Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
    Абе вии тримата(Maxx Тишо и Юли сте големи диванета),добре че човек си пии сутрин кафето(биричката) с вас,че да му тръгне деня с кеф.Баш ми е интересно кат са съберете три в едно как ли щте се наакате.Коляма битка ша падне+кои ша победи-а сега де
    Абе ти в Малта само на слънце ли стоиш бе,градски?Кой щял да победи-ти в Русе от коня не си ли падал от тренировки.Баси питанката!Зеления принц на "Ариана" ли/за по-голяма помия не захапвам/да лови купата-аха,шестък надвечер!
    Чшшшшшшшшшш,принце зеленясал,полето идея нямам какво ражда-мама е от Враца/планина,капиш/,аз съм роден в Елин Пелин/офицерска идилия/.
    Колега Kolonal,никога не е късно да дойдеш в правилната команда-в другия вариант няма много опции.Примерно:добиваш лично тегло 150-180 оки и гледаш капитана повръща на втората бира.
    Ние поне се осираме,но не се излагаме!!!
    Скивай Никито,бързо вкара на първа-може да е видял над базата виненки?
    Чакам позивна и от Нивата и можем да почваме с меренето на........,абе квото има за замерване.
    Последно редактирано от maxxx; 02-06-08, 20:31.

Коментар

Ами хапни ги де, та да мирясат,стига са буча ли.Испии и исплюскаи всичко де щто има и ги остави с увиснали ченете.Ако ли не-не се фаштаи штот ша умиришат форума-те са добри другарчета
      Ти от Русе ли си бе,алооооооооооооо?!Земи се малко в ръце-да ти пратя слънчева шапка на ЛС,явно при вас Слънчо не прощава!
      Юлииииииииииии,де си бе-тука в жегата изпълзяха всякакви,секи гледа да играе балтии!
      Дебелчо се е разлял от кеф!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Ти от Русе ли си бе,алооооооооооооо?!Земи се малко в ръце-да ти пратя слънчева шапка на ЛС,явно при вас Слънчо не прощава!
        Юлииииииииииии,де си бе-тука в жегата изпълзяха всякакви,секи гледа да играе балтии!
        Виеш като некой койот! Колко пия и как пия ще разбереш , ама ще е късно! И да ревеш , и да се тръшкаш - файда няма да има!
        Апропо, ти може да си от Елин Пелин , ала си оставаш мокър и си влах - не го отричай и не го крий, няма да ти се смея, мани.

Коментар

Прощавайте, че се намесвам с един по-сериозен въпрос.

По-сериозен е от кафето, това - определено.

Преди малко си изобретих и пробвах един динамичен коктейл. (Не твърдя, че не е отдавна изобретен и пробван, но този аз си го изобретих.) Значи 100Г кампари + 50 г водка + лед + лимон.

А е динамичен, защото в хода на изпиването прогресивно се разрежда с водка (която е по-евтина и рентабилно става за разредител на веществата). Едва преди 5 мин. придобих приказен розов цвят за коктейла, а за мен щастлив поглед към събитията, нещата и процесите. (Това - в понеделник!!! )

Но нещо му липсва на коктейла, освен че скоро и той ще излипсва.

Някой да предложи някакъв тунинг за тази комбинация?

Поздрави и наздраве!
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение

Преди малко си изобретих и пробвах един динамичен коктейл. (Не твърдя, че не е отдавна изобретен и пробван, но този аз си го изобретих.) Значи 100Г кампари + 50 г водка + лед + лимон.

А е динамичен, защото в хода на изпиването прогресивно се разрежда с водка (която е по-евтина и рентабилно става за разредител на веществата). Едва преди 5 мин. придобих приказен розов цвят за коктейла, а за мен щастлив поглед към събитията, нещата и процесите. (Това - в понеделник!!! )

Поздрави и наздраве!
            Опитай да прибавиш стрък прясна мента , а ако нямаш под ръка добави капка-две ментовка. Задължително трябва да е студена /цялата напитка/.

Коментар

Аи стига бе,не че предавам гратците,ама как си го заръбал Тишо,то дебелак ама ти го оглозга-даи му шанс да се представи.Юли и тои го гризе от другата страна-попиляхте човечеца бре,та гледам да му флеза партия-може суджук да гризна на аванта или нешто друго...
              Емил-00356 99872043-Малта
              Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Ееее, много си гаден! За кво обаждаш - сега оня мокрия ще ме вдигне на ура... Аз може да не нося на пиене , ама на ядене и бой - ухаа! Тъй че нема лабаво , ше го ядем с парцалите!
                Може на ура да те дигаме,може и "к" преди "у" да добавиме-пак че те дигаме.Имаме тапия за живо тегло до 200кг.-в кюпа си!
                За боя и аз хапвам колкото сипят-пробвано е бая пъти.Виж плюскането.....,ами ти бе,тюмбел-ако ти купя една крава и ти я сготвят ще я омааш ли?Бимбашия,ама на приказки!

Коментар

Аи стига бе,не че предавам гратците,ама как си го заръбал Тишо,то дебелак ама ти го оглозга-даи му шанс да се представи.Юли и тои го гризе от другата страна-попиляхте човечеца бре,та гледам да му флеза партия-може суджук да гризна на аванта или нешто друго...
                  С тази сополивост към аутсайдерите суджук надали,ама за гризане в нашта чета има асортимент-умната,не е късно да станеш за резил.Denken sie bitte,mein lieber!!!

Коментар

Може на ура да те дигаме,може и "к" преди "у" да добавиме-пак че те дигаме.Имаме тапия за живо тегло до 200кг.-в кюпа си!
                    За боя и аз хапвам колкото сипят-пробвано е бая пъти.Виж плюскането.....,ами ти бе,тюмбел-ако ти купя една крава и ти я сготвят ще я омааш ли?Бимбашия,ама на приказки!
                    Е ти пък ме изкара змей Горянин! А аз съм само 130-40 оки! Ако щете и "гъз" преди "ура" да добавите все ми е тая - мощен съм като Великия Съветски съюз и ми дреме на *** за вашите заплахи.
                    Пък и като се замисля - Той Юли без Ким няма как да мръдне, тъй че ще си имам авер да ми пази гърба от коварните ви попълзновения/ебаси думата/...

Коментар

С тази сополивост към аутсайдерите суджук надали,ама за гризане в нашта чета има асортимент-умната,не е късно да станеш за резил.Denken sie bitte,mein lieber!!!
                      Стига бе,как си освирепял,раздаваш близалки на ред,ша ги лижем заедно кат се върна у нас,ама да не окапят докат се върна
                      Defender-90

Коментар

Lany , не се поддавай на измамните призиви на оня максималист. Той се чувства несигурен дори с подкрепата на Юли и гледа да си подсигури г*за. Глей го как те бие на градска принадлежност за да те подмами в редиците на Армията на Мрака. Не се поддавай! Бъди мъж и нека силата бъде с теб!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение

Поздрави и наздраве!
                          Може и без кампарито-по избор.Половин пъпеш разбит с пасатора,500гр. водка,лимонов сок-100гр.-също.После лед на вкус.Става бозичка и носи на разреждане с водчица-аз я държа във фризера.Идея нямаш колко бързо и готино давиш карбуратора.За лятото е перфект,зимата други мурафети-ще коментираме.
                          Ако имаш нужда от "Еспумизан" бухай още банан и грейпфрут-и да стане куцумбак,няма да ти пука хич!
                          Наздраве!!!

Коментар

Аре, плачете и страдайте - отивам да изплющя една ледена Загорка Gold, а вие се печете пред комповете...

Коментар

Ади отивам да си разходя кучето-Max се казва с едно X но ас му викам бастун-ништо лично
                              Прикачени файлове
                              Defender-90

Коментар

Стига бе,как си освирепял,раздаваш близалки на ред,ша ги лижем заедно кат се върна у нас,ама да не окапят докат се върна
                                Ти вулкан гасил ли си?!Връщай се,ще видим...Ама да злагаш зоната заради Дебелия-не.Да не ти е пуснал на ЛС от гранясалите суджуци?Колко му е,като му спихват гумите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X