Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прекратяване на трудовите отношения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Прекратяване на трудовите отношения?

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
    Пресен пример с кадри отвън по морето.Нали крибаджиите ревнаха "ще внасяме кадри"еми внесоха по хотелите из Черноморието и не могат да ги съберат по плажовете ,не им се работело на кадрите отвън за 700лв. ,избивало ги на живот!
    Еми ся то ноФ Фнос ве братчед, требе да се ошлайфат. Що ли не вземат да ви Фнесат и амджикитайци?
    -Чем занимаетесь по жизни?
    -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      Много се дразня някой като ми каже колко било добре преди. Особено ако въобще не опъвал каиша преди, а си позволява да сравнява.
      повече от един път казвам - системата е хризантема - синджиро си иде, кУзЪтЪ я немЪ

Коментар

Тука дъвкахме веднъж какво точно може да привлече молдовец за 700 лв. при все, че малко на запад ще печели в пъти по толкова. Така и така емигрира. Единственото, дето измислихме е бесарабските българи, знаели езика.
        Жив индиец да дойде да работи тука не съм виждал. Китайци по Илиенци бол, ама не са на заплата точно.
        Владо леко ми се сърди, ама работещите бедни са на привършване. Аз на негово място бих бил доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
          ...Владо леко ми се сърди, ама работещите бедни са на привършване. Аз на негово място бих бил доволен...
          Да ти се сърдя ? Че за какво , ше ми дръпнеш заварчиците ли ?

..и да , доволен съм . Никога не съм мрънкал, хеле пък във Форума . Оцелявам в бизнеса вече 27 години . Жив и здрав да дойдеш на моя . Ъъъъ .. като работодател де .

Що се отнася до колегите дето все дават развитите капиталистически държави за пример : момци , Там социализъм 45 години не е имало ! Нито е стъпвал руски ботуш ( то където е стъпвал си личи и до днес ).
          Затова е естествено за работниците да е по- добре .
          Е , тука се мъчим ... правим каквото и колкото можем ...при все съпротивата на здравите сили .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Тука дъвкахме веднъж какво точно може да привлече молдовец за 700 лв. при все, че малко на запад ще печели в пъти по толкова. Така и така емигрира. Единственото, дето измислихме е бесарабските българи, знаели езика.
            Жив индиец да дойде да работи тука не съм виждал. Китайци по Илиенци бол, ама не са на заплата точно.
            Владо леко ми се сърди, ама работещите бедни са на привършване. Аз на негово място бих бил доволен.
            Дъвкали сте аманищо не сте разбрали. Един престой в Молдова ще помогне.
            Бг ем не е много чужбина, ем е в ЕС. Идеално като за първа крачка.

ПП съвсем пък отделно са историческите връзки от Щефан чел Маре и Богориди
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              Що се отнася до колегите дето все дават развитите капиталистически държави за пример : момци , Там социализъм 45 години не е имало ! Нито е стъпвал руски ботуш ( то където е стъпвал си личи и до днес ).
              Затова е естествено за работниците да е по- добре .
              Социалната им система е силно развита. А в източна Германия руския ботуш си беше до скоро, дори и младите помнят. Само че стъпиха на крака, и хранят дали не беше милион паразити, пардон, "бежанци". Според мен карат доста по-лабаво от нас, за петък вече споменах. Като остана последен у офиса им и почват да ме гледат накриво.
              Въпрос на матрял. Чак не мога да повярвам като се прибрах по провинцията за кви пари бачкат хората като диви. И съботите, и овъртайм...

Коментар

https://textove.com/iuzhen-vyatar-batalyona-tekst Това е естествен човешки порив, да си излезеш с развят байряк. И какво му е лошото да си отидеш с тъпани и гайди? В коментираната индустрия стария работодател пращаше кола след моето работно време в новата фирма, да си поддържам машините, дето съм конструирал. Никой не му разбираше на софтуера дето писах. Бившите колеги искаха да правят точно тоя кодош - да наемат цигански оркестър и кючекиня на входа на цеха. Щеше да предизвика само приятни спомени.
                https://textove.com/piyanski-pesni-kazarma-tekst

Коментар

Първоначално публикуван от KingofROAD Преглед на мнение
                  Яаа, ти и от казарма спомени имаш. Кой не е стъпвал, не е мъж, нали?

Хайде недей, а?

Коментар

Яаа, ти и от казарма спомени имаш. Кой не е стъпвал, не е мъж, нали? Хайде недей, а?
                    да ти пратя ли едни манекен(ки) дето да ти се обясняват какво им било работа и какво не? и как той само настройвал уредбата с лаптопа.

Коментар

Еми ся то ноФ Фнос ве братчед, требе да се ошлайфат. Що ли не вземат да ви Фнесат и амджикитайци?
                      По-горе каза , че се копа тунел към Китай.Нема да го изкопат.
                      Ма ша а добре да прекопат дотам , та да видат как се работи.На место , а не в тунела.
                      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

да ти пратя ли едни манекен(ки) дето да ти се обясняват какво им било работа и какво не?
                        Това не го разбрах, но... пращай, какво пък

Коментар

Това не го разбрах, но... пращай, какво пък
                          Ми дето не са служилЕ, от тея умните и красивите, и не знаят как праЙлнУ се изпълняват заповеди.

Коментар

Ми дето не са служилЕ, от тея умните и красивите, и не знаят как праЙлнУ се изпълняват заповеди.
                            Дето не са служили са късметлии. Съвсем сериозно. Умни или глупави - просто им е спестено, правилно или не, да са длъжни да изпълняват заповеди.

Коментар

Ние смятаме , че се майтапиш , щото и малките деца в престрелка лягат на земята , ако няма друго укритие!
                              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Напротив, такива пропуски в знания и уменията имат, че майка плаче и грамофон свири ... Чак ме мързи да им ги запълвам, не че и аз нямам, но гледам когато мога да си ги позапълвам сам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X