Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво оръжие за защита със 100%-ов спиращ ефект ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво оръжие за защира със 100%-ов спиращ ефект ?

Няма 100 %

гел ма пък гърми в нагрята кола

2ра и газ,да имам време да заредя,че знам ли какво следва,но щом си против пищовите то само гел и мръсна газ,напипат ли те мммм вьзелин с шепите,че бой и таковане не се връщало казват.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Ако на мене ми се случат 4-5 подобни случки бих се замислил сериозно с какво ги провокирам и дали пък и аз нямам някаква вина за проявената срещу мен агресия! Щото по пътищата все по често срещам каращи като че са сами на пътя и са кадърни да скъсат и волски нерви!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
        Ако на мене ми се случат 4-5 подобни случки бих се замислил сериозно с какво ги провокирам и дали пък и аз нямам някаква вина за проявената срещу мен агресия! Щото по пътищата все по често срещам каращи като че са сами на пътя и са кадърни да скъсат и волски нерви!
        Разбирам те и съм съгласен с теб, тази случка ми е първата , когато аз съм зад волана ( имам около 2 000 000 км зад гърба си ); две имам докато карам колело и 2 като пешеходец.
        Смятам се за спокоен и предвидлив водач. В конкретния случай тук, аз си бях в лява лента с около 80 , а той в дясната със сходна скорост. По нищо не можех да предвидя , че ще иска, да завие налявао, защото се движехме почти успоредно 2-3 секунди. В последния момент даде мигача и тръгна, за секунда реших, че може да се е объркал човека и ще изчака в тригълника , но той продължи. Намалих и избегнах сблъсъка, но след това той явно се засегна и ...така нататък.
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Много добре,че сте се разминали само с нервите и дреболии по колата.
          От предложенията една от добрите инвестиции е автомобилен видеорегистратор, със съответните хубави кадри на него.
          Другото предложение е заключен автомобил с работещ на средни обороти двигател ,включена задна скорост и пълен десен волан.
          В момента на агресията срещу Вас "изпуснете от стрес " съединителя.
          -112 ще търсят агресорите.

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
            Много добре,че сте се разминали само с нервите и дреболии по колата.
            От предложенията една от добрите инвестиции е автомобилен видеорегистратор, със съответните хубави кадри на него.
            Другото предложение е заключен автомобил с работещ на средни обороти двигател ,включена задна скорост и пълен десен волан.
            В момента на агресията срещу Вас "изпуснете от стрес " съединителя.
            -112 ще търсят агресорите.

Бяха в точно такава позиция - 2 метра зад БМВ-то ,десен до край , лоста на задна , но като чух жената как заеква по телефона , реших , че прегазен човек ще и дойде много.( колата си я карам заключена от няколко години, по навик ,че веднъж ми смъкнаха чантата в едно задръстваен в София )

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
              Бяха в точно такава позиция - 2 метра зад БМВ-то ,десен до край , лоста на задна , но като чух жената как заеква по телефона , реших , че прегазен човек ще и дойде много.( колата си я карам заключена от няколко години, по навик ,че веднъж ми смъкнаха чантата в едно задръстваен в София )
              Въпроса беше за "ефекта"..... Поддържането на средни обороти действа стопиращо на "разумния",другия не го броя.
              Що се отнася до саморазправата с "помощни" средства- за изравняване на силите е полезен телескопичния ключ за гумите и неговото намиране в шофьорската врата има "логично"обяснение.

Коментар

Е на автоматика как да му държа средни обороти?
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Ами натискаш спирачката и леко газта.

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                    Е на автоматика как да му държа средни обороти?
                    За повечето ситуации в живота има решения.В някои случаи от решаващо значение е подготовката-психическа,физическа,тактическа и т.н. .
                    В клипа със сопите се вижда липсата на адекватна подготовка .

Даже телескопичния ключ не се използва като "бухалка" - това е изненадващо и голямо предимство за подготвения.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Няма 100 %

гел ма пък гърми в нагрята кола
                      Нито гърми в нагрята кола, нито гърми в самолетен багаж... нито гърми при изпускания... 4-5 години се мотае по джобовете на всякакво облекло...
                      С чук не съм прогвал...
                      Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                        Нито гърми в нагрята кола, нито гърми в самолетен багаж... нито гърми при изпускания... 4-5 години се мотае по джобовете на всякакво облекло...
                        С чук не съм прогвал...
                        Нося го когато карам мотор сам, зара ди нагли ловци и бракониери. Падал съм и му няма нищо .

Изпратено от моят StrongPhoneQ4 с помощта на Tapatalk
                        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                          Ами натискаш спирачката и леко газта.
                          Тц... Поне при мен ще влезе в авариен режим след 5 сек, и тогава няма да можеш да дадеш газ - изцяло отрязва педала на газта и дисплея става шарен от надписи и т.н.....
                          Това го споделих повече в светлината на факта, че няма идеално решение - трябва да се действа според обстоятелствата... Да, добре е предварително да пробваш някои методики (например аз този ефект с едновременното задържане на спирачка и газ го научих случайно, и ми изкара акъла в едно задръстване на излизане от подлез - изведнъж колата спря и не ще да тръгне колкото и да натискам газта)..
                          Сещам се за един случай, при който възрастен колега засече някакъв 'юнак' около Равда... То не бяха засичания след това, то не бяха циркове, накрая колегата спря, защото 'юнака' препречи пътя...
                          Та излезе юнака и почна да хвърля слюнки по стъклото, ама вратите - заключени... Оня се плюнчи, пък аз викам на колегата - добре де - а ти защо стоиш - първа и тръгвай - ето там покрай колата може да се мине...
                          И така отминахме - юнака уж ни гонеше, ама се отклони някъде около Влас - явно се умори Е да - не е 'самурайски', ама пък бе ефективно...
                          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                            Тц... Поне при мен ще влезе в авариен режим след 5 сек, и тогава няма да можеш да дадеш газ - изцяло отрязва педала на газта и дисплея става шарен от надписи и т.н.....
                            Това го споделих повече в светлината на факта, че няма идеално решение - трябва да се действа според обстоятелствата... Да, добре е предварително да пробваш някои методики (например аз този ефект с едновременното задържане на спирачка и газ го научих случайно, и ми изкара акъла в едно задръстване на излизане от подлез - изведнъж колата спря и не ще да тръгне колкото и да натискам газта)..
                            Сещам се за един случай, при който възрастен колега засече някакъв 'юнак' около Равда... То не бяха засичания след това, то не бяха циркове, накрая колегата спря, защото 'юнака' препречи пътя...
                            Та излезе юнака и почна да хвърля слюнки по стъклото, ама вратите - заключени... Оня се плюнчи, пък аз викам на колегата - добре де - а ти защо стоиш - първа и тръгвай - ето там покрай колата може да се мине...
                            И така отминахме - юнака уж ни гонеше, ама се отклони някъде около Влас - явно се умори Е да - не е 'самурайски', ама пък бе ефективно...

Ти караш много млади коли

Май ще се купува спрей-гел ..ама какъв ?

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                              С чук не съм прогвал...
                              Пробвай с чук тогава и кажи как е,а междувременно е някак си добра идея да се дават съвети от опит и да се спазват препоръките на производителя,да няма после Това как изтрещя та последното нещо което видях беше мантинелата.......

Те го те прясно от производителя на тия които имам из нас.

https://www.sabrered.com/pepper-spra...ed-questions-0
                              At what temperature should I store my SABRE pepper spray?

Do not leave your SABRE pepper spray in any area that may exceed 120° F (48.88° C) or drop below 32° F (0° C). Excessive heat or cold may cause the can to leak or burst. Do not store your SABRE pepper spray in your car.
                              - See more at: https://www.sabrered.com/pepper-spra....s9li4EGz.dpuf
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Босе, и аз потвърждавам, че съм забравял такъв спрей в горната жабка на колата, която лятото достига едни 70-80градуса и нищо му нямаше.

Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                                Drag Grand Canyon Daily
                                Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                                LZ1JYM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X