно малко че не сте бобре със нервите и здравето.Няма да ви мислиме па и вас я
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Баш, неколкостотин! От тоа дръгел Макса ме делят сал стотина и кога ли ще го връхлетя изненадващо... Ей, пигмей на дунавския риболов, вземи се натърти на зеления търбух с червеноглавия пилон, па белким мирясаш. Че то не бе сърбел , не бе чудо! Абе, изчадие адско на влашкия етнос, ако аз съм за патологията , то ти си си там бе....
              Чеки да взема да ти фърла една пръчка...я бегом да я донесеш!

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Абе ,дзверове.от рано сте се заджафкали.Делят ви няколкостотин километра и се дъвчете постоянно.Представям си ако сте на една маса
                Аре НАЗДРАВЕ и по спокайно малко че не сте бобре със нервите и здравето.Няма да ви мислиме па и вас я
                Наздраве!
                Те, на ония двамата доФтурите им забраниа яднето, пиенето.. ей тия три неща и за това сега се дъфчат....
                Сменяйте доФтурите момчета и ГАЗ!!!
                P.S. дебел алкохолик виждали ли сте???
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

тц,тц,,, гати пияниците , я даи една лимоната с лукумче за мене
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

• До: На кафе

Добро утро и от мене!
                    що ментриш бе 10,30 ч ти добро утро викаш , да ама неминава и от тука право в кръчмата , аааааа я да лягаш навреме
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Е, Юли, с това кафе посред нощ как ще можеш да спиш, бре?
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

A сега да те видя!
                        Ха добро утро и специално за оня сънливец Юли! Аре бе, де си, спиш ли още?

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                          Наздраве!
                          Те, на ония двамата доФтурите им забраниа яднето, пиенето.. ей тия три неща и за това сега се дъфчат....
                          Сменяйте доФтурите момчета и ГАЗ!!!
                          P.S. дебел алкохолик виждали ли сте???
                          Бе кой ти каза на тебе че съм алкохолик бе? Да не е онуй ходещо чудо - Макса, случайно?! Вий не разбрахте ли че не бива да му се вярва , щото нема по-голям лъжльо от него! Даже лъжливото овчарче бледнее далеч назад в класацията! Има огроооомна разлика между порядъчно пийващ си вечер, най-нормален човек и треперещ съсухрен алкохолик от известен крайдунавски град.

Коментар

Спи той, спи ...
                            Добро утро на ранобудните и лек ден.
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              Спи той, спи ...
                              Добро утро на ранобудните и лек ден.
                              Добро утро и на тия които им се налага да стават рано.И лек ден.
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Привет ранобудници!
                                Лек ден на всички!
                                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X