Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво оръжие за защира със 100%-ов спиращ ефект ?

Аз преди сума и време го казах- тая задача няма решение. Ако някой все пак го намери /спиране на 100% без да го нараняваш/, аз давам $10 000.00 в каква да е валута, къде да е по света, само ми кажете къде да отида да си го взема.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Аз преди сума и време го казах- тая задача няма решение. Ако някой все пак го намери /спиране на 100% без да го нараняваш/, аз давам $10 000.00 в каква да е валута, къде да е по света, само ми кажете къде да отида да си го взема.
      Виж ги тея
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
        Вярно действа!

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
          Железна логика, дума да няма. Бай Хуй бие аварийки и спира, аз тръгвам да го изпреварвам, при което Бай Хуй се сеща че трябва да потегли докато го изпреварвам. Шото аз нали трябва да му чета мислите, той огледала няма. При което виновен съм аз, щото не съм се сетил да си извадя кристалната топка, и да прочета мислите на Бай Хуй.
          Чак желЕзна не е, ама върши работа! Особенно ако бай хуйчето или бай хуйчовица реши да изрипа от задната лява врата примерно! Щото на мене кристалната гадателска топка не ми работи та затова като спре някой на аварийни пред мене поспирвам и аз и се поослушвам и пооглеждам преди да хукна да го прескачам надувайки клаксони.
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

В дадения случай ( поне според мен ) не си си струва да застреляш човек.
            Просто търсех начин , да можеш да стопираш изнервения иднивид, за да има той малко време да се успокои . Бягството до момента е единственото решение, което аз съм намерил, но реших да питам , дали няма друго.
            Ето,че се стигна до правилното "оръжие"-което в голям процент върши работа-психическа устойчивост(хладнокръвие), бягство от конфронтация(заключените врати) и даже " усмивка-извинение" за образуваното напрежение. Всичко това ще свърши работа в повечето случаи,а в другите е План-Б.
            Примера с клипа на колегата е много красноречив колко лесно може да се прескочи границата и после върви доказвай -кой крив ,кой прав.
            Баба -лека И пръст в детските ми години казваше ,че повечето конфликти в живота стават за "посрана клечка"....
            Загърбването на семейните добродетели,динамичния живот,безправието и безпаричието са само част от условията за напрегнатите "нервни системи".

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
              Железна логика, дума да няма. Бай Хуй бие аварийки и спира, аз тръгвам да го изпреварвам, при което Бай Хуй се сеща че трябва да потегли докато го изпреварвам. Шото аз нали трябва да му чета мислите, той огледала няма. При което виновен съм аз, щото не съм се сетил да си извадя кристалната топка, и да прочета мислите на Бай Хуй.
              "Не можеш да знаеш защо някой адски много бърза"
              Какво губим с 2сек. да го пуснеш?
              1. Няма да има конфликт.
              2. "бай хуй" може да е доктора който тича да спасява детето ти (и представи си, мигача е бил по-маловажен)

Та да почешем коня/макарите и олабим малко топките
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Темата отиде философски "у ряката". Говорим за нелетално законно средство със 100% стопиращ ефект, а не за това кой и защо бърза. Спама да спре тук и сега
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Прав си,
                  хм,а пожарогасителя дали ще свърши работа?
                  байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                  Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                  Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                    ....
                    Какво се случи:
                    а) надух мощно клаксона,средни пръсти,псувни.Настигнах го и го засякох.
                    ....
                    й) погледнах в огледалото,видях го , коригирах си траекторията и продължихме мирно и кротко.
                    Верен отговор е а).

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                    Хаха - ето днес поредния силно нервен п...дал
                    Не съм сигурен дали и той се е чул, че клаксона ми е доста силен (пък и е на 1м от него, а и пригласяха 3-4 наредени след мен автомобила )..
                    Добре, че човека е п...дал, та не излезе, въпреки откровеното затискане на 3 пъти.

А кога ще стигнем всички до ниво й)...? еееех
                    Последно редактирано от Jimi; 26-04-17, 10:56.
                    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                    Drag Grand Canyon Daily
                    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                    LZ1JYM

Коментар

....Та питането ми е , дали има нещо, не огнестрелно, което е със 100%-ов спиращ ефект от разстояние и да се продава в България на достъпни цени...
                      Ако му налетиш на возилото и с една палка му изпотрошиш джамове, фарове, стопове и т.н. ще го ошашавиш. Ама трябва да си сам. Сигурен съм, че няма да очаква такава реакция и ще се матира.
                      Only after the last tree has been cut down,
                      Only after the last river has been poisoned,
                      Only after the last fish has been caught,
                      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                        ....
                        Jimi, не знам как изглежда на видеото, но общо взето след като този отлепи от спряло положение крака ми не се е отлепял от спирачката - място имаше да тръгне и да си се движи направо - аз трябва да се прибера в 'неговата лента' за да успея да изляза в паркинга в дъното..
                        Но юнака реши, че трябва да прегради двете ленти за да се разправя.. И както се вижда - това не ми попречи да спра съвсем спокойно дори и при агресивна от негова страна маневра..
                        Гледах в огледалата - нямаше опасност освен група автомобили наредени вече зад мен, а не зад 'юнака'..
                        А ако беше излязал и проявил агресия - можеш да прочетеш по-предно мое мнение как приключи подобен инцидент - доста скъпо за другата страна...
                        В края на краищата 99% от подобни случки струват само пари - т.е. можеш да 'поучиш' другия ценово - като му се наложи да плати, ще бъде поучително за него...
                        Не говорим за бронева защита и т.н., а за обикновени житейски случки..
                        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Спирачката я натисна на 15 секунда, а след това още 7 секунди го натискаше до 22 секунда съвсем нарочно.
                          Drag Grand Canyon Daily
                          LZ1JYM

Коментар

Преместете спора другаде, писах вече, вижте заглавието на темата и пишете нещо свързано с него.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Пишем, как да не се стига до употребата на 100% -ви средства, което е единиствения 100% - ов метод.
                              Drag Grand Canyon Daily
                              LZ1JYM

Коментар

Пиша строго по темата: 100% отблъскващо, нелетално и общодостъпно средство подходящо за случая е прозрачен найлонов плик с лайна! Разбира се лайната трябва да изглеждат като лайна и да миришат като лайна! Сигурен съм че и най-назобената мутра ще побегне панически ако размахаш туй страшно оружие и заплашиш да му го фраснес в главата!
                                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X