Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
    Прощавайте, че се намесвам с един по-сериозен въпрос.

По-сериозен е от кафето, това - определено.

Преди малко си изобретих и пробвах един динамичен коктейл. (Не твърдя, че не е отдавна изобретен и пробван, но този аз си го изобретих.) Значи 100Г кампари + 50 г водка + лед + лимон.

А е динамичен, защото в хода на изпиването прогресивно се разрежда с водка (която е по-евтина и рентабилно става за разредител на веществата). Едва преди 5 мин. придобих приказен розов цвят за коктейла, а за мен щастлив поглед към събитията, нещата и процесите. (Това - в понеделник!!! )

Но нещо му липсва на коктейла, освен че скоро и той ще излипсва.

Някой да предложи някакъв тунинг за тази комбинация?

Поздрави и наздраве!
    Нищо не му липсва на коктейла!!
    Просто трябва да махнеш следните работи:
    100Г кампари;лед;лимон.(леда е по желание)
    И да добавиш още водка!!!

Наздраве!!

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
      Ади отивам да си разходя кучето-Max се казва с едно X но ас му викам бастун-ништо лично
      Булдог ли е? Кефи ме. И джипката и тя.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Lany , не се поддавай на измамните призиви на оня максималист. Той се чувства несигурен дори с подкрепата на Юли и гледа да си подсигури г*за. Глей го как те бие на градска принадлежност за да те подмами в редиците на Армията на Мрака. Не се поддавай! Бъди мъж и нека силата бъде с теб!
        По-дебел шрифт няма ли/като теб например/,може някой да ти се върже на гранясалите петали и инсинуации.
        За "Загорката"-наздраве!
        П.П.-да ти пусна левче на ЛС да не излагаш гилдията?!Ш'са правя че е твойто!

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
          Ади отивам да си разходя кучето-Max се казва с едно X но ас му викам бастун-ништо лично
          И аз на "моя" му викам "бастун"-с кевлар,ама е лично.
          Той и оня от фотото на аватара е с едно "X".

Коментар

Уж на кафе, пък сте се захапали като бели акули. Имате късмет, че аз с кафето мезя само с бадеми иначе бих се включил към страната на трезвениците
            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Е ти пък ме изкара змей Горянин! А аз съм само 130-40 оки! Ако щете и "гъз" преди "ура" да добавите все ми е тая - мощен съм като Великия Съветски съюз и ми дреме на *** за вашите заплахи.
              Пък и като се замисля - Той Юли без Ким няма как да мръдне, тъй че ще си имам авер да ми пази гърба от коварните ви попълзновения/ебаси думата/...
              Великото и неразрушимо СеСеРе го скивахме,ти си на ход да намериш синджирчето!
              Наздраве,кафето сабахлаим-сега благи водчици ледени.
              Ако скивате Юли сипете му една,плащам я!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                Уж на кафе, пък сте се захапали като бели акули. Имате късмет, че аз с кафето мезя само с бадеми иначе бих се включил към страната на трезвениците
                То всяко кафене ако вечер сервира само кафе е фирясало/че и през деня,тука има достойни люде/.
                П.П.-бадемите киснеш ли ги в кафето да не нагарчат,или имаш друг мурафет за асимилация?
                Последно редактирано от maxxx; 02-06-08, 20:21.

Коментар

Как ще ги кисна в кафето ? Обвивам ги в добре начукани свински пържоли печени със заливка от прясно мляко и черен пипер .

Коментар

Как ще ги кисна в кафето ? Обвивам ги в добре начукани свински пържоли печени със заливка от прясно мляко и черен пипер .
                    я, направи малко място да седна при тебе
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      я, направи малко място да седна при тебе
                      Ей, шшш, ам за мене?!

Коментар

Усещам, че сме от една порода. Лошото е, че е месодайна пък напоследък и вълна давам .

Коментар

Усещам, че сме от една порода. Лошото е, че е месодайна пък напоследък и вълна давам .
                          Щом и вълна даваш , значи за мене приготви най-малко три агнешки главички , първо сварени , а след това запечени на фурна само със сол и черен пипер....

Коментар

Яденето няма да ни е проблема, а пиенето. Вие с Юли поне малко посръбвате, ама аз хич. Ония от отбора на алкохолиците ще ни оглозгат за мезе .

Коментар

Яденето няма да ни е проблема, а пиенето. Вие с Юли поне малко посръбвате, ама аз хич. Ония от отбора на алкохолиците ще ни оглозгат за мезе .
                              въобще не си помисляи, Тихомир да сяда на наща маса , недаи си боже да свърши храната живи ще ни изяде
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                                въобще не си помисляи, Тихомир да сяда на наща маса , недаи си боже да свърши храната живи ще ни изяде
                                Ееее, доживях и канибал да ме изкараш!... Много съм разстроен , а от това огладнявам...Ще взема да се огледам за някой клошар или закъснял минувач...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X